MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δουλευω σε μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρικων που εχει μεσα και Η/Υ ( στο τμημα των Η/Υ ειμαι ) Εχουμε και λεμε . Το συγκεκριμενο razer πουλαει ~ 1 / μηνα Να φανταστω το ιδιο και στο getitnow . ή μαλλον ας πουμε οτι σε αυτους πουλαει 10 / μηνα . Ξαφνικα ενα ωραιο πρωι σκανε 1.000 παραγγελιες μεσα σε 1 ωρα για αυτο απο 500 διαφορετικους πελατες . Δεν παιρνω χαμπαρι οτι κατι δεν παει καλα ; Να ψαχτο για το λαθος ; Το βλεπω μετα απο 2 ωρες ; και παρολαυτα οταν γινεται παραγγελια στελνω sms επιβεβαιωσεις ; Ουτε εκει βλεπω το 1.34 € ; Παρα παει το αστειο . Εγω θα απαιτησω τουλαχιστον το 1 απο τα 5 που παρηγγειλα . Το συγγνωμη λαθος δεν με καλυπτει σαν απαντηση Θα σε καλυπτε μια απολυση ενος-δυο υπευθυνων εργαζομενων για το λαθος? Λεω εγω τωρα: Μπορει αυτος στη μηχανογραφηση να μην κοιμηθηκε καλα χτες , να μη χωνευεο τον προισταμενο του και να μπηκε σημερα στο συστημα και να τα εκανε ολα π0υτ@ν@. Λεμε ρε παιδι μου τωρα... Μπορει επισης αυτος που κανει τις επιβεβαιωσεις των παραγγελιων, να μην τσεκαρει τιμες (μπορει το ιδιο το συστημα να μη του δινει τετοια δυνατοτητα, οπως επισης μπορει να μην του πεφτει λογος το τι παιζει με τις τιμες), παρα μονο διαθεσιμοτητα. Βλεπει διαθεσιμοτητα στο συστημα για το προιον που παρηγγειλες/παρηγγειλα και παταει το ΟΚ και φευγει το αυτοματοποιημενο SMS. Αφου ολους εσας που παραγειλατε εν γνωση σας οτι θα παρετε το τριτο το μακρυ (αναμεσα σε αυτους κι εγω) "δεν σας καλυπτει η απαντηση συγνωμη λαθος", τι θα σας καλυπτε? Να απολυθουν οι εργαζομενοι των 600 ευρω που ειναι υπευθυνοι για το λαθος? Να σας στειλουν τα 150 πληκτρολογια που παραγειλε ο καθενας σας με ζημια 30Ε+ το ενα για το μαγαζι? Να κλεισουν το μαγαζι επειδη καναν το εγκλημα να βαλουν λαθος τιμες σε 1-2-3-4-5 προιοντα και σας δυσαρεστησαν που δεν πιασατε τον παπα απτα @@ απτην πολυθρονα σας σαν εξυπνοι διαδικτυωμενοι μαγκες? Να τους στειλετε δικαστηρια ισως? Γιατι νταξει, καλο ειναι να λεμε "δεν με καλυπτει αυτη η απαντηση", πειτε μας ομως τι θα σας καλυπτε, απτη στιγμη που αντιλαμβανεστε οτι ειναι λαθος σκοπιμο η μη. Καντε την προταση σας. Σπαμαρετε με καταγγελιες το ΙΝΚΑ οσοι εχετε ορεξη να ψαχνεστε για πραγματα αστεια και ειστε οκ. Μετα οταν εχετε σοβαρες υποθεσεις ομως, μην κλαιγεστε οτι το ΙΝΚΑ σας γραφει στα @@ του, γιατι παντα υπαρχουν οι τυποι που το σπαμαρουν για λογους αντιστοιχους με το "τα getitnow μου φαγανε το μπιφτεκι μου" "παρηγγειλα πορσε απτο ιντερνετ με 10ευρω και δε μου την στελνουν" κλπ. ΥΓ. Οπως και να χει, αυτοι που παρειγειλαν 5-10-15-150 κομματια ξεκινωντας να ξερογλειφονται για το section των αγγελιων του παροντος φορουμ, κανοντας πραξεις (αγοραζω 1,5 ευρω το ενα, θα τα σκοτωσω στα 30 ευρω το ενα, θα σκοτωσω 150 κοματια = 500 ευρω κερδος στο αψε σβησε), ας προσγειωθουν στην πραγματικοτητα και ας ψαξουν αλλου για πασχαλιατικο χαρτζιλικι.
AiWaaa Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Eγω χρεώθηκα κανονικά και περιμένω να παραλάβω. Απλα τα πραγματα.. Δεν ειναι δικο μου λαθος.. Και την τελικη ας προσεχε ο εργαζομενος.. Δεν θα την βγάζουμε λάδι πάντα σε αυτην την χωρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Eγω χρεώθηκα κανονικά και περιμένω να παραλάβω. Απλα τα πραγματα.. Δεν ειναι δικο μου λαθος.. Και την τελικη ας προσεχε ο εργαζομενος.. Δεν θα την βγάζουμε λάδι πάντα σε αυτην την χωρα. Το να σου επιστραφουν τα χρηματα σου δε το δεχεσαι ε? Να σου τα τοκισουν επειδη στα παρακρατησαν 1 μερα ισως? Επαναλαμβανω. Κι εσυ που χρεωθηκες, κι εγω που παρηγγειλα ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ το καναμε. Ειναι τουλαχιστον κουτοπονηρο να ψαχνουμε τροπο να βγουμε απο πανω. Κουβεντιαστε για τα getitnow και την πολιτικη τους, θαψτε τα, αλλα ας υπαρχει και ενα μετρο στις "διεκδικησεις" σας... Πολλες Αμερικανικες ταινιες βλεπετε.
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θα σε καλυπτε μια απολυση ενος-δυο υπευθυνων εργαζομενων για το λαθος? Λεω εγω τωρα: Μπορει αυτος στη μηχανογραφηση να μην κοιμηθηκε καλα χτες , να μη χωνευεο τον προισταμενο του και να μπηκε σημερα στο συστημα και να τα εκανε ολα π0υτ@ν@. Λεμε ρε παιδι μου τωρα... Μπορει επισης αυτος που κανει τις επιβεβαιωσεις των παραγγελιων, να μην τσεκαρει τιμες (μπορει το ιδιο το συστημα να μη του δινει τετοια δυνατοτητα, οπως επισης μπορει να μην του πεφτει λογος το τι παιζει με τις τιμες), παρα μονο διαθεσιμοτητα. Βλεπει διαθεσιμοτητα στο συστημα για το προιον που παρηγγειλες/παρηγγειλα και παταει το ΟΚ και φευγει το αυτοματοποιημενο SMS. Αφου ολους εσας που παραγειλατε εν γνωση σας οτι θα παρετε το τριτο το μακρυ (αναμεσα σε αυτους κι εγω) "δεν σας καλυπτει η απαντηση συγνωμη λαθος", τι θα σας καλυπτε? Να απολυθουν οι εργαζομενοι των 600 ευρω που ειναι υπευθυνοι για το λαθος? Να σας στειλουν τα 150 πληκτρολογια που παραγειλε ο καθενας σας με ζημια 30Ε+ το ενα για το μαγαζι? Να κλεισουν το μαγαζι επειδη καναν το εγκλημα να βαλουν λαθος τιμες σε 1-2-3-4-5 προιοντα και σας δυσαρεστησαν που δεν πιασατε τον παπα απτα @@ σαν εξυπνοι διαδικτυωμενοι μαγκες? Γιατι νταξει, καλο ειναι να λεμε "δεν με καλυπτει αυτη η απαντηση", πειτε μας ομως τι θα σας καλυπτε, απτη στιγμη που αντιλαμβανεστε οτι ειναι λαθος σκοπιμο η μη. Καντε την προταση σας. Ας εκαναν σωστα τη δουλεια τους. Θελουν δουλεια, θελουν ομως και να κανουν βλακειες χωρις τις επιπτωσεις. Ας τα λουστουν τωρα. Και τελος, δικο μας προβλημα ειναι που εκαναν λαθος τις τιμες; Εμεις ειδαμε μια (πολυ) καλη τιμη και καναμε παραγγελια...!
AiWaaa Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δεν είπα δεν το δέχομαι. Απλά περιμένω να εξυπηρετηθω στην τιμη που το πήρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ας εκαναν σωστα τη δουλεια τους. Θελουν δουλεια, θελουν ομως και να κανουν βλακειες χωρις τις επιπτωσεις. Ας τα λουστουν τωρα. Και τελος, δικο μας προβλημα ειναι που εκαναν λαθος τις τιμες; Οχι κανενος προβλημα δε βλεπω να ειναι. Αυτοι κανανε λαθος επιτηδες η μη, δεκτο και κατακριτεο ως εκει που πρεπει. Παραγειλες ξεροντας οτι δε θα παραλαβεις, πραγματι δε θα παραλαβεις, το προβλημα εν προκειμενω ειναι οτι...? ...Σου χαλασαν το ονειρο? Αλλο ουσιαστικο προβλημα δεν βλεπω εγω. Μερικα κλικ κανατε απτο ποντικι σας, χαλαρωστε. Ουτε καν ως το μαγαζι δεν τρεξατε να πω οτι εχετε ενα Α-δικιο να διαμαρτυρεστε... Ξαναλεω μερικοι επηρεαζονται πολυ απο τις αμερικανικες ιστοριες με μηνυσεις και αποζημιωσεις επειδη μπηκε η τριχα του γατου του γειτονα μεσα στο σπιτι μας. Ειναι τουλαχιστον γραφικο να αναπαραγονται εκ του πονηρου σε ελληνικη version. Αποψη μου παντα.
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Οχι κανενος προβλημα δε βλεπω να ειναι. Παραγειλες ξεροντας οτι δε θα παραλαβεις, πραγματι δε θα παραλαβεις, το προβλημα εν προκειμενω ειναι οτι...? ...Σου χαλασαν το ονειρο? Κατσε, κατσε! Οταν επι 2 ωρες βλεπω μια τιμη (τελικα λαθος τιμη) με τοσες παραγγελιες να εχουν γινει, να μην εχει αλλαξει η τιμη αλλα και να εχω λαβει επιβεβαιωτικό e-mail/sms τοτε την παραγγελια την εκανα ξεροντα οτι θα την παραλαβω! Εαν ηταν λαθος θα επρεπε απευθειας να ειχε αλλαξει παλι η τιμη, να μην ειχαν σταλει τα e-mail/sms κτλ και απο την πρωτη-πρωτη παραγγελια και να ειχαν ζητησει χιλια συγγνωμη απο τον αγοραστη! Αλλα βεβαια, αυτα γινονται επειδη ειμαστε Ελλαδα και ο πλουσιος/μεγαλος εχει (κακως) τη δυναμη να μας κανει οτι θελει! Ohhh wait... ξεχασα, το καναμε εν γνωση μας κι αυτο! Αλλο ουσιαστικο προβλημα δεν βλεπω εγω. Μερικα κλικ κανατε απτο ποντικι σας, χαλαρωστε. Ουτε καν ως το μαγαζι δεν τρεξατε να πω οτι εχετε ενα Α-δικιο να διαμαρτυρεστε... κοιτα, δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ουτε με πειραζει να μην παραλαβω την παραγγελια! Αυτο ομως που με πειραζει ειναι οτι δεν μας εχουν σε υποληψη και οτι μας θεωρουν (τους πελατες) δεδομένους! Λιγο σεβασμο θελω να μου δειξει το μαγαζι, αυτο μονο! Ξαναλεω μερικοι επηρεαζονται πολυ απο τις αμερικανικες ιστοριες με μηνυσεις και αποζημιωσεις επειδη μπηκε η τριχα του γατου του γειτονα μεσα στο σπιτι μας. Ειναι τουλαχιστον γραφικο να αναπαραγονται εκ του πονηρου σε ελληνικη version. Αποψη μου παντα. εδω εχεις δικιο αλλα την καταγγελία εγω ομως θα την κανω απλα για μην νομιζουν οτι μπορουν να μας κοροιδευουν αλλα γενικα συμμερίζομαι την αποψη σου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Και σου ξαναλεω οτι ειπα στο ποστ στη πισω σελιδα. Ας δεχθουμε οτι μαλακιστηκε ο υπευθυνος για το τμημα των online τιμων. Και οτι μαλακιστηκε επι ενα 2ωρο μεχρι να τον παρουνε πρεφα. Αυτο εβαλε εσενα στη διαδικασια να κανεις 4-5 κλικ παραπανω ολα κι ολα (για την παραγγελια), ξεροντας απο πριν οτι προκειται περι λαθους εσκεμενου η μη. Το σοβαρο προβλημα ποιο ειναι? Οτι εδωσες το email σου και θα παιρνεις newsletter? Βαλτους στα spam, αν και παλι εν γνωση σου το εκανες. Οτι νομιζεις πως το κανανε για να σε ξεγελασουν και να διαφημιστουν. Μην ξαναψωνισεις απο αυτους. Απολυτο και αναφαιρετο δικαιωμα σου. Τραβηξτε τους και μια ανουσια καταγγελια, για να μην καθονται οι ΔΥ του ΙΝΚΑ. Να χουν σπαμ να διαβαζουν για αυτους που παρηγειλαν πορσε με 10 ευρω και δεν τους ηρθε σπιτι τελικα. Τι αλλο παραπανω ψαχνετε? Μηπως γινεστε υπερβολικοι απο κει και επειτα? Εγω προσωπικα απο ολη αυτην την ιστορια απεκτησα μια αρνητικη αποψη για ενα μαγαζι ως προς το θεμα εμπιστοσυνης και thats all. Αν αυριο βρω ενα προιον σε 2 μαγαζια και το ενα ειναι το getitnow, θα προτιμησω να ψωνισω απτο αλλο. Τελος ιστοριας.
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Και σου ξαναλεω οτι ειπα στο ποστ στη πισω σελιδα. Ας δεχθουμε οτι μαλακιστηκε ο υπευθυνος για το τμημα των online τιμων. Και οτι μαλακιστηκε επι ενα 2ωρο μεχρι να τον παρουνε πρεφα. Αυτο εβαλε εσενα στη διαδικασια να κανεις 4-5 κλικ παραπανω ολα κι ολα (για την παραγγελια), ξεροντας απο πριν οτι προκειται περι λαθους εσκεμενου η μη. Το σοβαρο προβλημα ποιο ειναι? Οτι εδωσες το email σου και θα παιρνεις newsletter? Βαλτους στα spam, αν και παλι εν γνωση σου το εκανες. Οτι νομιζεις πως το κανανε για να σε ξεγελασουν και να διαφημιστουν. Μην ξαναψωνισεις απο αυτους. Τι αλλο ψαχνετε? Μα αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα αλλα οτι (οπως ειπες) το κανανε για να σε ξεγελασουν και να διαφημιστουν! αυτο εαν εσυ θελεις να το αφήσεις ετσι και να συνεχιζουν να το κανουν ολα τα μαγαζια, μαγκια σου! Εγω ομως δεν θελω να με κοροιδευουν (μαγκια μου! ). Αλλα επαναλαμβάνω οτι σοβαρο προβλημα δεν υπαρχει
vierinia Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Πάντως αποκλείω να επιβεβαιώνει κάθε παραγγελία κάποιος υπάλληλος. Αυτά προχωρούν αυτόματα
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θα σε καλυπτε μια απολυση ενος-δυο υπευθυνων εργαζομενων για το λαθος? Λεω εγω τωρα: Μπορει αυτος στη μηχανογραφηση να μην κοιμηθηκε καλα χτες , να μη χωνευεο τον προισταμενο του και να μπηκε σημερα στο συστημα και να τα εκανε ολα π0υτ@ν@. Λεμε ρε παιδι μου τωρα... Εαν δουλευεις σε ΣΟΒΑΡΗ εταιρεια και εισαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ κοιτας τα προσωπικα σου να τα αφηνεις εξω απο την εταιρεια που εργαζεσαι . Αν εκανες ΠΟΥΤΑΝΑ το συστημα μιας ολοκληρης εταιρειας αλλαζοντας τις τιμες σε βασικα προϊοντα μονο και μονο επειδη δεν χωνευεις τον προισταμενο σου ή δεν πηδηξες καλα χθες το βραδυ τοτε ΝΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ γιατι υπαρχει κοσμος εκει εξω που πειναει και εχει να ταισει παιδια οικογενειες να πληρωσει στεγαστικα και αλλα δανεια που θα εκανε τα παντα για να αποκτησει την θεση του πηδικουλα . ΕΛΕΟΣ πια η καραμελα με τα 600 € . Οταν εισαι στην δουλεια τα προβληματα του σπιτιου σου μενουν ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ . Και οταν το προβλημα σου ειναι η δουλεια κοιτας να το λυσεις με αυτον που το εχεις . Οχι με το να καταστρεφεις την εταιρεια που σου δινει ψωμι να φας .....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ε οκ αυτο ειναι δεκτο. Κι επειδη θεωρω σαν εσενα οτι οντως με παραπλανησε το getitnow σημερα, δεν θα ξανασχοληθω με το εν λογω καταστημα παρα μονο αν εχει καποιο προιον που δεν θα βρισκω αλλου! Εαν δουλευεις σε ΣΟΒΑΡΗ εταιρεια και εισαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ κοιτας τα προσωπικα σου να τα αφηνεις εξω απο την εταιρεια που εργαζεσαι . Αν εκανες ΠΟΥΤΑΝΑ το συστημα μιας ολοκληρης εταιρειας αλλαζοντας τις τιμες σε βασικα προϊοντα μονο και μονο επειδη δεν χωνευεις τον προισταμενο σου ή δεν πηδηξες καλα χθες το βραδυ τοτε ΝΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ γιατι υπαρχει κοσμος εκει εξω που πειναει και εχει να ταισει παιδια οικογενειες να πληρωσει στεγαστικα και αλλα δανεια που θα εκανε τα παντα για να αποκτησει την θεση του πηδικουλα . ΕΛΕΟΣ πια η καραμελα με τα 600 € . Οταν εισαι στην δουλεια τα προβληματα του σπιτιου σου μενουν ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ . Και οταν το προβλημα σου ειναι η δουλεια κοιτας να το λυσεις με αυτον που το εχεις . Οχι με το να καταστρεφεις την εταιρεια που σου δινει ψωμι να φας ..... Εφερα ενα ακραιο ενδεχομενο ως παραδειγμα, για να αντιληφθουν ορισμενοι οτι τα πραγματα δεν ερμηνευονται με τετραγωνη αμερικανικη λογικη παντου. Κι εγω θεωρω οτι ηταν τρικ και οπως ειπα δεν θα ξανασχοληθω με το εν λογω μαγαζι.
gussgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδια δεν συνεχιζετε με pm? Η τουλαχιστον ας δουμε πρωτα τι θα γινει και τα ξαναλετε.. Thanks στον topic starter, αν και μας βλεπω για ακυρο
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ε οκ αυτο ειναι δεκτο. Κι επειδη θεωρω σαν εσενα οτι οντως με παραπλανησε το getitnow σημερα, δεν θα ξανασχοληθω με το εν λογω καταστημα παρα μονο αν εχει καποιο προιον που δεν θα βρισκω αλλου! Εφερα ενα ακραιο ενδεχομενο ως παραδειγμα, για να αντιληφθουν ορισμενοι οτι τα πραγματα δεν ερμηνευονται με τετραγωνη αμερικανικη λογικη παντου. Κι εγω θεωρω οτι ηταν τρικ και οπως ειπα δεν θα ξανασχοληθω με το εν λογω μαγαζι. Ακριβως! Τωρα πια το συγκεκριμενο μαγαζι δεν υπαρχει για μενα (εαν δεν μου στειλουν το razer βεβαια )
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 να σου πω και κατι αλλο ; εγω δεχομαι οτι εκαναν βλακια . Μου ωφειλουν ενα συγγνωμη σαν καταστημα . Οχι πονηρα αλλαζω ξανα την τιμη και γραφω στα @@ρια μου αυτον που εκανε παραγγελια . Γιατι εγω ειμαι χαζος και δεν καταλαβα οτι ηταν παραπλανητικο αλλα βρηκα μια super ευκαιρια και ειπα να αγορασω μερικα τεμαχια αν μου χαλασει το 1 να εχω αλλα 4 διπλα για αντικατασταση γιατι τετοιο πληκτρολογιο δεν βρισκεις σε τετοια τιμη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις