johnrock1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Γεια σας! εχω το AVIAddXSubs ενσωματονω του υποτιτλους σε 42" panasonic με vertical position 550 γιατι σε λιγοτερο οι υποτιτλοι βγενουν ποιο πανω στην τηλεοραση και δεν βολευει....το προβλημα ειναι πως βγενοθν οχι στη μεση αλλα λιγο ποιο αριστερα απο τη μεση...πως το φτιαχνω αυτο???
johnrock1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Γεια σας! εχω το AVIAddXSubs ενσωματονω του υποτιτλους σε 42" panasonic με vertical position 550 γιατι σε λιγοτερο οι υποτιτλοι βγενουν ποιο πανω στην τηλεοραση και δεν βολευει....το προβλημα ειναι πως βγενοθν οχι στη μεση αλλα λιγο ποιο αριστερα απο τη μεση...πως το φτιαχνω αυτο??? κανεις?
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Mήπως με το Center at (CP); Το 20 στην εικόνα.
johnrock1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Mήπως με το Center at (CP); Το 20 στην εικόνα. ευχαριστω επεξα λιγο μαζι του και στο 360 ειναι μαια χαρα (το λεω γιατι μπορει να εχει και κανεις αλλος το ιδιο προβλημα...) οχχχχ μολις κοιταξα και στη φοτο που εχεις πως εειναι στο 360...οποτε ακιρο τ δικο μου....
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Η εικόνα είναι από το guide στη σελίδα του δημιουργού του aviaddxsubs (http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs2.php) και το 360 είναι το μισό του 720 που είναι η default οριζόντια ανάλυση στα dvd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα