Προς το περιεχόμενο

Google Play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο παρακατω πρόβλημα μου..

Ξέρει κανεις να μου πει πως λειτουργει το Google Play? :shock: :shock: :shock: :shifty: :shifty: :shifty:

Δημοσ.

το google play ειναι το market του android δηλαδη εαν φτιαξεις μια εφαρμογη την ανεβαζεις εκει και ετσι ολοι οι android χρηστες μπορουν να την κατεβασουν ή αγορασουν

Δημοσ.

Eιναι προεγκατεστημενη ως android market. Ανοιξε την και θα σου ζητησει update. Στη συνεχεια θα κανει update μονη της σε google play.

Εκτος αν εχεις βαλει καμια custom rom που δεν εχει προεγκατεστημενο το android market, οποτε θα πρεπει να ψαξεις στα info των developers της rom για οδηγιες.

Δημοσ.

Eιναι προεγκατεστημενη ως android market. Ανοιξε την και θα σου ζητησει update. Στη συνεχεια θα κανει update μονη της σε google play.

Εκτος αν εχεις βαλει καμια custom rom που δεν εχει προεγκατεστημενο το android market, οποτε θα πρεπει να ψαξεις στα info των developers της rom για οδηγιες.

για να μην ξερει πως λειτουργει το market/play δεν νομιζω να εχει περασει και costum rom... !!

Δημοσ.
Ναι οκ αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πως να κατεβάσω στο android κινητό μου αυτήν την εφαρμογή

Ποιο κινητο εχεις;

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστω ολους που προσπαθείτε να με βοηθήσετε αλλα απο το κινητο δεν μπορώ να μπω στο android market επειδη δεν εχω internet οποτε θελω να περάσω καποιες εφαρμογές απο το Googlr Play στο κινητο και θελω αν ξεριε κάποιος να μου πει τα βήματα δλδ το τι πρεπει να κάνω... :fear: :fear: :fear:

idomeneas26--------> Lg optimus l3

Δημοσ.
Παιδιά ευχαριστω ολους που προσπαθείτε να με βοηθήσετε αλλα απο το κινητο δεν μπορώ να μπω στο android market επειδη δεν εχω internet οποτε θελω να περάσω καποιες εφαρμογές απο το Googlr Play στο κινητο και θελω αν ξεριε κάποιος να μου πει τα βήματα δλδ το τι πρεπει να κάνω... :fear: :fear: :fear:

idomeneas26--------> Lg optimus l3

Χωρις internet δεν κανεις τιποτα, επισης δεν υπαρχει πλεον android market, αντικατασταθηκε απο το google play.Οπως ειπε πιο πανω το παιδι , το market θα αναβαθμιστει σε google play οταν το συνδεσεις στο internet, αλλα χωρις internet τι να το κανεις το smartphone.

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μεσω του GOOGLE PLAY απο το PC δεν μπορω να περάσω κατά καποιο τροπο τις εφαρμογες στο kinhto?

Δεν γίνεται να τις αποθηκευσεις στο pc, κατεβαίνουν αυτόματα στο κινητό που εχεις συνδέσει στο λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Δεν γίνεται να τις αποθηκευσεις στο pc, κατεβαίνουν αυτόματα στο κινητό που εχεις συνδέσει στο λογαριασμό σου.

βασικα γινεται με apk downloader και google chrome

Δημοσ.

Ναι γίνεται... απλά αφού το κατεβάσεις θα πρέπει να το περάσεις στο κινητό σου μέσω το καλωδίου... (που σου δίνει η ετερια μέσα στο κουτί)...όταν θα το περνάς πρόσεξε να το βάλεις σε κάπιο φάκελο για να μην το ψάχνεις!

Ύστερα

1)αποσύνδεσε το κινητό

2)μετά πατά τον φάκελο που το αποθικευσες

3)πατά το application

4)και τέλος πατά εγκατάσταση

(για να βρεις τον φάκελο πηγενε στα αρχεία)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...