geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Βρε παιδιά, απορώ τι ασχοελείστε...αφού προφανώς πρόκειται για λάθος. Μακάρι 1 στο 1.000.000 να τα πάρετε αλλά εφόσον έχει γίνει λάθος ούτε κράξιμο αξίζει, ούτε τπτ. Απλά προσπεράστε. μωρε δικιο εχεις αλλα δεν αξιζει μια προσπαθεια;
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 εχω την εντυπωση οτι το λαθος ειναι υπερ του καταναλωτη - πελατη . Αν πας καπου και εχει ενα κινητο π.χ αντι για 399 € στα 199 € το ταμπελακι και το παρεις πας στο ταμειο και σου πουνε 399 εφοσον το ταμπελακι λεει 199 ειναι υποχρεωμενοι να σου το δωσουν . Ισως και να κανω λαθος αλλα αυτη την εντυπωση εχω
skoulas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δοκιμασα και εγω την τυχη μου (1+1 αντικαταβολη)...800ευρο τους εχω σκασει 2 χρονια τωρα...για να δουμε μηπως συγκινηθουν...
George! Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εδώ κάποιος ρώτησε πως θα τα πάρει χωρις μεταφορικά! Πολλοί το έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα!
kamui Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δε πειράζει μπορεί να γίνει σαν τότε με τις philips στα 115€ να μας δώσουν έστω και ένα :P:P:P
Themos3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλο κολπακι παντως για να κανουν καμια 200αρια καινουρια μελη...
logitech Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 σιγουρα φιλε και για αυτο δεν αλλαζουν τις τιμες τοση ωρα
oldermania Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Για να δούμε πήρα και εγώ απο 1 θα τα στείλουν άραγε; Sent from my iPad using Insomnia Η κάρτα χρεώνεται άμεσα; Αν δεν τα στείλουν τι θα γίνει; Θα επιστρέψουν τα χρήματα; Sent from my iPad using Insomnia
Salvation81 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλα κανουν και μας δουλευουν ομως....Οι τιμες ειναι λαθος εδω και πανω απο 1 ωρα και ομως δεν τις εχουν αλλαξει (ποση ωρα παιρνει δλδ?).... Φυσικα και με αυτες τις τιμες ειναι λαθος αλλα δεν μας αφορα εμας, το λαθος ειναι δικο τους. Πρεπει καποια στιγμη αυτα να σταματησουν στην Ελλαδα γιατι δεν πιστευω οτι ολες οι αλλυσιδες βαζουν λαθος τιμες συνεχεια, δλδ εχει καταντησει λειτουργημα. Μπορει να θελουν να δειχνουν στοιχεια traffic στους μετοχους η κατι αναλογο ωστε να πουν κοιταξτε οι σελιδες μας πανε καλα κτλ κτλ κτλ κτλ η μπορει και κατι αλλο, σιγουρα ομως δεν ειναι λαθη. Απο εκει και περα το ΙΝΚΑ δεν ειναι απροσπελαστο οποτε με ενα τηλεφωνακι ο καθενας μπορει να κανει την διαφορα. Στην τελικη και ας μην δωσουν κανενα πληκτρολογιο, θα φανε ενα ωραιο προστιμο ομως που θα τους κανει να το ξανασκεφτουν την επομενη φορα, ειδικα με τα τωρινα δεδομενα.
anastasios.p Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 και τιμονιέρα στην ίδια τιμή!!! Trust GTX 27 http://www.getitnow.gr/prod/gaming/pc-gaming/pc-accessories/trust-gtx-27/prod1072381pp/ Πήρα 1 μόνο... ψαχτε, ψαχτε μπας και έχουν και τίποτα άλλο. Όχι οτι θα τα πάρουμε αλλά έχει την πλάκα του τελικά
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ακριβως .... δεν ξερω τι παιχνιδια παιζονται απο πισω αλλα αυτο το παραμυθι πρεπει καποια στιγμη να τελιωσει . Δεν ειναι δυνατον να τυχαινει συνεχεια εβδομαδες γιορτων Χριστουγεννα - Πασχα κτλπ κτλπ λαθη τιμων και μετα συγγνωμη . Το κυνηγας και προσπαθεις να παρεις εστω και το 1 ( παντα ηθελα razer keyboard ) και τιμονιέρα στην ίδια τιμή!!! Trust GTX 27 http://www.getitnow.gr/prod/gaming/pc-gaming/pc-accessories/trust-gtx-27/prod1072381pp/ Πήρα 1 μόνο... ψαχτε, ψαχτε μπας και έχουν και τίποτα άλλο. Όχι οτι θα τα πάρουμε αλλά έχει την πλάκα του τελικά Ενταξει παυει να ειναι λαθος του συστηματος . ΛΑΘΟΣ στο συστημα 3 πραγματα και τοσες ωρες παει πολυ . Δηλαδη ο τυπος που βλεπει αυτη την στιγμη να γινονται παραγγελιες razer keyboard κατα χιλιαδες δεν σκεφτεται τι σκατα εχει συμβει ?!?!?!?!
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ακριβως .... δεν ξερω τι παιχνιδια παιζονται απο πισω αλλα αυτο το παραμυθι πρεπει καποια στιγμη να τελιωσει . Δεν ειναι δυνατον να τυχαινει συνεχεια εβδομαδες γιορτων Χριστουγεννα - Πασχα κτλπ κτλπ λαθη τιμων και μετα συγγνωμη . Το κυνηγας και προσπαθεις να παρεις εστω και το 1 ( παντα ηθελα razer keyboard ) Ενταξει παυει να ειναι λαθος του συστηματος . ΛΑΘΟΣ στο συστημα 3 πραγματα και τοσες ωρες παει πολυ . Δηλαδη ο τυπος που βλεπει αυτη την στιγμη να γινονται παραγγελιες razer keyboard κατα χιλιαδες δεν σκεφτεται τι σκατα εχει συμβει ?!?!?!?! η τιμονιερα ειναι δυο μέρες σε αυτη την τιμη
oldermania Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγω πηρα 10 απο το καθενα η απληστία σου δεν έχει όρια Sent from my iPad using Insomnia Έχει χάρη να μας τα δώσουν όπως έγινε με τα ακουστικά ps vita με 0,1 cent:D Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις