baskon Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Με την ίδια λογική και ο δίσκος με 48 είναι λάθος όταν στο 2ο μαγαζί στο Skroutz έχει 81... Λογικές καταστημάτων... έκανα λάθος πρέπει να αντιμετωπίζονται με επώνυμες καταγγελίες και πληρωμή τους λάθους τους προς τους καταναλωτές. Συγνωμη αλλά δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.. Αλλο απο 90 Ευρω 1.5 δηλαδή 99% εκπτωση (πραγματικά φωναζει απο μακρια ότι ειναι λάθος ή απατεωνια για διαφημιση Και αλλο απο 80 ευρω 50 (35-40% εκπτωση) το οποίο πιθανως απλως να ειναι μια καλη προσφορα.. Το πρωτο δεν υπάρχει περιπτωση να δωσουν ουτε ενα κομματι ακομα και αν αναγνωριζαν το λαθος γιατι θα μπαίνουν μέσα 20-30 ευρώ /κομμάτι (ή και παραπανω). Στη δευτερη περιπτωση πιθανως να ειναι στο κόστος,ή αν αναγνωρισουν το λαθος να στειλουν τα κομματια και να μπουν 5 ευρω μεσα στο καθενα.. Στη πρωτη περιπτωση 30 ευρω μεσα επι 10 κομματια που παρηγγειλε ο καθενας είναι 300 ευρω μεσα ανα παραγγελια Απλως δε παιζει για να μη γινουν ρεζιλι να αποφασισουν να μπουν μεσα μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω..
Veltiwths Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εντελως κουκουρουκου το ολο σκηνικο και με το καταστημα και κυριως με αυτους που αγορασαν καμια 100αρια απο το καθενα λες και δεν ηξεραν τι παιζει...
tlmamps Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εχω κουραστει να βλεπω σε αυτο το section του forum κατα καιρους, threads καποιων , που ψαχνουν να βρουνε "λάθη" σε online καταστηματα με σκοπο να αγορασουν 4-5 μπορει και 15-20 προιοντα σε εξευτελιστικες τιμες, σκεπτομενοι φυσικα το κερδος τους απο πιθανη μεταπωληση... Και οταν δεν τους τα στελνουν, ολο οργη ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!!! Την επομενη φορα που θα παω για καφε, αμα ο σερβιτορος μου χυσει λιγο νερο πανω μου, ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ! Το "λαθη" το χω σε εισαγωγικα, γιατι πολλοι (και εγω σε ενα βαθμο) πιστευουν οτι δεν γινονται τυχαια αυτα τα λαθη, αλλα με σκοπο η εταιρια να αποκτησει πελατολογειο, να κανει διαφημισι, να παρει τα mails μας κτλ κτλ... Τοτε ειναι που ακουγονται τα πιο ωραια... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΚΑ.ΜΥΝΗΣΗ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. θα θελα να δω μια καταγγελια στο ινκα και στα μαγαζια που τοσα χρονια μας σερβιρουν ποτα μπομπες... Αλλα τοτε κλαιν μαιν, λιγο hangover, αλλωστε με τα σφηνακια το ριξα το γκομενακι. Αυτο που θελω να πω, που το χω ξαναπει σε παρομοιο θεμα, ειναι οτι εδω στην ελλαδα εχουμε παρει την ρηση "ο πελατης εχει παντα δικιο" και της εχουμε γαμησει τα ματια. Γι αυτο μας ξεκοψε και το play.com...Σου λεει ο ελληνας "χαμηλες τιμες, χωρις μεταφορικα, no-tracking συστημα αποστολης... Λες?"..... Αμα αισθανεστε οτι σας κοροιδευουν σταματηστε να αγοραζετε απο αυτους. Τοσο απλο. Το να θες να παρεις ,στην προκειμενη περιπτωση, ενα πληκτρολογιο των 90 ευρω, στα 2 ευρω, ειναι κουτοπονηρια. Το να θες να παρεις 10-20 με σκοπο να τα πουλησεις μετα, σε κανει ιδιο με αυτους που σε κοροιδευουν.. Αυτα. Καλο πασχα. **** Προς αποφυγη παρεξηγησεων, το προηγουμενο μου ποστ δεν εχει καμια δοση αληθειας, και αποτελει απλα ενα σαρκαστικο σχολιο. Επειδη καποιοι ηδη παρεξηγησαν..
kamui Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εντελως κουκουρουκου το ολο σκηνικο και με το καταστημα και κυριως με αυτους που αγορασαν καμια 100αρια απο το καθενα λες και δεν ηξεραν τι παιζει... Εεε ξες χαβά κάνουν. Αυτούς τους καιρούς όλοι έχουν νεύρα, οπότε και ψάχνουν τρόπους να ξεδώσουν. Ξέρουν πως δεν θα πάρουν και μετά βγάζουν λίγα νεύρα εδώ στη συζήτηση, λίγα στον INKA και ηρεμούν. Δεν τους κατηγορώ κάπου πρέπει να ξεσπάσεις. Άλλοι μετά νομίζουν πως κάνουν κάποιο αστείο (φάρσα) και το ευχαριστιούνται (*βλέπε πήρα 50, πήρα 100). Ευκαιρία είναι για όλους να περάσουν καλά, γιατί όχι.
oldermania Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εμένα μόλις μου στείλανε email και λέει μόλις ειναι για παράδοση θα σας ενημερώσουμε λέτε να τα στείλουν; Sent from my iPhone using Insomnia
Veltiwths Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εεε ξες χαβά κάνουν. Αυτούς τους καιρούς όλοι έχουν νεύρα, οπότε και παραγγέλνουν. Ξέρουν πως δεν θα πάρουν και μετά βγάζουν λίγα νεύρα εδώ στη συζήτηση, λίγα στον INKA και ηρεμούν. Δεν τους κατηγορώ κάπου πρέπει να ξεσπάσεις. Άλλοι μετά νομίιζουν πως κάνουν κάποιο αστείο (φάρσα) και το ευχαριστιούνται (βλέπε πήρα 50, πήρα 100). Ευκαιρία είναι για όλους να περάσουν καλά, γιατί όχι. Συμφωνω :-D
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλα καλα τετοια λετε εσεις οι 3 απο πανω, να βγουν οι ειδικοι ντετεκτιβ του ινσομνια να σας πουν οτι τα παιρνετε απο το getitnow που λετε αυτα τα πραγματα. (τα αυτονοητα για οποιον δεν θελει να παιζει με τη νοημοσυνη ΤΟΥ και τη δικη μας)
oldermania Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγω που πήρα 2 μόνο έχω πιο πολλές πιθανότητες Sent from my iPhone using Insomnia
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγω που πήρα 2 μόνο έχω πιο πολλές πιθανότητες Sent from my iPhone using Insomnia εννοειται αυτο, βασικα 2 ειναι ο καλυτερος αριθμος.. εισαι πολυ τυχερος που συγκρατήθηκες και δεν πηρες 4 και 5..
achilles_g_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγώ πήρα 3 και μου λέει είναι σε στάδιο αποστολής! υ.γ. δεν δουλεύω στο get in now.
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγώ πήρα 3 και μου λέει είναι σε στάδιο αποστολής! εμενα ειναι ακομα στο προηγουμενο σταδιο "Καταχωρημένη" θελω printscreen!
LuNaTiC Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το ότι μου πήραν λεφτά από την κάρτα χωρίς καν να κοιτάξουν τι παράγγειλα..διότι αυτό συνέβη είναι επίσης λάθος η πάλι εγώ φταίω που θέλησα να αγοράσω το προϊόν από το κατάστημα τους ? (Στην όποια τιμή το είχαν...) Το όποιο πράγμα θα γινόταν αν και πάλι για κάποιο λόγο είχε γίνει λάθος στην τιμή και αντί για 1 ευρώ ήταν 1000 σωστά ? Το κακό έγινε δηλαδή που το όλο σκηνικό γενικεύτηκε διότι αν την αναζήτηση στο site την είχε κάνει η γιαγιά μου για να μου πάρει δώρο για τα γενέθλιά μου δε θα ήταν κατακριτέο... Τέλος πάντων
oldermania Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Για να δούμε πάντως το public είχε δώσει τα ακουστικά με 1 cent:-) έχουμε ελπίδες αυτοι που θα πάρουν σίγουρα άκυρο ειναι οι πλεονεκτες που πήραν απο 50 ο καθένας Sent from my iPhone using Insomnia Τσοχατζοπουλεοι)))))) Sent from my iPhone using Insomnia
Salvation81 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλα καλα τετοια λετε εσεις οι 3 απο πανω, να βγουν οι ειδικοι ντετεκτιβ του ινσομνια να σας πουν οτι τα παιρνετε απο το getitnow που λετε αυτα τα πραγματα. (τα αυτονοητα για οποιον δεν θελει να παιζει με τη νοημοσυνη ΤΟΥ και τη δικη μας) Φιλαρακι αφου βλεπεις οτι δεν σχολιαζω τους τσιμεντολιθους που εριξες πριν 2 σελιδες γιατι προσπαθεις με το ετσι θελω να ξεσπασει καυγας ? Λοιπον αυτα που λες ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ, ελπιζω να το καταλαβαινεις ειδικα αν σπουδαζεις οντως Marketing η εστω κατι κοντα σε αυτο. Λαθος γινεται 1,2,3 φορες, οχι 103, απο εκει και περα προκειται για κουτοπονηρια του εκαστοτε καταστηματος και ΠΡΕΠΕΙ να κοπουν αυτα γιατι αρκετα εχουν παιξει με τα νευρα του κοσμου. ΝΑΙ ολοι ξερουμε πως η τιμη δεν ισχυει αλλα οχι λογο λαθους αλλα επειδη ειναι πονηροι και το κανουν κατα εξακολουθηση. Αν ηταν η 2,3 φορα που γινεται αυτο τοτε Κανεις δεν θα μιλουσε, αλλα ΔΕΝ ειναι, πως να το κανουμε δλδ ? Παντως μαρεσε το αστειο στο τελος οσων ειπες πριν 2 σελιδες....Οχι δεν παιρνεις το μερος του Getitnow, απλα εισαι κατα οσων παραγγειλαν. Βεβαια δεν ξερω σε τι διαφερει αυτο στο τελος αλλα οκ. Αυτα απο μενα και αλλη φορα "οικονομικε μεταναστη" (πως στο καλο ενας σπουδαστης/φοιτητης γινεται να ειναι οικονομικος μεταναστης αυτο δεν το καταλαβαινω αλλα οκ) οταν βλεπεις οτι ο αλλος δεν ασχολειται πλεον μαζι σου μην τον τσιγκλας.
arxaggelos Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μάλλον επανήλθαν οι τιμές γιατί τις βλέπω κανονικές τώρα. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις