Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω εβαλα 5+5 ..... Ευκαιρια να κανω ορισμενα δωρακια σε φιλους και γνωστους ομορφα πληκτρολογια που παιζουν WoW . Απο την στιγμη που η τιμη λεει αυτη που λεει στην σελιδα τους θα την στειλουν τοσο τραβηξα και τα print screen μην εχουμε τιποτα του στυλ ειδατε λαθος κτλπ κτλπ . 1 να μου ερθει ευτιχισμενος θα ειμαι αν και το βλεπω ΧΛΩΜΟ ως απιθανο....

Δημοσ.

ρε το παρακάνατε, ακου 10 και 16... παντως σε αντιστοιχη περίπτωση στο πλαίσιο και εγω τον πήρα τον δισκο... Αντε να τους δούμε..

Τους θεωρω πάντως σοβαρο καταστημα...

Δημοσ.

Επειδή παρήγγειλα για πρώτη φορά, επέλεξα, από λάθος, παράδοση στο χώρο μου και όταν είδα ότι χρεώνει 3 ευρώ ακύρωσα την παραγγελία γιατί δεν έχει δυνατότητα να γυρίσεις πίσω και να αποεπιλέξεις ότι δεν θέλεις.προσπάθησα πολλές φορές να ξαναπαραγγείλω και κάθε φορά με πηγαίνει κατ' ευθείαν στο τελικό στάδιο με την επιπλέον χρέωση παράδοσης.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγραφεί από τη μνήμη του συστήματος αυτή η επιλογή;

Παρακαλώ για βοήθεια, ανεξάρτητα εάν θα τα δώσουν ή θα ακυρώσουν τις παραγγελίες.

Δημοσ.

Και εγω πηρα απο 6 ... στην καλυτερη περιπτωση καποιοι απο εμας να λαβουν τηλεφωνημα που θα λεει οτι λογω τεραστιας ζητησης μπορουμε να παρουμε ενα απο το καθενα.Μπραβο στον σταρτερ ασχετα με το αποτελεσμα...

Δημοσ.

Επειδή παρήγγειλα για πρώτη φορά, επέλεξα, από λάθος, παράδοση στο χώρο μου και όταν είδα ότι χρεώνει 3 ευρώ ακύρωσα την παραγγελία γιατί δεν έχει δυνατότητα να γυρίσεις πίσω και να αποεπιλέξεις ότι δεν θέλεις.προσπάθησα πολλές φορές να ξαναπαραγγείλω και κάθε φορά με πηγαίνει κατ' ευθείαν στο τελικό στάδιο με την επιπλέον χρέωση παράδοσης.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγραφεί από τη μνήμη του συστήματος αυτή η επιλογή;

Παρακαλώ για βοήθεια, ανεξάρτητα εάν θα τα δώσουν ή θα ακυρώσουν τις παραγγελίες.

φτιαξε αλλον λογαριασμο με αλλο ονομα οσο προλαβαινεις

Δημοσ.

Επικοινώνησα με το κατάστημα και απ ότι μου είπαν έχουν κάνει λάθος και το διορθώνουν, και πιθανότατα οι παραγγελιες να ακυρωθούν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...