Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον επανήλθαν οι τιμές γιατί τις βλέπω κανονικές τώρα.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

φιλε arxaggelos εχει πολυ ωρα.. το πρωι εγινε η δουλεια :)

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

offtopic

Δοκιμασα και εγω την τυχη μου (1+1 αντικαταβολη)...800ευρο τους εχω σκασει 2 χρονια τωρα...για να δουμε μηπως συγκινηθουν...

Μολις με πηραν τηλεφωνο και μπορουν να μου τα παραδωσουν τωρα...αλλα εγω δεν ειμαι σπιτι... :cry: :cry: :cry: :cry:

Μην χαλιεστε ρε παιδια...τι ειχαμε...τι χασαμε...τοτε με τα 'τσαμπα δεκαευρα' καλα ξηγηθηκε το μαγαζακι (το οποιο 'μαζεψε' 3-4 e-mail μου)...οποιος τωρα θεωρει οτι ειναι κοροϊδια,απλα δεν ξαναγοραζει απο εκει (ακομα και αν εχει την καλυτερη προσφορα του κοσμου...) αλλιως κανοντας λιγο χαβαλε θα περασει και αυτο και θα περιμενουμε την επομενη 'προσφορα'/προσφορα ή 'λαθος'/λαθος...

Δεν μπαινω καν στον κοπο να σχολιασω ρητορικα ερωτηματα: πρεπει να στειλουν/δεν πρεπει να στειλουν-σωστο/λαθος γιατι δεν εχει νοημα (και ουτε ειναι ο σκοπος του topic)...

Εμεις επιλεγουμε αν το ποτηρι θελουμε να το βλεπουμε μισογεματο ή μισοαδειο...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ελπιζω οι επομενες γραμμες που θα γραψω να ειναι απο το καινουριο μου πληκτρολογιο.... B) :cool: B)

Δημοσ.

Όλοι με τα νέα keyboard ? :) Ανοίχτε τοπικ να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας με τις κούτες από την παραλαβή...

:)

Δημοσ.

Όλοι με τα νέα keyboard ? :) Ανοίχτε τοπικ να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας με τις κούτες από την παραλαβή...

:)

εν το μεταξυ μπηκα πριν να δω το keyboard στο utube λιγο για χαβαλε και το κανε ενας unboxing και μονο το κουτι του κανει ξερω γω 20 ευρω χαχα.. ειναι πολυ προσγεμενο με ρυθμιζομενο backlight στα κουμπια κτλ χαχα.. ειναι ειναι το ατιμο.. καλα και το logitech δεν με χαλαει καθολου grin.png..παντως η αληθεια ειναι οτι γινονται πολυ συχνα τα λαθακια τους..τοσο συχνα που παυουν πλεον να κατηγοριοποιουντε στο πλαισιο των λαθών. αναρωτιεμαι γιατι να μην εχει συμβει ποτε κατι παρομοιο ας πουμε στο amazon.. αυτοι με τοσα δεδομενα που διαχειριζονται σε τοσες χωρες θα πρεπε να κανουν συχνοτερα λαθη! "χαχ.." (δεν ειναι αστειοfrown.png)

Δημοσ.

Έχω ένα μηχανικό Filco MajesTouch(Black MX Cherry Switches)... Ποσώς με ενδιαφέρει αν θα έρθουν ή όχι... Για το χαβαλέ μου έριξα παραγγελία...

Προφανώς αν έρθει τπτ θα το χαρίσω από δω και από κει ή στα παιδιά που δεν έχουν κάτι καλύτερο από το SC2 Community

Δημοσ.

Ο Τσοχατζόπουλος! Παρόλο που είναι "μέσα", βλέπει insomnia και παίρνει μίζες :o

Aχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

:-D

Στον Ύπνο Μας Θα Τον Βλέπουμε Να "Τσεπώνει" Τις Μίζες Πρώτα Από Τα Υποβρύχια & Μετά Από Τα Πληκτρολόγια :devil:

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Τυχαία είδα το τόπικ εχω παραγγειλει και εγω (ειναι η πρωτη μου παραγγελία στο ΠαρτοΤωρα και δεν μπορω να διανοηθώ διαφορετική τροπή). Αν μπω στον τροπο σκεψης μερικων θα επρεπε σε καθε αγορα ηλεκτρονικου προίοντος μετα απο μια βδομαδα που αλλαζουν οι τιμες να αξιωνουμε επιστροφή χρημάτων! Απλά περιμένω και αν με παρουν τηλέφωνο για οτιδήποτε θα μιλήσω μονο με προιστάμενο. Ο πελάτης και έχει πάντα δίκιο και είναι δικό τους λάθος αν είναι (που εγω αμφιβάλλω ότι πρόκειται για απλο λαθος. Πιστεύω οτι είναι κακή πολιτική). Καλή Ανασταση και Καλό Πάσχα.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

καλημέρα και καλή ανάσταση σε όλους.όπως είπα και χθες μην τρωγόμαστε μεταξύ μας κανένας δεν δουλεύει εκεί ή έχει οικονομικό συμφέρων απ την εν λόγω εταιρία. Ας κάνει Ο καθένας ότι θέλει αν θεωρεί ότι εξαπατήθηκε αλλά μην αρχίσουμε εσύ δουλεύει εκεί έχει λεφτά κ.α.

επίσης και εγώ έκανα παραγγελία (1) και προσωπικά δεν θα κάνω κάποια αγωγή ακόμα και αν δεν με πάρουν τηλ. Απλά να αναφέρω και εγώ ότι όταν η εταιρία έδωσε τα 10Ε δωρεάν βγήκαμε όλοι και είπαμε τι καλή κίνηση (το αναφέρει και άλλο μέλος εδώ μέσα) μετά το έκανα με 50Ε παραγγελία και είπαμε ά τους κλέφτες τους χάλαγε που ψωνίζαμε προιοντα που κάνανε 11Ε και τους δίναμε 1Ε τώρα λέμε ρε τους απατεώνες βγάλαν ΄λάθος τιμή θα τους πατήσω κάτω.

Μήπως φταίμε και εμείς κάπου? έχουν γίνει πραγματικά σοβαρά πράγματα σε άλλα θέματα και δεν πέρνουμε καμία θέση

Βεβαίως και να κάνετε αγωγές ως προς τα συνεχόμενα λάθη και που αυτά αποσκοπούν ...αυτά μάγκες καλή ανάσταση.

Δημοσ.

Απλά να αναφέρω και εγώ ότι όταν η εταιρία έδωσε τα 10Ε δωρεάν βγήκαμε όλοι και είπαμε τι καλή κίνηση (το αναφέρει και άλλο μέλος εδώ μέσα) μετά το έκανα με 50Ε παραγγελία και είπαμε ά τους κλέφτες τους χάλαγε που ψωνίζαμε προιοντα που κάνανε 11Ε και τους δίναμε 1Ε τώρα λέμε ρε τους απατεώνες βγάλαν ΄λάθος τιμή θα τους πατήσω κάτω.

Ακριβώς. Ήμουν από τους πολλούς που επωφελήθηκα της προσφοράς. Παράγγειλα ένα καλώδιο τροφοδοσίας 1,40 ευρώ (ναι δεν ντέπομαι που το λέω :devil: ) και δωρεάν πήρα πολύμπριζο APC αξίας 12 ευρώ. Ποιό άλλο κατάστημα θα δεχόταν κάτι τέτοιο ? Τώρα για τα λάθη που λέτε, αφού ξέρετε την συμπεριφορά-τακτική του εν λόγω καταστήματος, την επόμενη φορά που θα υπάρξει κάτι (και δεν θα αργήσει) πρωτού τρέξετε να δημιουργήσετε εδώ νέο θέμα με super-duper προσφορά πάρτε ένα τηλέφωνο. Έτσι ούτε δωρεάν διαφήμιση θα τους κάνετε, ούτε χρεώσεις θα έχετε ούτε θα χαλαστείτε ψυχολογικά.

Καλή Ανάσταση - Καλό Πάσχα

Δημοσ.

Ε ναι ρε παιδια,ενταξει ελεος.πιστευω οτι πολλοι ειδαν την 'προσφορα' απο εδω μεσα και απλα την προσπερασαν γιατι ειναι λαθος και δεν παρηγγειλαν τιποτα.ενταξει,σιγα.πως κανετε ετσι.λες και ειναι κανενα ειδος αναγκης το gaming Πληκτρολογιο να πω οτι δεν μπορειτε να ζησετε χωρις αυτο.ο κοσμος εχει σοβαροτερα προβληματα.καντε και καμια καταγελια να χασει και κανεις την δουλεια του και ολα καλα.

Χαλαρα.μακαρι να τα παρετε αλλα χλωμο το κοβω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...