GeorgT. Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 καλα εκανες ας τα βγαλουν οσο πιο γρήγορα αν ειναι
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγω εβαλα 5+5 ..... Ευκαιρια να κανω ορισμενα δωρακια σε φιλους και γνωστους ομορφα πληκτρολογια που παιζουν WoW . Απο την στιγμη που η τιμη λεει αυτη που λεει στην σελιδα τους θα την στειλουν τοσο τραβηξα και τα print screen μην εχουμε τιποτα του στυλ ειδατε λαθος κτλπ κτλπ . 1 να μου ερθει ευτιχισμενος θα ειμαι αν και το βλεπω ΧΛΩΜΟ ως απιθανο....
enormous_one Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 και γω πηρα ενα απο το καθενα! Αντε να δουμε
κοκολινος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 παιδια εγω πηρα τηλεφωνο για να δω και ειπαν οτι εχουν βαλει λαθος τιμες (παντως παραγγειλα 1+1 ) Τα Ζωααααααα..!!!!
paylidis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ρε το παρακάνατε, ακου 10 και 16... παντως σε αντιστοιχη περίπτωση στο πλαίσιο και εγω τον πήρα τον δισκο... Αντε να τους δούμε.. Τους θεωρω πάντως σοβαρο καταστημα...
κοκολινος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Κατασταση: ΚΑΤΩΧΗΡΩΜΕΝΗ !! Τι σημαινει αυτο??
makfil Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Επειδή παρήγγειλα για πρώτη φορά, επέλεξα, από λάθος, παράδοση στο χώρο μου και όταν είδα ότι χρεώνει 3 ευρώ ακύρωσα την παραγγελία γιατί δεν έχει δυνατότητα να γυρίσεις πίσω και να αποεπιλέξεις ότι δεν θέλεις.προσπάθησα πολλές φορές να ξαναπαραγγείλω και κάθε φορά με πηγαίνει κατ' ευθείαν στο τελικό στάδιο με την επιπλέον χρέωση παράδοσης. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγραφεί από τη μνήμη του συστήματος αυτή η επιλογή; Παρακαλώ για βοήθεια, ανεξάρτητα εάν θα τα δώσουν ή θα ακυρώσουν τις παραγγελίες.
Themos3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Και εγω πηρα απο 6 ... στην καλυτερη περιπτωση καποιοι απο εμας να λαβουν τηλεφωνημα που θα λεει οτι λογω τεραστιας ζητησης μπορουμε να παρουμε ενα απο το καθενα.Μπραβο στον σταρτερ ασχετα με το αποτελεσμα...
logitech Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 εγω πιστευω εαν παρουμε ενα τεμαχιο στον καθενα εαν ξαναλεω
κοκολινος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Κατασταση: ΚΑΤΩΧΗΡΩΜΕΝΗ !! Τι σημαινει αυτο?? Τι σημαινει παιδια???
logitech Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Επειδή παρήγγειλα για πρώτη φορά, επέλεξα, από λάθος, παράδοση στο χώρο μου και όταν είδα ότι χρεώνει 3 ευρώ ακύρωσα την παραγγελία γιατί δεν έχει δυνατότητα να γυρίσεις πίσω και να αποεπιλέξεις ότι δεν θέλεις.προσπάθησα πολλές φορές να ξαναπαραγγείλω και κάθε φορά με πηγαίνει κατ' ευθείαν στο τελικό στάδιο με την επιπλέον χρέωση παράδοσης. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγραφεί από τη μνήμη του συστήματος αυτή η επιλογή; Παρακαλώ για βοήθεια, ανεξάρτητα εάν θα τα δώσουν ή θα ακυρώσουν τις παραγγελίες. φτιαξε αλλον λογαριασμο με αλλο ονομα οσο προλαβαινεις
Diyan Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Επικοινώνησα με το κατάστημα και απ ότι μου είπαν έχουν κάνει λάθος και το διορθώνουν, και πιθανότατα οι παραγγελιες να ακυρωθούν...
fernadezzz Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 εγω παραγγειλα 150 κομματια απο το καθενα οποτε παιζω cod και χανω να σπαω και ενα! λιγουριαααααα
kukukali Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 αμα τα παρουμε να μου γραψετε! μεγαλη η διαφορα για το δεχτουνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις