Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και αυτό αλλά εντάξει όλοι κάνουμε λάθη. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Αν έρθει (σιγά μην) ήρθε.. :)

Δυστυχως σε αυτου του τυπου την λογικη βασιζονται οι υπευθυνοι σε αυτες τις αλυσιδες....

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδες τελικα τι γινετε με τα πληκτρολογια?ισχυουν οι τιμες δλδ το 1.34Ε ή θα τα παραγγειλουμε και θα παμε να τα παραλαβουμε και θα μας πουνε κανα 90Ε δλδ την κανονικη τους τιμη?

και εγω χρειαζομε πληκτρολογιο γτ εχω ενα της Microsft με 10Ε εδω και 6 χρονια και μολις παταω τα πληκτρα σηκωνετε ολο το σπιτι στον αερα απο την φασαρια που κανουνε.

αυτα τα 2 ειναι καλα πληκτρολογια?

επεισης γινετε να παω να τα παραλαβω απο το καταστημα (γιατι εχουμε get it now εδω στα γιαννενα) ή εστω να μου ερθουν ταχυδρομικος και να πληρωσω με αντικαταβολη και οχι με πιστοτικη?

αυτα ειναι αναλογως τις επιλογες που εκανες κατα την διάρκεια της παραγγελιας.

Δημοσ.

αυτα ειναι αναλογως τις επιλογες που εκανες κατα την διάρκεια της παραγγελιας.

δεν τα εχω παραγγειλει ακομη, ενδιαφερομε ομως.

τουλαχιστον ειναι καλα πληκτρολογια?

Δημοσ.

δεν τα εχω παραγγειλει ακομη, ενδιαφερομε ομως.

τουλαχιστον ειναι καλα πληκτρολογια?

παρα πολυ καλα ειναι!

Δημοσ.

Μόλις μου στείλανε SMS επιβεβαίωσης :-) ότι θα ενημερώθω για την μέρα παράδοσης:D δηλαδή θα τα στείλουν;

Sent from my iPad using Insomnia

Εγώ δε νομίζω να τα αξίζουν τα λεφτά τους

Καλά μην τα παίρνεις εσύ τότε με 1,34:D

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

εγω παντως μια καταγγελια θα την κανω αν δεν το παρω,παρατραβηξε το αστειο.Αυτοι διαφημιζουν το καταστημα του με ψευτικες τιμες.Αμα θελουν να κανουν διαφημιση να πληρωσουν τηλεοραση ή να κανουν μια κανονικη εκπτωση,οχι ξυπναω βαζω 2 προιοντα 1 ευρω απο 70,να κανω 1000 πελατες σε μια ωρα και μετα αντιο.

Δημοσ.

Δυστυχως σε αυτου του τυπου την λογικη βασιζονται οι υπευθυνοι σε αυτες τις αλυσιδες....

Ενταξει μη τρελαθούμε κιόλας, λάθη γίνονται. Νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις αυτό που πρέπει να κάνουν οι αλυσίδες είναι να προσφέρουν το προιόν στον πελάτη με σημαντική έκπτωση (π.χ 30-40%) έτσι ώστε να ρεφάρουν με κάποιο τρόπο για το λάθος τους και την ταλαιπωρία του πελάτη.

Δημοσ.

Δουλευω σε μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρικων που εχει μεσα και Η/Υ ( στο τμημα των Η/Υ ειμαι )

Εχουμε και λεμε . Το συγκεκριμενο razer πουλαει ~ 1 / μηνα

Να φανταστω το ιδιο και στο getitnow . ή μαλλον ας πουμε οτι σε αυτους πουλαει 10 / μηνα .

Ξαφνικα ενα ωραιο πρωι σκανε 1.000 παραγγελιες μεσα σε 1 ωρα για αυτο απο 500 διαφορετικους πελατες . Δεν παιρνω χαμπαρι οτι κατι δεν παει καλα ; Να ψαχτο για το λαθος ; Το βλεπω μετα απο 2 ωρες ; και παρολαυτα οταν γινεται παραγγελια στελνω sms επιβεβαιωσεις ; Ουτε εκει βλεπω το 1.34 € ; Παρα παει το αστειο . Εγω θα απαιτησω τουλαχιστον το 1 απο τα 5 που παρηγγειλα . Το συγγνωμη λαθος δεν με καλυπτει σαν απαντηση

Δημοσ.

Ενταξει μη τρελαθούμε κιόλας, λάθη γίνονται. Νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις αυτό που πρέπει να κάνουν οι αλυσίδες είναι να προσφέρουν το προιόν στον πελάτη με σημαντική έκπτωση (π.χ 30-40%) έτσι ώστε να ρεφάρουν με κάποιο τρόπο για το λάθος τους και την ταλαιπωρία του πελάτη.

1 λαθος ναι, αντε 2 ναι, αλλα οχι 10 φορες σε καθε αλυσιδα και απο 10 προιοντα την φορα....Αυτο δεν το λες λαθος....

Δημοσ.

σωστο .. λαθος το razer , λαθος το logitech λαθος η τιμονιερα trust λαθος το Mortal Kombat ?!?!?!?!......Μηπως γενικα το μαγαζι ειναι ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ !??!?!

Δημοσ.

σωστο .. λαθος το razer , λαθος το logitech λαθος η τιμονιερα trust λαθος το Mortal Kombat ?!?!?!?!......Μηπως γενικα το μαγαζι ειναι ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ !??!?!

Οι γνωστές νεοελληνικές μαγκιές. Τα βραβεία όμως ξέρει να μας τα μοστράρει. Ουστ!

Πριν λίγο καιρό ξέρανε όμως να πουλάνε mac 3ετίας στην τιμή του καινούργιου. ΚΑι δίνανε και δώρο antivirus για windows.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έκανα printscreen τις σελίδες που αναγνωρίζετε πως μάλλον πρόκειται για λάθος και τους τις έστειλα. Έτσι, επειδή δεν πρόλαβα. :devil: :devil: :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...