onasdiss Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχω ενα βιντεο απο κάμερα ασφαλείας, το μετετρεψα σε avi άλλα η ποιότητα εικόνας είναι άθλια (ήταν απο την αρχή γιατί οι καμερες που έχω είναι άθλιες) υπάρχει τρόπος, κάποιο πρόγραμμα ίσως για να βελτιωσω την ποιότητα εικόνας; Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
TheELF Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Όχι δεν μπορείς να φτιάξεις την ποιότητα,μπορείς όμως να το περάσεις από φίλτρα,ιδίως contrast/luma για να φαίνεται καλύτερα το τι συμβαίνει.
onasdiss Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Και με τι πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτοί; Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
TheELF Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα να το κάνεις «ζωντανά» με το Vlc αφού το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό ούτως ή άλλος,πας εργαλεία->εφέ και φίλτρα και στην καρτέλα Eφέ Bίvτεo μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα.
onasdiss Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Να'σαι καλά σε ευχαριστώ,θα το δοκιμάσω. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα