pigeon Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Καλά, κάποιοι συνεχίζουν να νομίζουν πως έχουν αποκλειστική πρόσβαση στις δημόσια αναρτημένες πληροφορίες Εκτός από το 13888 που -σπάνια αλλά μπορεί- να πέσεις σε μη ενημερωμένο υπάλληλο, υπάρχουν αναλυτικότατες οδηγίες για όλα τα προγράμματα στο oteshop.gr. Οσοι ενδιαφέρεστε λοιπόν για connx+ομιλία, στη συγκεκριμένη σελίδα, επιλέξτε την σύνδεση που θέλετε να κάνετε και στο πεδίο Δώρα Προσφορας θα δείτε αν παίρνετε μόνο router ή/και προπληρωμένη κάρτα. Αυτό ακριβώς που εμφανίζει η σελίδα, αυτό και ισχύει. Επιπλέον οι αναλυτικοί όροι σύμβασης για κάθε υπηρεσία υπάρχουν στο λίνκ που έδωσα, κάτω κάτω στη σελίδα. Εκει ορίζονται οι διακοπές, οι υποβαθμίσεις και οι αναβαθμίσεις προγραμμάτων, οποιαδήποτε τηλεφωνική παραγγελία μέσω 13888 προυποθέτει ότι οι όροι έχουν διαβαστεί και έχουν γίνει αποδεκτοί. Κι εφόσον έγινε εκτενής αναφορά στην παραπληροφόρηση μέσω internet: Θα πω κι εγώ να μην ακούτε επαρχιώτες μπακάληδες να σας παραμυθιάζουν οτι τάχα τα ξέρουν όλα και τα καταφέρνουν καλύτερα από εσάς γιατί δεν ξέρετε τι ακριβώς μαγαζιά/συμφέροντα κρύβουν από πίσω. Αυτό φυσικά ισχύει για οποιαδήποτε εταιρία. Για τον ΟΤΕ συγκεκριμένα, οι επίσημες πηγές πληροφόρησης για το παρόν θέμα είναι το oteshop.gr , το 13888 και τα points Oteshop & Γερμανος. Τα υπόλοιπα σχόλια, μαζί με τα δικά μου αλλά και του κάθε άλλου χρήστη εδώ μέσα είναι ίσης αξίας ατεκμηρίωτες πληροφορίες κοινώς κουτσομπολιά. Πιστοποιητικό "εγκεκριμένου σχολιαστή Internet" μόνο το star channel ενδέχεται να εκδώσει, που έχει και την απαραίτητη αξιοπιστία και τεχνογνωσία στη λασπολογία και το ξεκατίνιασμα βεβαίως βεβαίως..
karetsos Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Καλά, κάποιοι συνεχίζουν να νομίζουν πως έχουν αποκλειστική πρόσβαση στις δημόσια αναρτημένες πληροφορίες Εκτός από το 13888 που -σπάνια αλλά μπορεί- να πέσεις σε μη ενημερωμένο υπάλληλο, υπάρχουν αναλυτικότατες οδηγίες για όλα τα προγράμματα στο oteshop.gr. Οσοι ενδιαφέρεστε λοιπόν, στη συγκεκριμένη σελίδα, επιλέξτε την σύνδεση που θέλετε να κάνετε και στο πεδίο Δώρα Προσφορας θα δείτε αν παίρνετε μόνο router ή/και προπληρωμένη κάρτα. Αυτό ακριβώς που εμφανίζει η σελίδα, αυτό και ισχύει. Επιπλέον οι αναλυτικοί όροι σύμβασης για κάθε υπηρεσία υπάρχουν στο λίνκ που έδωσα, κάτω κάτω στη σελίδα. Εκει ορίζονται οι διακοπές, οι υποβαθμίσεις και οι αναβαθμίσεις προγραμμάτων, οποιαδήποτε τηλεφωνική παραγγελία μέσω 13888 προυποθέτει ότι οι όροι έχουν διαβαστεί και έχουν γίνει αποδεκτοί. φίλε μου, πήγαινε αν θέλεις εδώ και δες αν ισχύουν και αλλού... αμάν πια με τους άσχετους... έλεος δηλαδή... δεν υπάχρει κάποιος Modedator;
k_dinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Για το που ισχύει η καρτα, το λέει ξεκάθαρα στην εικόνα που εβαλα σε προηγούμενο μήνυμά μου: Ισχύει για Con-X 2Mps ή 24Μps και για το Con-X Ιντερνετ και ομιλία στα 2 Mps με Απεριοριστα σταθερά. Άρα την κάρτα την δίνει σε 3 περιπτώσεις. Οπότε μπορούμε να βάλουμε σκέτο ιντερνετ 24ρι, να πάρουμε την κάρτα και να βαλουμε extra πακετο απεριοριστα. http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/-font-color-red-strong-strong-font-6-/prodote_talk.html Την παλεύουν εκει στον ΟΤΕ? Γιατι μας κανουν τη ζωη δύσκολη?
pigeon Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ουφ karetsos, γιατι δεν γίνεσαι εσύ moderator, είναι φανερό οτι δεν έχετε τι να κάνετε με τον ελεύθερο χρόνο σας εκεί στην Καρδίτσα.. φίλε μου, πήγαινε αν θέλεις εδώ και δες αν ισχύουν και αλλού... αμάν πια με τους άσχετους... έλεος δηλαδή... δεν υπάχρει κάποιος Modedator; Ουφ και πάλι. Υποστήριξα φίλε μου έστω και μια φορά στις απαντήσεις μου ότι δεν ισχυει η προσφορά για το τάδε ή το δείνα πρόγραμμα; Προφανώς απαντάς σε μένα διαβάζοντας τις απαντήσεις άλλων. Φουρτούνα.. Γράφω επί λέξει: "Οσοι ενδιαφέρεστε λοιπόν για connx+ομιλία δείτε στη συγκεκριμένη σελίδα", απαντώντας σε ερώτημα άλλου χρήστη. Στο μόνο πράγμα που διατύπωσα διαφωνία είναι οτι δεν γίνεται τόσο εύκολα όπως παρουσιάζεις μια σοβαρή οικονομική υποβάθμιση σε χαμηλότερο πρόγραμμα χωρίς το ανάλογο κόστος. Επιτέλους όμως, δεν είσαι το κέντρο του κόσμου και έχω σοβαρές αμφιβολίες οτι είσαι παντογνώστης όπως αυτοπαρουσιάζεσαι, επομένως θα μας επιτρέψεις να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε χωρίς εσένα στο ρόλο του λογοκριτή πάνω από το κεφάλι μας. Για το που ισχύει η καρτα, το λέει ξεκάθαρα στην εικόνα που εβαλα σε προηγούμενο μήνυμά μου: Αυτό. Thank you!
karetsos Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ουφ karetsos, γιατι δεν γίνεσαι εσύ moderator, είναι φανερό οτι δεν έχετε τι να κάνετε με τον ελεύθερο χρόνο σας εκεί στην Καρδίτσα.. Ουφ και πάλι. Υποστήριξα φίλε μου έστω και μια φορά στις απαντήσεις μου ότι δεν ισχυει η προσφορά για το τάδε ή το δείνα πρόγραμμα; Προφανώς απαντάς σε μένα διαβάζοντας τις απαντήσεις άλλων. Φουρτούνα.. Γράφω επί λέξει: "Οσοι ενδιαφέρεστε λοιπόν για connx+ομιλία δείτε στη συγκεκριμένη σελίδα", απαντώντας σε ερώτημα άλλου χρήστη. Στο μόνο πράγμα που διατύπωσα διαφωνία είναι οτι δεν γίνεται τόσο εύκολα όπως παρουσιάζεις μια σοβαρή οικονομική υποβάθμιση σε χαμηλότερο πρόγραμμα χωρίς το ανάλογο κόστος. Επιτέλους όμως, δεν είσαι το κέντρο του κόσμου και έχω σοβαρές αμφιβολίες οτι είσαι παντογνώστης όπως αυτοπαρουσιάζεσαι, επομένως θα μας επιτρέψεις να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε χωρίς εσένα στο ρόλο του λογοκριτή πάνω από το κεφάλι μας. Αυτό. Thank you! μπορείς να πας στο 9ο κιόλας post αυτού του thread όπου γράφω όσο πιο απλά γίνεται σε ποια πακέτα δίνεται δώρο η προσφορά. δεν είπα ότι είμαι παντογνώστης και δεν καταλαβαίνω γιατί γράφεις όλα αυτά τα άσχετα πράγματα; από εμπάθεια;, από εγωισμό; από άγνοια; για να ανεβάσεις το post count σου; για να αποδείξεις ότι ξέρεις (έλεος); λόγω ηλικίας; ειλικρινά δεν γνωρίζω και ούτε θέλω να μάθω. στο thread αυτό μπήκα για να δώσω μερικές απλές πληροφορίες σχετικλά με την προσφορά. όσες πληροφορίες έχω δώσει είναι όσο γίνεται ακριβείς. όσοι ενδιαφέρονται για την προσφορά πιστευώ ότι πήραν μια εικόνα. όσο για το τι έχουμε να κάνουμε με τον ελεύθερο χρόνο μας εδώ στην Καρδίτσα, θα σου απαντούσα, αλλά πραγματικά ελπίζω να απαντήσει ένας Moderator....
pigeon Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Οκ karetsos συνέχισε να την ..μετράς. Επειδή από αφέλεια ξεκίνησα να σε ταίζω, σταματάω εδώ. Ολοι οι μειωτικοί χαρακτηρισμοί σου για την απάντησή μου υπάρχουν πίσω. Εν τέλει, προσπάθησα και σου εξήγησα οτι δεν διαφωνώ με τα προγράμματα αλλά μόνο με ένα ισχυρισμό σου που αφορά τις υποβαθμίσεις, εσύ όμως συνεχίζεις πεισματικά να προσπαθείς για 3η φορά να καυγαδίσεις σε κάτι που δεν υπάρχει διαφωνία. Ομως, ξαναγράφω και τονίζω οτι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λογοκρίνεις τις τοποθετήσεις άλλων χρηστών όσο κι αν θεωρείς οτι (αυτο)διορίστηκες ο σωτήρας της αλήθειας στο φόρουμ. Τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσεις; Μηπως θέλεις να ρωτάει ο moderator τι αρέσει στον karetsos και μετά να σβήνει τις δυσάρεστες απαντήσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα