Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ έπρεπε να διαλέξω κατάστημα speedex γιατί σε ελτα δεν έχει μόνο πιστωτική ή τράπεζα

Δημοσ.

Σαν προσφορά με τα σημερινά δεδομένα, αξίζει με 1.000. Ακόμη και στις αγγελίες, πουλάνε 500άριδες στα 50 ευρώ!!! Έλεος... Αλλά 1 χρόνο εγγύηση που τους κάνανε, για σκληρό δίσκο, δε λέει ρε γμτ...

Δημοσ.

Βλέποντας αυτή την προσφορά, παρατήρησα ότι το κατάστημα δεν μας πληροφορεί για το ακριβές μοντέλο του δίσκου, παρά μόνο γενικά, ότι είναι Barracuda 7200.12.

Ψάχνοντας βρήκα τα παρακάτω:

1. Στην τρέχουσα σειρά οι δίσκοι της Seagate δε λέγονται πλέον 7200.12.

2. Επίσης, στους καινούργιους δεν έχει κανένας τους cache 32 MB και πλέον έχουν ή 16 ή 64 και 1 platter ενώ οι προηγούμενοι 2 platters.

3. Στα καταστήματα πουλιούνται και οι καινούργιοι δίσκοι μαζί με αυτούς της προηγούμενης σειράς, αλλά στην ελληνική αγορά δεν έφθασε ακόμη ο 750 GB.

4. Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για δίσκο της αμέσως προηγούμενης σειράς, μοντέλο Barracuda 7200.12 ST3750525AS.

5. Το φρέσκο μοντέλο στα 750 GB έχει κωδικό ST750DM003 με cache 64 MB.

Δημοσ.

και τι έγινε άμα δεν είναι φρέσκο πράγμα (τέτοιες μέρες τέτοια λόγια!) :)

Eίναι μία καλή τιμή όπως και να έχει και βέβαια όπως φαίνεται εδώ η εταιρία δεν έχει κανένα δικαίωνα να μην το δώσει σε όσους το έχουν παραγγείλει μιας και η τιμή δεν βγάζει μάτι έτσι όπως αυτή ορίζει και δεν νομίζω ότι μπαίνουν μέσα απλά θα δώσουν το προϊόν σε τιμή (έκπτωσης) αν και παλιότερα τέτοιοι δίσκοι είχαν μέχρι και 40Ε και μάλιστα αρκετές επιλογές.

Δημοσ.

εντάξει, δε μιλάμε για την τιμή, αυτή είναι άψογη. αν χρειάζεται κάποιος HDD άμεσα, είτε για να στήσει μηχάνημα, είτε ως αποθηκευτικό χώρο, τον αγροάζει αμέσως.

απλά, για τα σημερινά δεδομένα το μέγεθος είναι πλέον μικρό και η εγγύση μόνο ένας χρόνος...

Δημοσ.

Δεν στον χαριζουν τον πληρωνεις ...

Οταν πουλας κατι οφειλεις να γραφεις ακριβως τα χαρακτηριστικα του ... Ειπα οτι ΜΠΟΡΕΙ να ειναι sata 2 ...

Αν εχει διαφορα ο sata 2 apo ton sata 3 , ως ταχυτητα , θα το καταλαβεις μετα απο μερικα χρονια , οταν θα φας πορτα απο μια x τεχνολογια (πχ raid) ...

O ενας κυκλοφορισε το 2009 και ο αλλος το 2011 , δεν ειναι το ιδιο ...

Οπως αγαπας.

Εγω σου λεω, πρακτικα σημερα δεν εχει καμια διαφορα sata2 με sata3.

Οταν κ οποτε χρειαστεις το sata3, θα εχει βγει το sata4 η θα πας σε ssd anyway.

Αν δεν το καταλαβαινεις, no problem, στειλε μου pm οταν δικαιωθεις!

Το raid ειναι ασχετο, παιζει μια χαρα σε sata2 εδω κ πολλα χρονια, ειναι θεμα controller μητρικης, οχι δισκου.

Και του 2007 να ηταν ο δισκος, παλι θα αξιζε. 100% προκειται περι λαθους τιμης, εχει γεμισει το φορουμ με αντιστοιχα θεματα απ το getitnow, αν θα παρουμε κατι ειναι μια αλλη ιστορια που θα φανει συντομα.

Δημοσ.

Οπως αγαπας.

Εγω σου λεω, πρακτικα σημερα δεν εχει καμια διαφορα sata2 με sata3.

Οταν κ οποτε χρειαστεις το sata3, θα εχει βγει το sata4 η θα πας σε ssd anyway.

Αν δεν το καταλαβαινεις, no problem, στειλε μου pm οταν δικαιωθεις!

Το raid ειναι ασχετο, παιζει μια χαρα σε sata2 εδω κ πολλα χρονια, ειναι θεμα controller μητρικης, οχι δισκου.

Αδερφε ειπα οταν καποτε φας πορτα απο μια x τεχνολογια θα καταλαβεις τι ειναι sata 2 και sata 3 , και ειπα πχ raid ...

Μην λές οτι θελεις ...

Δημοσ.

καλησπερα και καλη ανασταση να εχουμε! θελω τον σκληρο για να εχω μεσα ταινιες/μουσικη και να βλεπω δικτυακα απο πισι σε μεδια πλαυερ.ουτε λειτουργικο συστημα θα βαλω ουτε προγραμμα/παιχνιδι! θελω να μου πει καποιος που τον κοιταζει και στα δοντια (και καλα κανει!!!) αν μου κανει για τις απαιιτησεις μου! ευχαριστω

Δημοσ.

Μια χαρά είναι από αυτά που διαβάζουμε ρε παιδιά και βέβαια κάνει για όλα.

Αρκεί 1 να μην είναι κάποιο ελαττωματικό προϊόν από την κατασκευάστρια εταιρία και εκεί ξεκινάνε άλλα προβλήματα

και να μην είσαι εσύ εγώ υπεραισιόδοξος ότι παίρνει κάτι hi-end και ότι είναι η κορφή της τεχνολογίας αυτός.

Δημοσ.

H τιμή στο site παραμένει η ίδια, οπότε πιστεύω ότι μπορεί και να τον πάρουμε.

Αν ήταν λάθος, θα το είχαν διορθώσει μέχρι τώρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...