savasga Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 δεν γινεται αναπαραγωγη των υποτιτλων σε ταινια mp4 και με ξεχωριστους υποτιτλους srt. και τα δυο αρχεια ειναι στον ιδιο φακελλο και εχουν το ιδιο ονομα. κατεβασα και εγκατεστησα το k-lite codec pack αλλα και παλι τιποτα. ελεγξα τις ρυθμισεις γλωσσας και ειναι στα ελληνικα. οι υποτιτλοι στο nero παιζουν κανονικα. τι αλλο να κανω; μη μου πειτε για αλλον player...
disqualified Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 δεν παιζω Mp4 σε media player, κανε κανενα δεξι κλικ μην ειναι απενεργοποιημενοι ή μηπως πρεπει να τους επιλεξεις.
savasga Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 ειναι ενεργοποιημενοι.........πως θα τους επιλεξω;
disqualified Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω γιατι δε μπορω να παιξω Mp4 στο δικο μου δεν του εχω codecs
Centurion Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Άνοιξε τον media player > Δεξί κλικ σε ένα κενό σημείο > Εργαλεία > Επιλογές > Καρτέλα DVD > Για προχωρημένους > Τσεκάρεις το κουτάκι subtitles αριστερά στη λίστα και μετά τα υπόλοιπα όπως φαίνονται στις φωτός που επισυνάπτω. Δοκίμασε και πες.
savasga Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Άνοιξε τον media player > Δεξί κλικ σε ένα κενό σημείο > Εργαλεία > Επιλογές > Καρτέλα DVD > Για προχωρημένους > Τσεκάρεις το κουτάκι subtitles αριστερά στη λίστα και μετά τα υπόλοιπα όπως φαίνονται στις φωτός που επισυνάπτω. Δοκίμασε και πες. αν και εχω την εντυπωση οτι το εκανα (μεσα σε ολα αυτα που δοκιμασα )θα το ξαναπροσπαθησω και θα ενημερωσω το απογευμα που θα εχω στα χερια μου τον συγκεκριμενο υπολογιστη ευχαριστω πολυ να εισαι καλα δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω γιατι δε μπορω να παιξω Mp4 στο δικο μου δεν του εχω codecs δεν πειραζει. σευχαριστω πολυ για τον χρονο που μου αφιερωσες
corrupted Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Γιατι δεν βαζεις directvobsub να ξεμπερδευεις? http://www.free-codecs.com/directvobsub_download.htm
sdim Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ακόμα και με το DirectVobSub δεν νομίζω να αναπαράγει υπότιτλους σε αρχείο .mp4 ο WMP.
savasga Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Γιατι δεν βαζεις directvobsub να ξεμπερδευεις? http://www.free-codecs.com/directvobsub_download.htm το k-lite codec pack εχει μεσα το vobsub
savasga Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Άνοιξε τον media player > Δεξί κλικ σε ένα κενό σημείο > Εργαλεία > Επιλογές > Καρτέλα DVD > Για προχωρημένους > Τσεκάρεις το κουτάκι subtitles αριστερά στη λίστα και μετά τα υπόλοιπα όπως φαίνονται στις φωτός που επισυνάπτω. Δοκίμασε και πες. το εκανα αλλα τιποτα το παραξενο ειναι οτι σε windows xp παιζουν κανονικα
Centurion Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 το εκανα αλλα τιποτα το παραξενο ειναι οτι σε windows xp παιζουν κανονικα Χμ, το γκούγκλαρα και όντως δεν παίζουν οι υπότιτλοι από mp4. Δοκίμασα κι εγώ και δεν παίζουν. Υπάρχουν κάποιες λύσεις στο νετ, αλλά σε άλλους δουλεύουν, σε άλλους όχι, οπότε δύσκολα τα πράγματα Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί ανώτεροι players και είμαστε καλυμμένοι. Αλλά έτσι για το γαμώτο, έπρεπε να τους παίζει και ο wmp.
anthoulaki Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 εχω κι εγω προβλημα με αναπαραγωγη υποτιτλων απο DVD που εχω γραψει εγω με DVDflick. απλως δε τους παιζει. δε ξερω καν αν εχουν γραφτει στο dvd τελικα.. στην αρχη παντως της εγγραφης τους ειχα προσθεσει. εχω ενεργοποιησει υποτιτλους, εχω δοκιμασει ολα τα σχετικα..αλλα τιποτα. καμια ιδεα?? ευχαριστω εκ των προτερων
savasga Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 μπορει καποιος να εξηγησει γιατι μου παιζουν κανονικα σε xp και οχι σε 7αρια;και μιλαμε για τον windows media player
L-Griever Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπόν επειδή τα αρχεία είναι σε mp4 δεν μπορείς να τα παίξεις με υπότιτλους γιατί θα πρέπει να μετατρέψεις το mp4 σε άλλη μορφή όπως avi.Αν δεν θέλεις να το κάνεις αυτό μπορείς να δοκιμάσεις δωρεάν το Media Player Classic από την Matroska που σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις το βίντεο και τους υπότιτλους και τους παίζει μια χαρά. Media Player Classic - Home Cinema EDIT:Διόρθωσα τις λέξεις και έβαλα και τόνους...Επίσης πρόσθεσα και Link για κατέβασμα του προγράμματος. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2012 από L-Griever
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα