Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η "προσφορά" κατά την γνώμη μου βρωμούσε απο χιλιόμετρα μακριά ότι ήταν ευσεβής πόθος τελικά, για να μην πω κάτι χειρότερο.

Οι ντόπιοι "λαδέμποροι" δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό. Θα πεθάνουν σαν τους δεινόσαυρους. Ειλικρινά δεν τους λαμβάνω πλεον καν υπόψη ότι υπάρχουν.

Ας είναι καλά οι αγορές απ' το εξωτερικό. Κρίμα που φεύγουν λεφτά έξω αντί να τονώνουν την εσωτερική αγορά, αλλά...

Εγώ τους έστειλα ήρεμα και ωραία αυτό:

Η τιμή του δίσκου δεν θεωρώ πως ήταν ασυνήθιστη, αλλά μία καλή προσφορά. πχ δεν ήταν τύπου πληκτρολόγιο αξίας 100 ευρώ στο 1.74 ευρώ. Επειδή το κατάστημα σας, συνηθίζει σε "τυχαία" επαναλαμβανόμενα λάθη, θεωρώ πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται κάποια σκοπιμότητα. Μια ματιά σε γωστό forum θα σας πείσει για την εικόνα που περνάτε προς τους πελάτες σας. Κρίμα γιατί στα φαινομενικά λάθη, όπως αυτό με το πληκτρολόγιο που ανέφερα παραπάνω, ήμουν υπέρμαχος του καταστήματος. Από την πλευρά μου, αύριο κιόλας, θα προβώ σε διαμαρτυρία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Δεν επιθυμώ τον προϊόν που παρήγγειλα αλλά σκοπός μου είναι να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες πρακτικές.

Προσυπογράφω ..

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει που με συνοπτικες διαδικασιες ακυρωνουν παραγγελιες με το ετσι θελω...Που το ειδαν γραμμενο αυτο ?

Και ομως, ειναι μεσα στα ψιλα γραμματα, νομικα ειναι καλλυμενοι.

Δημοσ.

Νομικά είναι κατοχυρωμένοι αλλά όταν κάτι επαναλαμβάνεται συνέχεια κάτι μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

Είναι καλυμμένοι μόνο στο ότι δεν μπορεί κανείς να τους υποχρεώσει να στον παραδώσουν.

Οι καταγγελίες όμως μπορούν να είναι για παραπλανητική διαφήμιση,κ από επιχειρηματίες για αθέμιτο ανταγωνισμό. Το λάθος του συστήματος που επικαλούνται ισχύει για μια - δυο φορές όχι για κάθε τόσο,αν έχεις Ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είσαι σε θέση να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Γι'αυτο ακριβώς καθε φορά μα κάθε φορά πρέπει να καταγγέλλονται όλα αυτά.

Δημοσ.

κλεινει και αυτο αφου παλι λεμε τα ιδια για το getit now οπως και με τα πληκρολογια οπως και με τις τιμονιερες και ολα τα πραγματα του getit now

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...