orestis000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Έχω μία επιδότηση που μπορώ να την χρησιμοποιήσω είτε στη Vodafone είτε στο Πλαίσιο. Έχω το Lenovo Lephone και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ότι δεν έχει φλασ.... Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα νέο κινητό γύρω στα 200-250 ευρώ(neo v, arc κτλ). Αλλά εχτές άκουσα λίγο μουσική από ένα ipod nano και είδα τρομερή διαφορά στην ποιότητα ήχου(με το ίδιο ακριβώς τραγούδι) οπότε σκέφτομαι και Mp3. Το Sony Ericson Live With Walkman θα έχει τόσο καλή ποιότητα; τι μου προτείνεται κινητό ή Mp3; Από κινητά θέλω κάτι παραμετροποιήσιμο(οπότε Android) με δυνατότητα φωτογραφίας και βίντεο στο σκοτάδι και να έχει τουλάχιστον 1 GHZ επεξεργαστή..... τι προτείνεται;
Gr_Soul Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Στη θέση σου θα έπαιρνα Nexus S αλλά εγώ δεν έχω κόλλημα με τη μουσική.
panakart Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Αν δεν κωλουσες στην παραμετροποιηση με αυτα που ειπες μου ηρθε στο μυαλο κατεθειαν το nokia 701.Φοβερες photo και σε σκοταδι και απαιχτει μουσικη..Θα αναβαθμηστει σε carla αλλα στο κομματι εφαρμογες δεν κσερω κατα ποσο θα σε καλύψει..
orestis000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 τι λέτε για αυτό; http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/MP3-MP4-Players/Sony-MP4-S-Series-NWZ-S765B-16GB-NWZS765B-CEW.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα