Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή παρήγγειλα για πρώτη φορά, επέλεξα, από λάθος, παράδοση στο χώρο μου και όταν είδα ότι χρεώνει 3 ευρώ ακύρωσα την παραγγελία γιατί δεν έχει δυνατότητα να γυρίσεις πίσω και να αποεπιλέξεις ότι δεν θέλεις.προσπάθησα πολλές φορές να ξαναπαραγγείλω και κάθε φορά με πηγαίνει κατ' ευθείαν στο τελικό στάδιο με την επιπλέον χρέωση παράδοσης.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγραφεί από τη μνήμη του συστήματος αυτή η επιλογή;

Παρακαλώ για βοήθεια, ανεξάρτητα εάν θα τα δώσουν ή θα ακυρώσουν τις παραγγελίες.

Εγώ "έπαιξα" με αυτή την επιλογή χωρίς πρόβλημα. Αν είναι θέμα cache του browser απλά άδειασέ την. Αν δεν ξέρεις πως και βιάζεσαι συνδέσου στο site με άλλον browser (αν π.χ. είσαι με Firefox μπες στο κατάστημα με IE).

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αμα τα παρουμε να μου γραψετε! μεγαλη η διαφορα για το δεχτουνε

κι ομως με τοσα που παραγγείλαμε ξερεις ποσα € θα βγαλουν;

Δημοσ.

Εγώ "έπαιξα" με αυτή την επιλογή χωρίς πρόβλημα. Αν είναι θέμα cache του browser απλά άδειασέ την. Αν δεν ξέρεις πως και βιάζεσαι συνδέσου στο site με άλλον browser (αν π.χ. είσαι με Firefox μπες στο κατάστημα με IE).

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, τόσο εσένα όσο και τον logitech.

Τελικά παράγγειλα από άλλο pc, αλλά το site τους είναι, επιεικώς, απαράδεκτο. Δεν είναι δυνατόν να μην σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις βήματα πίσω, στην παραγγελία.

Δεν ξέρω αν θα παραγγείλω ξανά από αυτό το μαγαζί.

Δημοσ.

Εχει να πεσει πολυ κραξιμο και κλαμα μολις τα getitnow ριξουν το αναμενομενο ακυρο.

deja vu

YΓ. Παρηγγειλα κι εγω 4 κομματια, ενα για καθε pc, ξερω φυσικα οτι θα παρω μονο το 3ο το μακρυτερο κι ετσι δεν με πολυαπασχολει το ζητημα.

Δημοσ.

κι ομως με τοσα που παραγγείλαμε ξερεις ποσα € θα βγαλουν;

Γιατί τζάμπα τα αγοράζουν; Εδώ δεν έδωσαν τον ssd που είχαν βγάλει στα 270€(αν θυμάμαι καλά) σιγά μην δώσουν τα πληκτρολόγια.

Δημοσ.

Εχει να πεσει πολυ κραξιμο και κλαμα μολις τα getitnow ριξουν το αναμενομενο ακυρο.

deja vu

YΓ. Παρηγγειλα κι εγω 4 κομματια, ξερω φυσικα οτι θα παρω μονο το 3ο.

τοτοε θα τους ξεχεσουμε ομαδικως! Παντως εαν εαν εκαναν λαθος και ηθελαν να αλλαξουν παλι την τιμη στην κανονικη της μορφη θα το ειχαν κανει εδω και μιση ωρα!

Γιατί τζάμπα τα αγοράζουν; Εδώ δεν έδωσαν τον ssd που είχαν βγάλει στα 270€(αν θυμάμαι καλά) σιγά μην δώσουν τα πληκτρολόγια.

οχι αλλα φαντασου να μην αγοραζε κανεις τιποτα... τουλαχιστων τωρα εαν δωσουν τα στοκ κατι θα βγαλουν!

Δημοσ.

geowizard νομίζεις ότι έχουν τόσο πολύ στοκ; η τιμή είναι προφανέστατο λάθος! Πέρασαν οι εποχές που έδιναν κάτι ακόμα και αν ήταν με λάθος τιμή.

Δημοσ.

Μου ηρθε μηνυμα στο κινητο...Οτι η παραγγελια καταχωρθηκε επιτυχως και θας ενημερωσουμε για την εξελιξη της/!!!

και εγώ έλαβα το ίδιο μήνυμα αλλα δεν νομίζω να την δεχτούν..

Δημοσ.

geowizard νομίζεις ότι έχουν τόσο πολύ στοκ; η τιμή είναι προφανέστατο λάθος! Πέρασαν οι εποχές που έδιναν κάτι ακόμα και αν ήταν με λάθος τιμή.

εννοειται πως δεν εχουν τοσο στοκ. οσο μπορουν θα δωσουν...

Δημοσ.

για οποιον ΔΕΝ το εχει κανει καντε PRINT SCREEN οσο προλαβαινετε . Με το ΙΝ.ΚΑ και το print screen οι ελπιδες να παρετε εστω και 1 τμχ ειναι αυξημενες ....

Δημοσ.

Βρε παιδιά, απορώ τι ασχολείστε...αφού προφανώς πρόκειται για λάθος. Μακάρι 1 στο 1.000.000 να τα πάρετε αλλά εφόσον έχει γίνει λάθος ούτε κράξιμο αξίζει, ούτε τπτ. Απλά προσπεράστε. Το να το παραγγείλετε για πλάκα και αν σας κάτσει σας έκαστε , δεκτό αλλά μη έχετε και απαίτηση να το πάρετε. Το κατάστημα είναι κατοχυρωμένο:

"Η Digital Shopping Α.Ε. προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότη-τας. Η Digital Shopping Α.Ε. στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο www.getitnow.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 801-11-43848 ή με αποστολή e-mail στο [email protected]."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...