devill0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 σε αλλο φορουμ που διαβασα η καμερα στο neo v ειναι πολυ καλυτερη επισης και η συμπιεση των φωτωγραφιων εχει μειωθει..αυτο που δε μπορω να καταλαβω πως γινετε σε official rom να εχει στις ρυθμισεις το developer option...
Dark Scizor Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 αυτο που δε μπορω να καταλαβω πως γινετε σε official rom να εχει στις ρυθμισεις το developer option... Ίσως να οδεύουν στο ίδιο μονοπάτι με τη Nokia και το N9, δηλαδή απλά ανοίγεις το developer mode και ξεκινάς να γράφεις apps, ή απλά το ξέχασαν.
21century Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 TO neo V που έχουμε εδώ στη δουλειά μπορεί να πάρει αναβάθμιση ΟΤΑ κανονικά από ότι γνωρίζω οπότε περιμένουμε να δούμε τα νέα χαρακτηριστικά και κυρίως αν έχει ανασχεδιασμό στο γραφικό περιβάλλον του...
Black Demis Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 μια λογικη λεει οτι δουλευει δεν το πειραζεις αφου η ειδια η sony λεει οτι θα εχεται προβλημα τοτε γιατι να το κανουμε update to νεο v μας και τα υπολιπα αφου σε 2 χρονια μην πω σε 4 μηνες το εχουμε αλαξει το κινητο μας εγώ το έκανα καθαρά και μόνο να δω τι παίζετε (από την στιγμή που έχω ξεκλειδωμένο bootloader μπορώ να πάω σε όποια rom θέλω στο τσακ μπαμ)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 To συμπερασμα λοιπον ειναι πως δεν εχει σημασια αν μια συσκευη θα παρει αναβαθμισμενο λογικο, αλλα και υπο τι συνθηκες θα το παρει. Αυτο το λεω γιατι παλαιοτερα καποιοι λεγαν το neo V καλυτερη επιλογη απο το galaxy S (!) επειδη για το πρωτο ειχε ανακοινωθει οτι θα παρει ics, ενω για το 2ο οτι δε θα παρει. Τελικα, βλεπουμε κατοχους neo V που ψαχνουν τροπο να βγαλουν το ics της sony ericsson και να επιστρεψουν στο android 2.x, (για να μην πω για κατοχους galaxy που παιζουν ανετα με ICS απο πολυ καιρο πριν!)
anastasios.p Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Έβαλα την επίσημη ROM στο ARC S μου (χωρις bootlader unlocking, rooting και λοιπά σπασίματα). Πρός το παρόν είμαι κατευχαριστήμένος. Εχει γίνει πιο smooth το menu και ειδικά ο web browser. Την κατεβάζετε από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1598072 Οδηγίες για το flashing από εδώ. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=24825196&postcount=103 Φυσικά ΠΡΟΣΟΧΗ και at your own risk.
devill0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Αυτοι που με καποιο τροπο εχουν περασει τη beta ICS custom rom δλδ,οταν κανουν ελεγχο για ενημερωση θα τους εμφανισει την αναβαθμιση?
silve Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Έχει βγει η αναβάθμιση για Neo V; Εγώ που το τσέκαρα σήμερα δεν είχε κάτι...
Black Demis Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 To συμπερασμα λοιπον ειναι πως δεν εχει σημασια αν μια συσκευη θα παρει αναβαθμισμενο λογικο, αλλα και υπο τι συνθηκες θα το παρει. Αυτο το λεω γιατι παλαιοτερα καποιοι λεγαν το neo V καλυτερη επιλογη απο το galaxy S (!) επειδη για το πρωτο ειχε ανακοινωθει οτι θα παρει ics, ενω για το 2ο οτι δε θα παρει. Τελικα, βλεπουμε κατοχους neo V που ψαχνουν τροπο να βγαλουν το ics της sony ericsson και να επιστρεψουν στο android 2.x, (για να μην πω για κατοχους galaxy που παιζουν ανετα με ICS απο πολυ καιρο πριν!) δεν είπα δεν παίζει άνετα... είπα ότι το gb ήταν αρκετά ποιο γρήγορο και κατανάλωνε λιγότερη ram δλδ πχ ενώ είχα free 190 mb με την gb τώρα έχω 80 free και μειώνετε με την χρίση.... έτσι δεν μπορώ να ανοίξω βαριές εφαρμογές χωρίς απώλεια στης επιδώσεις...... αν βγάλουν κάποια custum rom όπως CM 9 όπως έχει το galaxy τότε καλός... θα υπάρχει αρκετή διαφορά αλλά έτσι όπως είναι δεν είναι για αυτό το κινητό.. + ακόμη υποστηρίζω ότι το neo v είναι καλύτερη επιλογή από το samsung galaxy s Έχει βγει η αναβάθμιση για Neo V; Εγώ που το τσέκαρα σήμερα δεν είχε κάτι... για ελλαδα όχι ακόμη από το xda περάσαμε όσοι το περάσαμε για δοκιμή
phaethon77 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Aξιζει η αναβαθμιση για XPERIA ACTIVE ; Η θα εχουμε μειωμενη αποδοση-κολληματα?
GRG13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Σύμφωνα με αυτά που διάβασα παραπάνω οταν βγει η αναβάθμιση για το neo v να μην την βάλω? Αποστολή από το Sony Ericsson Neo V μου
devill0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Σύμφωνα με αυτά που διάβασα παραπάνω οταν βγει η αναβάθμιση για το neo v να μην την βάλω? Αποστολή από το Sony Ericsson Neo V μου Καλυτερα να περιμενεις ακομα,υπαρχουν διαφορες εντυπωσεις μεχρι τωρα.
sharky.gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Σύμφωνα με αυτά που διάβασα παραπάνω οταν βγει η αναβάθμιση για το neo v να μην την βάλω? Αποστολή από το Sony Ericsson Neo V μου Η αναβάθμιση έχει βγεί, αλλά όχι ακόμα αυτόματα για Ελλάδα. Αν βιάζεσαι μπορείς με διάφορες διαδικασίες να την περάσεις και εσύ από τώρα. Έχω NeoV, την έχω από την πρώτη μέρα περασμένη και στο προτείνω ανεπιφύλακτα να την βάλεις.
marios32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Πω.. Και αυτές τις μέρες θα έπαιρνα το neo v Θα περιμένω να δω τι γίνεται με την ICS
genious1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Αν βιάζεσαι μπορείς με διάφορες διαδικασίες να την περάσεις και εσύ από τώρα. Έχω NeoV, την έχω από την πρώτη μέρα περασμένη και στο προτείνω ανεπιφύλακτα να την βάλεις. με ποιουσ τροπουσ εχεισ καποιο link ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα