Simos805 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδιά, έχω το Adobe After Effects CS5. Όταν κάνω export ένα βίντεο, βγαίνει πολύ βαρύ, δηλαδή για παράδειγμα, ένα βίντεο HD στα 1080p που κρατάει 35 δευτερόλεπτα έχει βάρος 5GB! Πιστεύω ότι κάποιο λάθος κάνω στο export για να βγαίνουν τόσο βαριά τα βίντεο... Μπορεί κάποιος που ξέρει αν μου πει τον σωστό τρόπο να κάνω export ένα βίντεο έτσι ώστε να διατηρηθεί στην αρχική του ποιότητα αλλά να είναι και σε φυσιολογικό μέγεθος?
jim_p Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μαλλον εχεις ορισει πολυ ψηλα το bitrate του...
Crypton-R- Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Οι ρυθμίσεις που κάνω για να έχω καλή ποιότητα σε φυσιολογικό μέγεθος είναι: [Video Output] Format: Windows Media Format Options: Codec: Windows Media Video 9 Advanced Profile Maximum Bitrate: 4000kbps Image Quality: 100 [Audio Output] Audio Codec: Windows Media Audio 10 Professional Audio Format: 256kbps, 96kHz, 2ch 24Bit CBR
akisbeat77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Οι ρυθμίσεις που κάνω για να έχω καλή ποιότητα σε φυσιολογικό μέγεθος είναι: [Video Output] Format: Windows Media Format Options: Codec: Windows Media Video 9 Advanced Profile Maximum Bitrate: 4000kbps Image Quality: 100 [Audio Output] Audio Codec: Windows Media Audio 10 Professional Audio Format: 256kbps, 96kHz, 2ch 24Bit CBR Δοκιμασε αλλο codec. Εχεις δοκιμασει quicktime?
pjdark Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Παιδιά, έχω το Adobe After Effects CS5. Όταν κάνω export ένα βίντεο, βγαίνει πολύ βαρύ, δηλαδή για παράδειγμα, ένα βίντεο HD στα 1080p που κρατάει 35 δευτερόλεπτα έχει βάρος 5GB! Πιστεύω ότι κάποιο λάθος κάνω στο export για να βγαίνουν τόσο βαριά τα βίντεο... Μπορεί κάποιος που ξέρει αν μου πει τον σωστό τρόπο να κάνω export ένα βίντεο έτσι ώστε να διατηρηθεί στην αρχική του ποιότητα αλλά να είναι και σε φυσιολογικό μέγεθος? και εγω εχω ενα τετοιο προβληματακι...συνηθως αφου κανω export απο after effects το βαζω σε sony vegas και βγαινει πολυ ποιο ελαφρυ..
Simos805 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Οι ρυθμίσεις που κάνω για να έχω καλή ποιότητα σε φυσιολογικό μέγεθος είναι: [Video Output] Format: Windows Media Format Options: Codec: Windows Media Video 9 Advanced Profile Maximum Bitrate: 4000kbps Image Quality: 100 [Audio Output] Audio Codec: Windows Media Audio 10 Professional Audio Format: 256kbps, 96kHz, 2ch 24Bit CBR Σε ευχαριστώ, έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις και όντος είναι πολύ πιο ελαφρύ!
evoracing Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Καλημέρα... Εγώ έχω δυο προβλήματα με το After Effects: 1. Όταν πάω να κάνω εξαγωγή σε quicktime (γιατί σε αυτό έχω παρατηρήσει την καλύτερη ανάλυση) μου βγάζει error (κωδικό δεν θυμάμαι) 2.Στην εκκίνηση λέει...3% used of 2GB ενώ έχω 3GB ***Για να το εξάγω σε Sony Vegas πρέπει να το έχω στο PC???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα