Evil_Skullman Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τις τελευταιες 2 μερες εχω ξοδεψει πανω απο 24 ωρες αναζητωντας να βαλω ελληνικα στο HTC DREAM G1.Το κινητο το παρηγγειλα απο ebay και ειχε μονο αγγλικα! Υπαρχει καποιο αξιοπιστο ελληνικο ROM που θα μπορουσα να κατεβασω?
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τις τελευταιες 2 μερες εχω ξοδεψει πανω απο 24 ωρες αναζητωντας να βαλω ελληνικα στο HTC DREAM G1.Το κινητο το παρηγγειλα απο ebay και ειχε μονο αγγλικα! Υπαρχει καποιο αξιοπιστο ελληνικο ROM που θα μπορουσα να κατεβασω? Factory reset και επελεξε στην αρχη την ελληνικη γλωσσα
Evil_Skullman Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Πολυ πιθανο να εχω κανει ηδη factory reset..πες που πως το κανω για να σου πω. Το κινητο ειναι φερμενο απο Αμερικη.Ισως να μην εχει ελληνικη γλωσσα.
Evil_Skullman Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ξερει κανεις που μπορω να βρω ελληνικο rom?
Gr_Soul Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εδώ θα βρεις κυριολεκτικά τα πάντα: XDA. Διάλεξε και πάρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα