Αλκης K. Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 καλησπερα και καλη ανασταση σε ολους.παραγγειλα απο multirama το τροφοδοτικο cooler master GX 550w.με τιμη στα 62 ευρω και με 5 χρονια εγγυηση μου φανηκε καλη αγορα.το συστημα μου περιλαμβανει επεξεργαστη APU a-3850 - motherboard gigabyte a 75m d2h-μνημες 2χ4g corsair vengeange 1600 καθως και 2 σκληρους.εναν 80 και εναν 320 sata.Απο θεμα τροφοδοσιας πιστευω οτι ειναι αρκετο για το συστημα μου.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η αξιοπιστια του και αν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα και με αυτες τις προδιαγραφες.περιμενω τις αποψεις και τυχων διαφορετικες προτασεις σας.ευχαριστω προκαταβολικα. Το τροφοδοτικο ειναι αυτο Link
panos0100 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 παρα πολυ καλο ειναι να ξερεις οτι ειναι και πολυ αθορυβο και τα corsair ειναι καλα αλλα δεν υπαρχει συγκριση απλα τα corsair κανουνε λιγο θορυβο παρτο θα μεινεις ευχαριστημενος
κοκολινος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Αφου το παραγγειλες τωρα, εισαι μια χαρα..!!!Πολυ καλο ειναι!!
Αλκης K. Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.απλώς ειχα προβληματιστει λιγο γιατι σε ολα τα φορουμ προτειναν corsair και δεν τα ειχαν σε ιδιαιτερη εκτιμηση τα cooler master
sobi1984 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.απλώς ειχα προβληματιστει λιγο γιατι σε ολα τα φορουμ προτειναν corsair και δεν τα ειχαν σε ιδιαιτερη εκτιμηση τα cooler master καλοδουλευτο φιλε μου αν και να σου πω την αληθεια ειναι κτηνος για τα πραγματα που εχεις παντα με βαση την καταναλωση που εχουν!καλοδουλευτο και παλι!
Αλκης K. Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ευχαριστω.παρελαβα και τοποθετω απο εβδομαδα.για οτιδηποτε αξιοπροσεκτο ενημερωνω αμεσως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα