Nikosdr2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παiδιά! Όπως θα καταλάβατε θέλω ένα οικονομικό μέσο για την Πόλη και μόνο και είμαι ανάμεσα στο Piaggio Liberty 50 και Peugeot TWEET 50 και μερικές φορές σκέφτομαι και το Sym Symphony 50SR. Έχω δίπλωμα για αμάξι και σε καμία περίπτωση δε θέλω μεγαλύτερο απο 50 κυβικά γιατί δε θέλω να μπλέκω με διπλώματα και άλλα τέτοια!!! Θα πάρω σίγουρα 4χρονο!! Θέλω οικονομία και αξιοπιστία!! Θα ήθελα κάτοχοι των μηχανών που ανέφερα να μου πούνε τα θετικά και τα αρνητικά του καθενός Επίσης θα ήθελα να ξέρω 1) Την τιμή του καθενός (Με το κλειδί στο ΄χερι, αδειες και τα πάντα)!! 2) Συνολική κατανάλωση του καθενός (Πραγματική και όχι εργοστασιακή) 3) αξιοπιστία και οδηγική συμπεριφορά του καθενός!! Παρακαλώ τους κατόχους των μοντέλων αυτών να με βοηθήσουν ώστε να καταλήξω!!/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 μια ενσταση κι το 50ρι θελει διπλωμα,απο την Τροχαια , με κοστος γυρω στα 100 ευρω περιπου. Μηχανακι σου δινουν οι εκει αστυνομικοι για να εξεταστεις. Δεν ισχυει στη χωρα μας το οτι οποιος εχει αυτοκινητου μπορει να οδηγησει μοτοποδηλατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosdr2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 μια ενσταση κι το 50ρι θελει διπλωμα,απο την Τροχαια , με κοστος γυρω στα 100 ευρω περιπου. Μηχανακι σου δινουν οι εκει αστυνομικοι για να εξεταστεις. Δεν ισχυει στη χωρα μας το οτι οποιος εχει αυτοκινητου μπορει να οδηγησει μοτοποδηλατο! Το ξέρω ότι θέλει δίπλωμα αλλα το κοστος ειναι 20 ευρώ το πολυ http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1169&Itemid=131&lang= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosdr2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 καλησπέρα παιδιά. τελικά αγόρασα το honda pcx!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα