Geo-Mpr Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν μπορώ να εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου τα Mac OS X Lion, και με ποίο τρόπο να το κάνω αυτό?? Παρακάτω φαίνονται τα χαρακτηριστικά του pc μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Σας παρακαλώ απαντήστε είναι επείγον!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 http://www.osx86install.com/support/122-iatkos-l2-installation-guide.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo-Mpr Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Τα χαρακτηριστικά μου είναι οκ???? Θα μπορεί να "τρέξει" το iATKOS L2??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Τι δεν κατάλαβες βρε φίλε απ την απάντηση που σου έδωσαν?? Πήγαινε στο κατάλληλο thread κ ρώτα εκεί ότι θες.. για αυτό υπάρχουν τα υπομνήματα. Αποστολή από το X8 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις