Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη Ανασταση και καλο Πασχα σε ολους!

Εβαλα και εγω παραγγελεια απο ενα κομματι, ετσι για το 1 στα 1000 μηπως και φερθουν οπως αρμοζει σε μεγαλη εταιρεια. Δυστηχως μας εχουν δειξει οτι κατα βαθος αυτες οι εταιρειες ειναι μαγαζακια κατα βαθος. Δεν νοειται τετοιο λαθος, με τοσο μεγαλη αποκλειση τιμης, με αρκετες παραγγελειες και 24 ωρες μετα να μην εχει γινει ακυρωση, με email και ισως μια καποια απολογια με μορφη κωδικου εκπτωσης για μελοντικη αγορα... Εχουμε δει σε αλλες περιπτωσεις ακυρωση και εξαφανιση παραγγελειων (οχι απο το getitnow). Δεν λεω, εγω απο το παρον καταστημα δεν εχω σχεδον κανενα παραπονο. Και ειχα εκμεταλευτει το δωρο κουπονι τω 10 ευρω και μαλιστα σε δυο αγορες, και εχω παρει καποια παιχνιδια σε εξευτελιστικες τιμες. Απλα εκνευριζομαι με τετοια φτηνα κολπα, που στο εξωτερικο δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν (φανταστειτε κατι τετοιο στο Amazon)

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οπως ειπαν το θεμα παει για κλεισιμο αφου τα ειπατε,μαλωσατε,ριξατε μπινελικια ο ενας στον αλλον και το 99 τις εκατο των Posts ειναι εκτος θεματος.καθε φορα σε καθε προσφορα τα ιδια.θα κανουμε μυνηση εκει και εκει και εκει και εκει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...