MoviemakerGr Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Φίλε μου ότι σου λένε οι άλλοι κάνεις ? Εσύ δεν μπορείς να κρίνεις τι είναι καλό και τι όχι ? Any Way αν νομίζεις οτι θα χαλάσει εύκολα,οτι θα σε ζαλίσει ότι έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση,και ότι είναι sata II ( Το μόνο που ισχύει είναι η εγγύηση ) βάλε άλλα 40 και πάρε έναν ίδιο..
maxdore217 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Εδώ στο επίσημο site έχει 25 άτομα που λένε ότι χαλάει εύκολα αυτή η σειρά. προφανώς είναι ένα ακόμα προϊόν λοττο που πάλι πάει να σκάσει στην καμπούρα του αγοραστή....οπότε τα όμορφα θα σκάσουν με τον καιρό που θα αρχίσει να χαλάει όπως πολύ λένε δηλαδή θα χαλάσει σε 8 μήνες και θα είσαι σε εγγύηση και το μόνο πρόβλημα που θα έχεις είναι τα δεδομένα που έχασες ή θα χάσεις και το 50Ε μαζί? Αν και με τέτοια περιγραφή δίσκολα να το εμπιστευτής και να βάλεις κάτι μέσα εκτός αμα κάνεις αντίγραφο του αντογράφοΥ ό αντίγραφα....
achilles_g_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Το να πεταξω ενα 50 ευρω ετσι. Καποιος αναφερει οτι χαλαει ευκολα, αλλος οτι κανει θορυβο, αλλος οτι ειναι σατα2. Και δεν πιστευω οτι ειμαι παραλογος με αυτο που ρωταω... Φίλε μου εγώ τον παρήγγειλα. Σε αυτήν την τιμή δεν έχει κάτι αντίστοιχο. Διάβασα τα review αργότερα βέβαια..ομολογώ ότι με προβλημάτισαν αλλά είπα να το ρισκάρω.
nek4d Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Το να πεταξω ενα 50 ευρω ετσι. Καποιος αναφερει οτι χαλαει ευκολα, αλλος οτι κανει θορυβο, αλλος οτι ειναι σατα2. Και δεν πιστευω οτι ειμαι παραλογος με αυτο που ρωταω... φυσικα κ δεν εισαι παραλογος, με τοσα που διαβασες εχεις το δικιο σου, ενταξει δεν ειναι κακο να ακουγονται αντικρουομενες αποψεις, καλο ειναι για ολους τους υποψηφιους αγοραστες. συνδυασε τις πληροφοριες, κρατα οποιες αποψεις θεωρεις πιο σωστες ή αξιοπιστες κ αποφασισε συνειδητα. Αλλα καντο γρηγορα γιατι εαν τυχον ειναι λαθος κ αποφασισουν να τιμησουν το λαθος, καλο ειναι να εισαι σε σειρα προτεραιοτητας.
AzaZyL Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Εδώ στο επίσημο site έχει 25 άτομα που λένε ότι χαλάει εύκολα αυτή η σειρά.προφανώς είναι ένα ακόμα προϊόν λοττο που πάλι πάει να σκάσει στην καμπούρα του αγοραστή....οπότε τα όμορφα θα σκάσουν με τον καιρό που θα αρχίσει να χαλάει όπως πολύ λένε δηλαδή θα χαλάσει σε 8 μήνες και θα είσαι σε εγγύηση και το μόνο πρόβλημα που θα έχεις είναι τα δεδομένα που έχασες ή θα χάσεις και το 50Ε μαζί? Αν και με τέτοια περιγραφή δίσκολα να το εμπιστευτής και να βάλεις κάτι μέσα εκτός αμα κάνεις αντίγραφο του αντογράφοΥ ό αντίγραφα.... μην ξεχνάς ότι στο ίντερνετ γραφούν αυτοί που έχουν πρόβλημα, όχι αυτοί που είναι ευχαριστημένοι. Άρα 25 άτομα στους χιλιάδες δίσκους είναι μάλλον πολύ καλά.. Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Xωρις να θεωρηθω κακεντρεχης, ειναι εντυπωσιακη η προσπαθεια ορισμενων να αποθαρυνουν τους αλλους απο το να παραγγειλουν το δισκο που ΕΙΝΑΙ σε πολυ καλη ΠΡΟΣΦΟΡΑ, μπας και τον τσιμπησουν οι ιδιοι απο οσο στοκ υπαρχει... Ο νοων νοητω για οποιον εχει παρακολουθησει ολες τις σελιδες του τοπικ και τα ποστ 1-2 συγκεκριμενων ατομων.
Ntinaras Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 ξερει κανεις αν γινεται τροποποιηση της παραγγελιας ωστε να αυξηθει ο αριθμος?
Salvation81 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Παιδες μην τρελενεστε, οι τιμες θα πεσουν και αλλο τωρα που βγηκαν οι 4αριδες και συντομα με τους 5αριδες.
achilles_g_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Παιδες μην τρελενεστε, οι τιμες θα πεσουν και αλλο τωρα που βγηκαν οι 4αριδες και συντομα με τους 5αριδες. Σίγουρα θα επανέλθουν αλλά για κάποιον που χρειάζεται άμεσα δίσκο η τιμή είναι super για τα σημερινά δεδομένα.
Salvation81 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Ειναι οντως πολυ καλη (προσεξτε μηπως ειναι refurbished) αλλα οσοι δεν βιαζονται ας περιμενουν λιγο.
john_dr Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Ειναι οντως πολυ καλη (προσεξτε μηπως ειναι refurbished) αλλα οσοι δεν βιαζονται ας περιμενουν λιγο. Αν είναι recertified/refurbished θα το γράφει πάνω ενώ θα έχει και ένα πράσινο περίγραμμα. Είχα πάρει έναν Seagate από τα ξεπουλήματα του Πλαισίου, ήταν εξαρχής dead. Θέλανε να μου δώσουν πιστωτικό αντί για αντικατάσταση (βρίσκανε διάφορες δικαιολογίες) ενώ δεν δέχονταν ούτε επιστροφή χρημάτων και ας τον είχα γυρίσει μετά από 1-2 μέρες, αλλά ούτε να τον στείλουν οι ίδιοι στην Seagate. Τον πήρα τον έστειλα μόνος μου στην Seagate (10,5€ συστημένο). Ο δίσκος που ήρθε έγραφε ξεκάθαρα recertified και η ετικέτα είχε ένα πράσινο περίγραμμα. Προφανώς ο δίσκος δουλεύει μια χαρά εδώ και μήνες. Τι θέλω να πω. Αν είναι recertified/refurbished θα φαίνεται ξεκάθαρα και ακόμα και αν είναι δεν πάει να πει ότι θα χαλάσει αύριο ούτε ότι δεν θα είναι με πλήρη εγγύηση. Γενικά όταν παίζουν τέτοιες προσφορές και εφόσον το προϊόν σας ενδιαφέρει ΠΡΩΤΑ παραγγέλνετε και μετά ρωτάτε. Αν δεν σας αρέσουν οι απαντήσεις ακυρώνετε την παραγγελία. Εδώ κάθε μέρα τα μαγαζιά μας σπάνε τα νεύρα, μας ρίχνουν άκυρα ή μας δουλεύουν κανονικά, δεν θα πάθουν τίποτα με 2-3 ακυρώσεις παραγγελιών.
enormous_one Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 MoviemakerGr οταν δεν ξερεις πολλα για τους δισκους φυσικο ειναι να ακους διαφορες γνωμες. Και εγω τον παραγγειλα τον σκληρο αλλα αμα δεν αξιζει τα λεφτα του να τον ακυρωσω. Οπως ειπε και ενα αλλο μελος δεν ειναι μονο τα 50 ευρω, ειναι και τα δεδομενα που θες να προστατεψεις. Δεν γινετε να εχουμε 3 back up σε 3 διαφορετικους δισκους...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 9 σελιδες η ιδια απορια απο το ιδιο μελος και παιζει να εχει απαντηθει τουλαχιστον 10 φορες απο διαφορετικα ατομα. Οτι τον εχεις παραγγειλει και αγωνιας να τον παραλαβεις, το εχουμε καταλαβει παντως.
enormous_one Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 9 σελιδες η ιδια απορια απο το ιδιο μελος και παιζει να εχει απαντηθει τουλαχιστον 10 φορες απο διαφορετικα ατομα. Οτι τον εχεις παραγγειλει και αγωνιας να τον παραλαβεις, το εχουμε καταλαβει παντως. Δεν ρωταω τα ιδια και τα ιδια. Εχω παρει τις απαντησεις που θελω. Απλα υπαρχουν αρκετα "εξυπνα" μελοι εδω μεσα που ασχολουνται με τις ερωτησεις που εκανα. Ετσι φτιαχουμε.... ...τις 9 σελιδες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις