Salvation81 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 η απληστία σου δεν έχει όρια Sent from my iPad using Insomnia Αφου ξερει πως ειτε παραγγειλει 1 ειτε 10 ειτε 100 το ιδιο θα παρει.......
GeorgT. Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 τα αλλάξανε, 86 και 49 τα έχει τώρα, ένταξή σχετικά γρήγορα τα αλλαξανε
oldermania Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τι να πω εγώ πήρα 2 και αν τα στείλουν έχει καλώς Sent from my iPad using Insomnia Εμένα η κάρτα χρεώθηκαν και τα 2 τώρα; Sent from my iPad using Insomnia
john654321 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 και τιμονιέρα στην ίδια τιμή!!! Trust GTX 27 http://www.getitnow..../prod1072381pp/ Πήρα 1 μόνο... ψαχτε, ψαχτε μπας και έχουν και τίποτα άλλο. Όχι οτι θα τα πάρουμε αλλά έχει την πλάκα του τελικά αγορασα και απο αυτο χΔ παντως δεν βλεπω να περνουμε τπτ :$
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 για οποιον ΔΕΝ το εχει κανει καντε PRINT SCREEN οσο προλαβαινετε . Με το ΙΝ.ΚΑ και το print screen οι ελπιδες να παρετε εστω και 1 τμχ ειναι αυξημενες .... τι να το κανεις το printscreen, εχω το email της παραγγελιας πως εχει καταχωρηθει κανονικα και την αποδειξη οτι πληρωθηκε μεσω πιστωτικης καρτας. εβαλα πιστωτικη επειδη εχοντας προπληρωσει θα εχω και καλα αυξημενες πιθανοτητες για παραλαβη
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 αλλαχτηκαν οι τιμες .... 86,49 το Razer 49,90 το Logitech . Εγω βεβαια στο email μου λεει για 1.34 € αν ερθει τιποτα με τιμη μεγαλυτερη θα γινει χαβελς τρελος
AiWaaa Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 τι να το κανεις το printscreen, εχω το email της παραγγελιας πως εχει καταχωρηθει κανονικα και την αποδειξη οτι πληρωθηκε μεσω πιστωτικης καρτας. εβαλα πιστωτικη οτι εχοντας προπληρωσει θα εχω αυξημενες πιθανοτητες για παραλαβη Μια απο τα ιδια περιμένω απλα..
keysmith Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 H τιμή επανήλθε στο κανονικό 86,49€ Πρόλαβα και παρηγγιλα 1 αλλα δεν νομίζω να γίνει τίποτα! Θα φάμε τρελό ΑΚΥΡΟ
morfeas-dsl- Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 τωρα θα σε παρουν να σου πουν οτι θα στα βαλουν σε ενα μηνα πισω οπως ειχανε κανει σε εμενα με ενα σκληρο..
Salvation81 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μην κοιτατε το ακυρο, κοιταξτε οτι εχετε αποδειξη παραγγελιας και στειλτε την στο ΙΝΚΑ, αυτο μονο.
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 τι παει να πει ακυρο ρε παιδια ; Δηλαδη να καταλαβω . Βαζεις μια παπαρια που σου ερχεται στο κεφαλι σου μαζευεις hit στην σελιδα σου και ανεβαζεις τρελη επισκεψημοτητα και μετα με ενα απλα γεια σας ΑΚΥΡΗ η παραγγελια σας τελιωνει το θεμα ;
keysmith Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 τι παει να πει ακυρο ρε παιδια ; Δηλαδη να καταλαβω . Βαζεις μια παπαρια που σου ερχεται στο κεφαλι σου μαζευεις hit στην σελιδα σου και ανεβαζεις τρελη επισκεψημοτητα και μετα με ενα απλα γεια σας ΑΚΥΡΗ η παραγγελια σας τελιωνει το θεμα ; Μπορεί να είναι και αυτό αλλά εντάξει όλοι κάνουμε λάθη. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Αν έρθει (σιγά μην) ήρθε..
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μπορεί να είναι και αυτό αλλά εντάξει όλοι κάνουμε λάθη. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Αν έρθει (σιγά μην) ήρθε.. ολοι κανουμε λαθη αλλα τα διορθωνουμε απευθειας και οχι μετα απο 1.5 ωρα και (δυστυχώς) τα λουζομαστε μετα!
kjtzemis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ρε παιδες τελικα τι γινετε με τα πληκτρολογια?ισχυουν οι τιμες δλδ το 1.34Ε ή θα τα παραγγειλουμε και θα παμε να τα παραλαβουμε και θα μας πουνε κανα 90Ε δλδ την κανονικη τους τιμη? και εγω χρειαζομε πληκτρολογιο γτ εχω ενα της Microsft με 10Ε εδω και 6 χρονια και μολις παταω τα πληκτρα σηκωνετε ολο το σπιτι στον αερα απο την φασαρια που κανουνε. αυτα τα 2 ειναι καλα πληκτρολογια? επεισης γινετε να παω να τα παραλαβω απο το καταστημα (γιατι εχουμε get it now εδω στα γιαννενα) ή εστω να μου ερθουν ταχυδρομικος και να πληρωσω με αντικαταβολη και οχι με πιστοτικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις