Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ίδιο e-mail και σε μένα. Δεν καίγομαι για να πάρω τον δίσκο αλλά αν είναι να σταματήσουν αυτές οι πρακτικές είμαι μέσα κ εγώ για καταγγελία. Δεν ήταν τιμή 1.4 να πω ότι ήταν ανθρώπινο λάθος.

Δημοσ.

Το ίδιο και σε μένα.

Συγνώμη απο όλους που άνοιξα αυτό το θέμα.

Τους έστειλα ήδη απάντηση

"Λυπάμαι πολύ για την ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ σας, την ΕΛΛΕΙΨΗ Επαγγελματισμού σας, την ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ σας.

Άλλη μια τρανή απόδειξη τού πόσο ΜΙΚΡΟΙ, πόσο ΛΙΓΟΙ και πόσο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ είστε.

Αντί να βρείτε μια συμβιβαστική λύση όπως θα έκανε ένας σωστός επαγγελματίας, ενημερώνετε για απρόβλεπτα τεχνικά προβλήματα.

Κρίμα γιατί αυτό σας ρίχνει πολύ κάτω από το μέσο όρο της - ήδη χαμηλά - ελληνικής εμπορικής πραγματικότητας."

και προχωρώ - μάταια - σε καταγγελία.

Δημοσ.

Να αλλαξεις και τον τιτλο του topic. Αν δεν μπορεις εσυ ζητα το απο καποιον moderator.

Ωστε να μην μπερδευονται οι νεοι αναγνωστες του topic.

Δημοσ.

Η "προσφορά" κατά την γνώμη μου βρωμούσε απο χιλιόμετρα μακριά ότι ήταν ευσεβής πόθος τελικά, για να μην πω κάτι χειρότερο.

Οι ντόπιοι "λαδέμποροι" δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό. Θα πεθάνουν σαν τους δεινόσαυρους. Ειλικρινά δεν τους λαμβάνω πλεον καν υπόψη ότι υπάρχουν.

Ας είναι καλά οι αγορές απ' το εξωτερικό. Κρίμα που φεύγουν λεφτά έξω αντί να τονώνουν την εσωτερική αγορά, αλλά...

Δημοσ.

Να αλλαξεις και τον τιτλο του topic. Αν δεν μπορεις εσυ ζητα το απο καποιον moderator.

Ωστε να μην μπερδευονται οι νεοι αναγνωστες του topic.

Σωστός. Έγινε κιόλας.

Δημοσ.

εφυγε κ απο μενα το μειλ με τα μπηνελικια.. ζητήστε διαγραφή του λογαριασμού σας κ απο το newsletter τους κ πείτε τους οτι θα τους δυσφημησετε σε όσους μπορειτε.. κολομαγαζο..

Δημοσ.

Μια από τα ίδια, με εξαπάτησαν.

Σήμερα το πρωί μου έλεγαν ότι προχωράμε κανονικά την παραγγελία σας.

Περιμένω να μου επιστρέψουν και τα χρήματα της κατάθεσης.

getitnow = απατεώνες

Δημοσ.

Ηρεμα παιδια, αφου αναμενοταν γιατι τοσα νευρα?

Ειχε γεμισει αυτες τις μερες το φορουμ με λαθη του getitnow, ενταξει αυτο δεν ηταν κραυγαλεο λαθος οπως τα αλλα, ομως απο πολλους ειπωθηκε οτι μπορει να υπαγεται στα γνωστα λαθη.

Δεν ηταν δα καμια εκπληξη. Κριμα μοναχα τον χρονο μας, που το ξεφτιλισαμε στην αναλυση το θεμα, χωρις καμια ουσια...παιξαμε κ χασαμε.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει που με συνοπτικες διαδικασιες ακυρωνουν παραγγελιες με το ετσι θελω...Που το ειδαν γραμμενο αυτο ?

Δημοσ.

Εγώ τους έστειλα ήρεμα και ωραία αυτό:

Η τιμή του δίσκου δεν θεωρώ πως ήταν ασυνήθιστη, αλλά μία καλή προσφορά. πχ δεν ήταν τύπου πληκτρολόγιο αξίας 100 ευρώ στο 1.74 ευρώ. Επειδή το κατάστημα σας, συνηθίζει σε "τυχαία" επαναλαμβανόμενα λάθη, θεωρώ πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται κάποια σκοπιμότητα. Μια ματιά σε γωστό forum θα σας πείσει για την εικόνα που περνάτε προς τους πελάτες σας. Κρίμα γιατί στα φαινομενικά λάθη, όπως αυτό με το πληκτρολόγιο που ανέφερα παραπάνω, ήμουν υπέρμαχος του καταστήματος. Από την πλευρά μου, αύριο κιόλας, θα προβώ σε διαμαρτυρία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Δεν επιθυμώ τον προϊόν που παρήγγειλα αλλά σκοπός μου είναι να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες πρακτικές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...