starconvict Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Καταρχήν εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους. Διαβάζοντας αναλυτικά όλες τις προηγηθείσες σελίδες Θα ήθελα να παραθέσω κάποιες - υποθέτω ευνόητες - παρατηρήσεις. 1. Αν κάποιος διάβαζε προσεκτικά την εκάστοτε προσφορά θα έβλεπε ότι πολλές από τις ερωτήσεις που κάνει είναι άνευ ουσίας. 2.Μια απλή προσφορά για έναν δίσκο έχει γίνει αιτία συζήτησης και προσπάθεια επίλυσης αποριών(sata 2,sata 3, ταχύτητες κτλ.) θέματα που λογικά ανήκουν σε άλλο σημείο ακόμα και του συγκεκριμένου forum. 9 σελίδες συζήτησης = 1 σελίδα ουσίας. 3.Είναι η πρώτη φορά που μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτό δεν γίνεται για να κρατιέται το θέμα στο προσκήνιο. 4.Πολύ με στενοχώρησε ο φίλος MiDi_MiLiZ και αυτό όχι για το avatar που τον συνοδεύει αλλά γιατί ανακάλυψα πόσο αλήθεια έχει σε αυτά που λέει και (δυστυχώς?)δεν μου είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό [ειναι εντυπωσιακη η προσπαθεια ορισμενων να αποθαρυνουν τους αλλους...] Πάντα με καλή πρόθεση. Χρόνια πολλά σε όλους.
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Κάτι που παίζει πολύ στην δουλειά μου και σε προέκταση σε πολλές καταστάσεις ακόμα είναι το εξής.. Ταχύτητα Ποιότητα Οικονομία > Μπορείς να διαλέξεις μόνο 2 και χάνεις το τρίτο. Ήτοι Ταχύτητα + Ποιότητα = πάει η Οικονομία Ταχύτητα + Οικονομία = πάει η Ποιότητα Ποιότητα + Οικονομία = αντίο Ταχύτητα Όλα τ'αλλα είναι πίτα ολόκληρη κ σκύλος χορτάτος..
3leven Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Seagate Barracuda 7200.12 750GB Sata II Δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου το GetItNow αλλα η τιμη ειναι πολυ μπαμ.
Sotosgl Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 87,15€ πλέον ο σκληρός.... Για να ετοιμάζονται οι καταγγελίες και οι παραγγελίες σε ακριτικά σημεία με έξοδα του GetItNow που δεν θα παραληφθούν ποτέ..
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Να είσαι σίγουρος ότι θα γίνουν.και επειδή το έχω κάνει και στο παρελθόν το μόνο που χρειάζεται είναι η απάντηση τους ότι η παραγγελία έγινε δεκτή σε αυτή την τιμή συνημμένη σε ένα email προς την ΓΓΚ.
achilles_g_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 το να τον είχαν 1,4 ευρώ, εντάξει ήταν λάθος που κατά την εκτίμηση μου είναι ανθρώπινο.. Αλλά το να τον είχαν από λάθος 49 δεν νομίζω.
nellos Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 καλό θα ήταν αν έχει κανείς κάποια επικοινωνία με αυτόυς να ποστάρει
tigersgate6 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ρε ουσττττττττττττττττττττττττττττττ !!!!! Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία, Καταρχήν σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Getitnow.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω απρόβλεπτων τεχνικών προβλημάτων, τα προϊόντα μας, κατά τη στιγμή της καταχώρησης της παραγγελία σας. εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα μας σε ασυνήθιστα κατά αντικειμενική πραγματικότητα χαμηλή τιμή. Για το λόγο αυτό έχουμε ήδη προβεί σε ακύρωση της παραγγελία σας. Αν έχετε ήδη πληρώσει την παραγγελία σας θα γίνουν από την εταιρεία μας όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σας επιστραφούν άμεσα τα χρήματα. Εάν επιθυμείτε το προϊόν με την σωστή αξία όπως αυτή εμφανίζεται πλέον στο site, μπορείτε να κάνετε εκ νέου την παραγγελία σας από το site είτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να την καταχωρήσουμε εκ μέρους σας. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε ακούσια. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Με εκτίμηση, Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
k_dinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 CUSTOMER SUPPORT [email protected] 5:32 μ.μ. (Πριν από 3 λεπτά) Ακριβώς το ίδιο μήνυμα... Ρε τους απατεώνες, και είχα μια κρυφή ελπίδα οτι θα τους έστελναν. Οπότε τώρα πάμε για τον 2ΤΒ του amazon, αν προλαβαίνουμε ακόμα
k_dinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/443029-seagate-barracuda-720012-750gb-4814-e/ Απατεώνες
Sotosgl Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Καραμπινατη απατεωνια! Η καταγγελια θα φυγει σε λιγα λεπτα εκτος αν θελετε ομαδικη με κοινο κειμενο οπως ειχαμε κανει στον Γερμανο
nellos Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Πως μπαίνουμε για ομαδική? και μένα μου ρθε το μέιλ
Sotosgl Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τιποτα δεν ειναι,απλα αν υπαρχει κοινο κειμενο στην καταγγελια ειναι πιο ευκολο για αυτους να τις μαζεψουν ολες μαζι και να τις κοινοποιησουν στο Getitnow που θα τις κανει κ*λοχαρτο.. Αν καποιος φτιαξει ενα κειμενακι και το ποσταρει εδω ευχαριστως να το κανω ενα copy paste (εκανα την προηγουμενη φορα οποτε παω πασο τωρα)
Djole_7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μολις μου ηρθε κ μενα το ιδιο mail ακριβως..δεν πειραζει καλυτερα κιολας βασικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις