oldermania Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μήπως θα στείλουν σε όσους παραγγειλανε; Sent from my iPad using Insomnia
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδια δεν συνεχιζετε με pm? Η τουλαχιστον ας δουμε πρωτα τι θα γινει και τα ξαναλετε.. Thanks στον topic starter, αν και μας βλεπω για ακυρο Καλα ειναι καποια πραγματα να λεγονται εδω, διοτι αυτη η ιστορια στο παρον section επαναλαμβανεται καθε τρεις και λιγο: -Προσφορα "φεραρι 15 ευρω στο zimbamboue.gr" -Παρηγειλα 2-3! -Κι εγω παρηγγειλα 5, το τριτο το μακρυ θα παρουμε αλλα δε βαριεσαι! -Παρηγειλα κι εγω μια φεραρι για μενα και μια για τη γκομενα, απο αυριο ο παρκαδορος στο W θα μου φυλαει prive θεση! Νταξ τυπογραφικο λαθος ειναι, αλλα πλακα εχει! ... (ακυρωση παραγγελιας) -Α ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ, δε δεχομαι οτι ειναι ενα απλο λαθος! -ΑΑΑ παραπλανητικη διαφημιση -ΦΥΓΑΜΕ για καταγγελια στο ΙΝΚΑ ολοι μαζι να τους παρουμε και τα σωβρακα που μας ξεγελασαν! -Ελληναρες επιχειρηματιες. Βαλανε φερραρι στα 15 ευρω για να διαφημισουν το μαγαζι τους! -Να, για κατι τετοιους χρεωκοπησε η χωρα! -Παιδια υπαρχει τροπος να κινηθουμε νομικα εναντιον του zimbamboue.gr και να διεκδηκισουμε τα δικαιωματα μας? -Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω εχω πληρωσει ηδη 15 ευρω και περιμενω φερραρι στην πορτα μου απο αυριο. Να κοψουν το λαιμο τους. blah blah blah... να σου πω και κατι αλλο ; εγω δεχομαι οτι εκαναν βλακια . Μου ωφειλουν ενα συγγνωμη σαν καταστημα . Οχι πονηρα αλλαζω ξανα την τιμη και γραφω στα @@ρια μου αυτον που εκανε παραγγελια . Γιατι εγω ειμαι χαζος και δεν καταλαβα οτι ηταν παραπλανητικο αλλα βρηκα μια super ευκαιρια και ειπα να αγορασω μερικα τεμαχια αν μου χαλασει το 1 να εχω αλλα 4 διπλα για αντικατασταση γιατι τετοιο πληκτρολογιο δεν βρισκεις σε τετοια τιμη . Πριν καποιος ελεγε οτι δεν τον καλυπτει μια απλη συγνωμη. Εγω λεω ας κατσουμε να δουμε την σταση της εταιρειας πριν αρχισουμε να κραζουμε. Αν και ειμαι βεβαιος πως και απαντητικο συγνωμη να στειλει σε ολους, παλι θα ειναι πολλοι αυτοι που θα τους κακοφανει (η συγνωμη).
baskon Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ενω αν σου εδιναν κατι το οποιο κανει 90 ευρω με 1 θα ησουν απολυτα ικανοποιημενος Οπως και να εχει με αυτη τη λογικη ολα τα μαγαζια πεθαμενα ειναι.. Πλαισιο με stock house οπου τα μισα πραγματα ειναι χαλασμενα,εκθεσιακα και κάποια προιοντα που εμφανιζονται για λιγο σε σουπερ τιμες και αντε να υπάρχει 1 κομματι..? Multirama με τη πτωση τιμων οπου δεν εβρισκες τιποτα.. Digital master Με την Gtx 470 στα 100 ευρω ,αλλα να υπάρχει ενα κομματι και αυτο μεταχειρισμενο? Ολοι τα κανουν..Και ολοι μας(και εμου συμπεραλαμβανομενου ) μολις βγαλει μια καλη προσφορα το Πλαισιο,Multirama ,getitnow θα τα ξεχασουμε όλα και θα πάμε τρεχοντας να το παρουμε.. Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας..Στα λογια καλοι ειμαστε.Δε ξαναψωνιζω απο εκει..Αλλα μολις δεις την καλη ευκαιρια φυσικά και ξαναψωνιζεις.. Το ξερουν και τα καταστηματα οπότε δε σταματανε τη κοροιδια..ντορος να γινεται..
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Αν και για να σταματησουν αυτα τα παραπλανητικά (βλεπε προσφορες πλαισιο π.χ.) πρεπει να σφίξουν οι κωλοι!
vierinia Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ενω αν σου εδιναν κατι το οποιο κανει 90 ευρω με 1 θα ησουν απολυτα ικανοποιημενος Οπως και να εχει με αυτη τη λογικη ολα τα μαγαζια πεθαμενα ειναι.. Πλαισιο με εκθεσιακα και κάτι σε μερικά οχι εκθεσιακα περιεργες τιμες που εμφανιζονται για λιγο και αντε να υπάρχει 1 κομματι..? Multirama με τη πτωση τιμων οπου δεν εβρισκες τιποτα.. Digital master Με την Gtx 470 στα 100 ευρω ,αλλα να υπάρχει ενα κομματι και αυτο μεταχειρισμενο? Ολοι τα κανουν..Και ολοι μας(και εμου συμπεραλαμβανομενου ) μολις βγαλει μια καλη προσφορα το Πλαισιο,Multirama ,getitnow θα τα ξεχασουμε όλα και θα πάμε τρεχοντας να το παρουμε.. Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας..Στα λογια καλοι ειμαστε.Δε ξαναψωνιζω απο εκει..Αλλα μολις δεις την τρελη ευκαιρια φυσικά και ξαναψωνιζεις.. κοίτα υπάρχει διαφορά όταν σου λέει ΠΡΟΣΦΟΡΑ και όταν μιλάμε για προφανές λάθος στην καταχώριση τιμής
logitech Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 μολις επικοινωνησα με το getitnow και με ενημερωσαν για το τι θα γινει για την εξελιξη της παραγγελιας λεγοντας μου -Η ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ-Η ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ-Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΙΜΗ- δηλαδη η εταιρια αποφασιζει το τι θα γινει εγω ο πελατης πουθενα??+1 καταγγελια στον ινκα και απο εμενα αμα μου το τροποποιησουν την παραγγελια νταβατζιλιδικα χωρις να με ρωτησουν ελεος ολοι λαθοι κανουν, προχτες ο αλλος με την καρτα λαθος και αυτο!!!!!
Salvation81 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλα ειναι καποια πραγματα να λεγονται εδω, διοτι αυτη η ιστορια στο παρον section επαναλαμβανεται καθε τρεις και λιγο: -Προσφορα "φεραρι 15 ευρω στο zimbamboue.gr" -Παρηγειλα 2-3! -Κι εγω παρηγγειλα 5, το τριτο το μακρυ θα παρουμε αλλα δε βαριεσαι! -Παρηγειλα κι εγω μια φεραρι για μενα και μια για τη γκομενα, απο αυριο ο παρκαδορος στο W θα μου φυλαει prive θεση! Νταξ τυπογραφικο λαθος ειναι, αλλα πλακα εχει! ... (ακυρωση παραγγελιας) -Α ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ, δε δεχομαι οτι ειναι ενα απλο λαθος! -ΑΑΑ παραπλανητικη διαφημιση -ΦΥΓΑΜΕ για καταγγελια στο ΙΝΚΑ ολοι μαζι να τους παρουμε και τα σωβρακα που μας ξεγελασαν! -Ελληναρες επιχειρηματιες. Βαλανε φερραρι στα 15 ευρω για να διαφημισουν το μαγαζι τους! -Γιαυτο χρεωκοπησε η χωρα! blah blah blah... Πριν καποιος ελεγε οτι δεν τον καλυπτει μια απλη συγνωμη. Εγω λεω ας κατσουμε να δουμε την σταση της εταιρειας πριν αρχισουμε να κραζουμε. Αν και ειμαι βεβαιος πως και απαντητικο συγνωμη να στειλει σε ολους, παλι θα ειναι πολλοι αυτοι που θα τους κακοφανει (η συγνωμη). Εχω την εντυπωση οτι εχεις καποια αμεση σχεση ειτε με το Getitnow ειτε με καποιο αλλο απο τα κασταστηματα....Αν οχι και προσπαθεις με τοσο παθος να υπερασπιστεις τα συνεχομενα "λαθη" στις τιμες τοτε κατι δεν παει καλα....... Περα απο αυτο 1,2,3,5,10 μας θεωρουν μαμακες οποτε μακαρι ολοι να αρχισουν τις καταγγελιες....Και εγω ποτε δεν το θεωρησα σοβαρο μαγαζι, αρχικα γιατι ειχε μια σελιδα αστα να πανε και μετα γιατι ανακοινωσε διαγωνισμους για shopping queen και οτι βλακεια μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους.......
Ultron Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μπορουν να δωσουν στον καθενα απο 1 xD δεν θα πω οχι
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μπορουν να δωσουν στον καθενα απο 1 xD δεν θα πω οχι Μακαρι!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εχω την εντυπωση οτι εχεις καποια αμεση σχεση ειτε με το Getitnow ειτε με καποιο αλλο απο τα κασταστηματα....Αν οχι και προσπαθεις με τοσο παθος να υπερασπιστεις τα συνεχομενα "λαθη" στις τιμες τοτε κατι δεν παει καλα....... Και πολυ αργησε αυτη η απαντηση...
agligoros Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 αν ημουν υπευθηνος στο γκετ ιτ ναου θα σας πω τι θα εκανα. θα εβρισκα τους υπευθηνους γι'αυτο το λαθος θα μετρουσα ποσες παραγγελιες εχω(λογικες παραγγελιες.δλδ το μεγιστο απο 1 πληκτρολογιο) θα υπολογιζα τη ζημια που εχω-με την τιμη κοστους των πληκτρολογιων-κ θα εβγαζα αποτελεσμα. αυτη την ζημια θα την εκοβα απο τους μισθους των υπευθυνων αυτου του λαθους. Ετσι θα ειχα κ τους πελατες ευχαριστημενους,θα σκληραγωγουσα κ τους υπαλληλους για το ενδεχομενο μελλοντικων λαθων. πως σας φανηκε??
enormous_one Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 agligoros ετσι λειτουργουν στο εξωτερικο.
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 πως σας φανηκε?? Δικαιο, λογικο, σωστο, δυσκολο να συμβει
vierinia Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 αν ημουν υπευθηνος στο γκετ ιτ ναου θα σας πω τι θα εκανα. θα εβρισκα τους υπευθηνους γι'αυτο το λαθος θα μετρουσα ποσες παραγγελιες εχω(λογικες παραγγελιες.δλδ το μεγιστο απο 1 πληκτρολογιο) θα υπολογιζα τη ζημια που εχω-με την τιμη κοστους των πληκτρολογιων-κ θα εβγαζα αποτελεσμα. αυτη την ζημια θα την εκοβα απο τους μισθους των υπευθυνων αυτου του λαθους. Ετσι θα ειχα κ τους πελατες ευχαριστημενους,θα σκληραγωγουσα κ τους υπαλληλους για το ενδεχομενο μελλοντικων λαθων. πως σας φανηκε?? ΜΠΡΑΒΟ ΦΟΒΕΡΟ.. Εδώ μάλλον μιλάμε για ζημιά πάνω απο 10,000€. Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγε το αφεντικό σου ότι δεν θα πληρώνεσαι για τους επόμενους 15 μήνες για το λάθος που έκανες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις