Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:D η απληστία σου δεν έχει όρια

Sent from my iPad using Insomnia

Αφου ξερει πως ειτε παραγγειλει 1 ειτε 10 ειτε 100 το ιδιο θα παρει.......

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να πω εγώ πήρα 2 και αν τα στείλουν έχει καλώς:-)

Εμένα η κάρτα χρεώθηκαν και τα 2 τώρα;

Δημοσ.

και τιμονιέρα στην ίδια τιμή!!!

Trust GTX 27

http://www.getitnow..../prod1072381pp/

Πήρα 1 μόνο...

ψαχτε, ψαχτε μπας και έχουν και τίποτα άλλο. Όχι οτι θα τα πάρουμε αλλά έχει την πλάκα του τελικά

αγορασα και απο αυτο χΔ

παντως δεν βλεπω να περνουμε τπτ :$

Δημοσ.

για οποιον ΔΕΝ το εχει κανει καντε PRINT SCREEN οσο προλαβαινετε . Με το ΙΝ.ΚΑ και το print screen οι ελπιδες να παρετε εστω και 1 τμχ ειναι αυξημενες ....

τι να το κανεις το printscreen, εχω το email της παραγγελιας πως εχει καταχωρηθει κανονικα και την αποδειξη οτι πληρωθηκε μεσω πιστωτικης καρτας. εβαλα πιστωτικη επειδη εχοντας προπληρωσει θα εχω και καλα αυξημενες πιθανοτητες για παραλαβη mellow.gif

Δημοσ.

αλλαχτηκαν οι τιμες .... 86,49 το Razer 49,90 το Logitech . Εγω βεβαια στο email μου λεει για 1.34 € αν ερθει τιποτα με τιμη μεγαλυτερη θα γινει χαβελς τρελος :)

Δημοσ.

τι να το κανεις το printscreen, εχω το email της παραγγελιας πως εχει καταχωρηθει κανονικα και την αποδειξη οτι πληρωθηκε μεσω πιστωτικης καρτας. εβαλα πιστωτικη οτι εχοντας προπληρωσει θα εχω αυξημενες πιθανοτητες για παραλαβη mellow.gif

Μια απο τα ιδια περιμένω απλα..

Δημοσ.

H τιμή επανήλθε στο κανονικό 86,49€

Πρόλαβα και παρηγγιλα 1 αλλα δεν νομίζω να γίνει τίποτα! Θα φάμε τρελό ΑΚΥΡΟ :rolleyes:

Δημοσ.

τι παει να πει ακυρο ρε παιδια ; Δηλαδη να καταλαβω . Βαζεις μια παπαρια που σου ερχεται στο κεφαλι σου μαζευεις hit στην σελιδα σου και ανεβαζεις τρελη επισκεψημοτητα και μετα με ενα απλα γεια σας ΑΚΥΡΗ η παραγγελια σας τελιωνει το θεμα ;

Δημοσ.

τι παει να πει ακυρο ρε παιδια ; Δηλαδη να καταλαβω . Βαζεις μια παπαρια που σου ερχεται στο κεφαλι σου μαζευεις hit στην σελιδα σου και ανεβαζεις τρελη επισκεψημοτητα και μετα με ενα απλα γεια σας ΑΚΥΡΗ η παραγγελια σας τελιωνει το θεμα ;

Μπορεί να είναι και αυτό αλλά εντάξει όλοι κάνουμε λάθη. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Αν έρθει (σιγά μην) ήρθε.. :)

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και αυτό αλλά εντάξει όλοι κάνουμε λάθη. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Αν έρθει (σιγά μην) ήρθε.. :)

ολοι κανουμε λαθη αλλα τα διορθωνουμε απευθειας και οχι μετα απο 1.5 ωρα και (δυστυχώς) τα λουζομαστε μετα!

Δημοσ.

ρε παιδες τελικα τι γινετε με τα πληκτρολογια?ισχυουν οι τιμες δλδ το 1.34Ε ή θα τα παραγγειλουμε και θα παμε να τα παραλαβουμε και θα μας πουνε κανα 90Ε δλδ την κανονικη τους τιμη?

και εγω χρειαζομε πληκτρολογιο γτ εχω ενα της Microsft με 10Ε εδω και 6 χρονια και μολις παταω τα πληκτρα σηκωνετε ολο το σπιτι στον αερα απο την φασαρια που κανουνε.

αυτα τα 2 ειναι καλα πληκτρολογια?

επεισης γινετε να παω να τα παραλαβω απο το καταστημα (γιατι εχουμε get it now εδω στα γιαννενα) ή εστω να μου ερθουν ταχυδρομικος και να πληρωσω με αντικαταβολη και οχι με πιστοτικη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...