Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα.

Οταν εχω το λαπτοπ επανω στο γραφειο μπαινω στο ιντερνετ με ethernet.

Οταν καμια φορα το περνω στα ποδια μου - τοτε χρησιμοποιώ το wifi.

Μεχρι προχθες κανενα προβλημα.. οταν και το πηρα στα ποδια μου ανοιξα το κουμπακι απο κατω στο on.. βρηκε το ρουτερ μου αλλα κατω συνεχιζει και γυρναει το γαλαζιο κυκλακι - και δεν εχω ιντερνετ. Μπορει να το εχω και μιση ωρα ετσι χωρις αποτελεσμα. Πατησα επανω επιδιορθωση τιποτα..

Εβγαλα τελειως τους drv τους ξανα εγκατεστησα τιποτα.

Κατεβασα και με το driver genius καινουριους το ιδιο προβλημα. Και ολα αυτα ξαφνικα.

Επισυναπτω και μια φωτο μηπως και σας βοηθησει. Τι μπορει να φταιει... μπορει καποιος να μου πει; Το ρουτερ σιγουρα δεν εχει προβλημα γιατι με το κινητο μπαινω κανονικα στο ιντερνετ μεσω wifi (απο το ιδιο ρουτερ).

http://i41.tinypic.com/s16l8w.jpg

Δημοσ.

εμενα αυτό μου δείχνει ότι συνδέεσαι σωστά αλλα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κωδικοποίηση του κωδικού WPA and WPA2 etc.

Δημοσ.

Και τι πρέπει να κάνω; Πως λύνεται αυτο; Πάντως κωδικό έχω τον ίδιο τουλάχιστον 5 μήνες.

Edit: στο ρουτερ έχω ενεργοποιημενο το wpa2 & wpa (psk).

Το άλλαξα στο wpa2 (psk) τίποτα δεν έχω Ίντερνετ.

Έβαλα χωρίς προστασία κωδικού τίποτα πάλι.

Το iPhone συνδέεται κανονικα και με τις τρεις παραπανω επιλογές!

Επίσης το λάπτοπ συνδέεται στο ξεκλειδωτο wifi του γείτονα !

Στο δικο μου γιατι μουλαρωσε έτσι ξαφνικά δεν ξέρω..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έβαλα στην πρίζα το ρουτερ της hol & παίζει κανονικά το λάπτοπ ασύρματα.

Με το us robotics όμως τι πρόβλημα υπάρχει; Αφου το κινητο δεν έχει θέμα..

Δημοσ.

Update: θα το σπασω το λάπτοπ! Τον άνοιξα πριν λίγο κ´ βλέπω ότι δεν έχω Ίντερνετ ασύρματο ούτε με το ρουτερ της Hol. Με του γείτονα κανονικα...!!!

Το κινητο με ασύρματο Ίντερνετ απο το ρουτερ μια χαρα...

Βρείτε μου λύση plzzz...

Δημοσ.

Στο Ethernet ναι έχω αλλα στην κάρτα wifi όχι. Παίζει ρόλο αυτο;

Εγω ας πουμε αν δεν εχω στατικη IP δεν εχω internet.

Δημοσ.

Εγω ας πουμε αν δεν εχω στατικη IP δεν εχω internet.

Στην ασύρματη κάρτα έχεις βάλει στατική; Αν ναι να βάλω. Τοσο καιρο που δεν είχα όμως γιατι δεν είχα πρόβλημα.. Περίεργο!

Δημοσ.

Μπορει να σε "ταπωνει" ο γειτονας :P

Αλλαξε channel στο router , restart router + laptop και δες ... Να εισαι κοντα στο router και το laptop συνδεσε το με τον φορτιστη ...

Δημοσ.

Μπορει να σε "ταπωνει" ο γειτονας :P

Αλλαξε channel στο router , restart router + laptop και δες ... Να εισαι κοντα στο router και το laptop συνδεσε το με τον φορτιστη ...

Ηταν στο channel 11 ακομη και οταν δεν ειχα προβλημα με την συνδεση μεταξυ λαπτοπ <-> ρουτερ. Το εβαλα στο automatic παλι τα ιδια.

Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο ρουτερ - και παλι χωρις αποτελεσμα.

Εχω βαλει και ip στην καρτα wifi αλλα παλι τα ιδια.

Το κινητο παντως εξακολουθει και συνδεεται επιτυχως με το ρουτερ.

Κουραστηκα πραγματικα - δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω.

Μου φαινεται μονο φορματ θα με σωσει - αλλα εχω τοσα πολλα και σημαντικα αρχεια / προγραμματα στο δισκο που θα χρειαστω πολυ χρονο για να τα ξανα βαλω..

Δημοσ.

Στο automatic βαζει οτι channel γουσταρει ... Channel αλλαζεις γιατι μπορει να εχεις παρεμβολη απο καποια συσκευη , δοκιμαζεις ενα ενα δεν εχει και πολλα ...

Αλλη λυση ειναι να ρωτησεις τον γειτονα :P

Μπορεις να κανεις hard reset στο router αλλα πρεπει να ξερεις τα user/pass του router/της συνδεσης ...

Παρε τηλ στην τεχνικη υποστηριξη του isp , πες το προβλημα σου και θα σου πουν βημα βημα τι πρεπει να κανεις , αν πεσεις σε ασχετο , κλεισε και ξαναπαρε τηλ ... (σχετικος ειναι αυτος που μιλαει γρηγορα , και εχει συνεχως λυσεις να σου προτεινει , χωρις να σε βαζει στην αναμονη , και να ρωταει τον διπλανο του :P) ...

Δημοσ.

Τσέκαρε μήπως το router έχει ενεργοποιημένο strict bind ή - αν μπορείς - προσπάθησε να αντιστοιχίσεις τη mac της ασύρματης κάρτας σε static ip στον dhcp server του router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...