Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ηρθε μηνυμα στο κινητο...Οτι η παραγγελια καταχωρθηκε επιτυχως και θας ενημερωσουμε για την εξελιξη της/!!!

και εμένα μου ήρθε...

Απο μένα εχουν 4 μερες προθεσμία (όχι εργάσιμες) να μου στείλουν την παραγγελία ειδάλλως θα γίνει της αναστάσεως... Γιατι τα λεφτα τα εχουν τραβήξει ήδη...

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο κάτι τέτοια θέματα και τις 19 σελίδες "συζήτησης" καταλαβαίνει κανείς 1 ακόμη φορά γιατί αυτή η χώρα πάει κατα διαόλου και δε θα πάει ποτέ μπροστά.

Δημοσ.

Πήρες +1 απο εμένα,ελπίζω να αναφέρεσαι και στις 2 πλευρές:

Και αγοραστές και πωλητή.

Φίλε βάζελε του εξωτερικού...ταμίας είμαι... αν στο κλείσιμο ταμείου βγω έλλειμμα κάνα χιλιάρικο τι θα πω συγγνώμη λάθος ή θα το πληρώσω και θα φύγω με τις κλωτσιές?

Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα που μπορώ να σου πώ...

Φυσικά και δεν είναι σωστό να απαιτεί ο άλλος να του στείλουν τα 65 keyboard που παράγγειλε αλλά από την άλλη τα λάθη κάποιος πρέπει να τα πληρώνει...

Και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο σε αυτή την περίπτωση αλλά βλέπω όμως να υπερασπίζεσαι τι μία μόνο :(

κι εγώ ταμίας είμαι αλλά κάνω λάθος μια φορά το χρόνο όχι μέρα παρά μέρα.

Άν κάνω συχνά θα με διώξουν.

Δημοσ.

κι εγώ ταμίας είμαι αλλά κάνω λάθος μια φορά το χρόνο όχι μέρα παρά μέρα.

Άν κάνω συχνά θα με διώξουν.

Πήρες και εσυ το +1 απο εμενα μανο... :)

Αυτη η νοοτροπία πρέπει να σταματησει, τοσο απο μέρους τους όσο και απο μέρους μας. Δε βγάζω την ουρα μου απο εξω αν και εγω για πλακα την έριξα την παραγγελιά αλλα την κάρτα μου την χρέωσαν κανονικά και όχι για πλάκα οποτε επιζητώ και τα αντίστοιχα...

Δημοσ.

Πήρες και εσυ το +1 απο εμενα μανο... :)

Αυτη η νοοτροπία πρέπει να σταματησει, τοσο απο μέρους τους όσο και απο μέρους μας. Δε βγάζω την ουρα μου απο εξω αν και εγω για πλακα την έριξα την παραγγελιά αλλα την κάρτα μου την χρέωσαν κανονικά και όχι για πλάκα οποτε επιζητώ και τα αντίστοιχα...

αυτο με τη χρεωση ισχυει, ας προνοουσαν να ειχε ελεγχο το συστημα τους πρωτου τραβηξει τα χρηματα απο την καρτα του αγοραστη.

>
function (tsampa_diafimisi_4dummies)

if order == paraplinisi_post 
then DONT FUCKING CHARGE THE FREAKING VISA CARD

break; 

Δημοσ.

Είστε σίγουροι για την χρέωση ? Το λογικό είναι να χρεώσουν κάτι λίγο πρίν το κάνουν αποστολή. Τουλ όλα τα σοβαρά μαγαζιά αυτό κάνουν.

Δημοσ.

Επειδή ακούω πολλά και βλέπω το "παραγγέλνεις ενώ ξέρεις ότι δεν θα παραλάβεις"... θέλω να μου εξηγήσει αυτος που το λέει... που ξέρει εκείνος ότι δεν θα το παραλλάβω ή ότι το ξέρω όταν έκανα την παραγγελία?

Κάθε τι που έχω παραγγείλει (κυρίως από έξω το έχω πάρει) πριν λίγες εβδομάδες πήρα 3 παιχνίδια από αγγλία 2,45 το ένα...

Από το getitnow έχω πάρει μπάλα μπάσκετ με 1 CENT !!

Γιατί λοιπόν να μην πάρω τώρα?

Κι λέω αν όλοι μας συνολικά έχουμε παραγγείλει 200 κομμάτια που τα έιχαν stock ή τα είχαν πάρει με 15euro το ένα πόσο μπήκαν μέσα>?

Ας πούμε οτι το πήραν 16,34 και το δίνουν 1,34 άρα -15... επί 200 (άντε να πω 300κομμάτια) =4500 EURO...

Σε κόστος διαφήμισης πόσο είναι αυτο? Πόσες σελίδες ενός περιοδικού πόσα δευτερόλεπτα TV??? ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στο WORD of mouth αν παραδωσουν κανονικά με αυτή την τιμή.!!!

Σύμφωνα με τα παραπάνω αν δεν παραδώσουν... ολοι οι χρήστες μαζί πρέπει να κάνουν καταγγελία και το πρόστιμο θα είναι μεγαλύτερο από το 4500 ...

Δημοσ.

Επειδή ακούω πολλά και βλέπω το "παραγγέλνεις ενώ ξέρεις ότι δεν θα παραλάβεις"... θέλω να μου εξηγήσει αυτος που το λέει... που ξέρει εκείνος ότι δεν θα το παραλλάβω ή ότι το ξέρω όταν έκανα την παραγγελία?

Κάθε τι που έχω παραγγείλει (κυρίως από έξω το έχω πάρει) πριν λίγες εβδομάδες πήρα 3 παιχνίδια από αγγλία 2,45 το ένα...

Κι λέω αν όλοι μας συνολικά έχουμε παραγγείλει 200 κομμάτια που τα έιχαν stock ή τα είχαν πάρει με 15euro το ένα πόσο μπήκαν μέσα>?

Ας πούμε οτι το πήραν 16,34 και το δίνουν 1,34 άρα -15... επί 200 (άντε να πω 300κομμάτια) =4500 EURO...

Σε κόστος διαφήμισης πόσο είναι αυτο? Πόσες σελίδες ενός περιοδικού πόσα δευτερόλεπτα TV??? ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στο WORD of mouth αν παραδωσουν κανονικά με αυτή την τιμή.!!!

Σύμφωνα με τα παραπάνω αν δεν παραδώσουν... ολοι οι χρήστες μαζί πρέπει να κάνουν καταγγελία και το πρόστιμο θα είναι μεγαλύτερο από το 4500 ...

συμφωνώ, αρκει να πω οτι σε prime time στο μεγκα πάει 3000€/δευτερόλεπτο...

Δημοσ.

?

Δες τα πρωτα ποστ στο παρον τοπικ οσων παρηγγειλαν. Παλι κρυβομαστε πισω απτο μικρο μας δαχτυλο ε?

Δημοσ.

παιδια εγω πηρα τηλεφωνο για να δω και ειπαν οτι εχουν βαλει λαθος τιμες (παντως παραγγειλα 1+1 :P )

Επικοινώνησα με το κατάστημα και απ ότι μου είπαν έχουν κάνει λάθος και το διορθώνουν, και πιθανότατα οι παραγγελιες να ακυρωθούν...

H τιμή επανήλθε στο κανονικό 86,49€

Πρόλαβα και παρηγγιλα 1 αλλα δεν νομίζω να γίνει τίποτα! Θα φάμε τρελό ΑΚΥΡΟ :rolleyes:

Δημοσ.

Το insomnia έχει μερικές 100δες μέλοι online 24/24. Για ποιό λόγο σε μια τέτοια προσφορά δεν παράγγειλαν όλοι (μεταξύ αυτών και εγώ) ?. Μήπως βλέπουμε κάτι που δεν βλέπεται όσοι προχωράτε σε τέτοιες αγορές ?

Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Όλοι (έστω οι περισσότεροι) χτυπήσατε στο skroutz για να δείτε πόσο πραγματικά έχει. Αν τα πληκτρολόγια η πραγματική τους αξία ήταν 1,34 ευρώ αμφιβάλω αν θα είχε παραγγείλει κανείς.

Και για να απαντήσω στο ερωτημά σου. Κάτι που βλέπεις ότι κοστίζει αλλού 50-80 ευρώ και το βλέπεις 1,34 κατά 99% είναι λάθος. Αν έχεις χρόνο διέθεσε λίγο χρόνο και με μερικά κλίκ χτύπα μια αγορά μήπως τελικά σου κάτσει το 1% και παραλάβεις. Αλλά αν είσαι στο 99% νομίζω δεν χρειάζεται ούτε να στεναχωρηθείς ,ούτε να νευριάσεις ούτε να χαλαστείς γενικά.

Δημοσ.

Παρηγγειλα και γω, 35 logitech και 42 razer. Επειδη μαλιστα εχω εναν γνωστο, γνωστου που δουλευει σε ενα getiitnow μου ειπε οτι εμενα θα μου τα στειλουν σε αυτες τις τιμες. Γι αυτο σας ενημερωνω, οτι θελωντας να κανω εξυπηρετηση σε καθε ενδιαφερομενο, θα τα πουλαω 20 € το logitech και 50 € το razer, στο section των αγγελιων.

Επισης ανταλασσω 8 razer με ενα galaxy s2 η ενα galaxy tab (απευθυνομαι κυριως στα παιδια που καναν την εξυπηρετηση απο την προσφορα της eurobank).

** Δεκτη και με 16 logitech η ανταλλαγη.

Δημοσ.

Με την ίδια λογική και ο δίσκος με 48 είναι λάθος όταν στο 2ο μαγαζί στο Skroutz έχει 81...

Λογικές καταστημάτων... έκανα λάθος πρέπει να αντιμετωπίζονται με επώνυμες καταγγελίες και πληρωμή τους λάθους τους προς τους καταναλωτές.

Αν ήταν φυσικό κατάστημα θα σε φώναζαν πίσω να τους το επιστρέψεις?

Εκανες λάθος, το πληρωσες.

Ισως κάποιο κόστος σε καλύτερο software ή καλύτερο monitor θα γλύτωνε το κόστος της ζημιάς.

Αλλιώς έγινε εν γνώση της επιχείρισης για παραπλάνηση κοινού και θα πρέπει να τιμωρείτε παραδειγματικά.

Θα μπορούσαν να μην βγαίνουν προιόντα με τιμή πώλησης κάτω από τιμή αγοράς, να μην μπορείς να βάλεις πάνω απο ένα αριθμό κομματιών σε αντικείμενα μη αναλώσιμα, να αποσύρετε αμέσως ένα προιόν με ασυνήθιστη παραγγελιοληψία ή ότι άλλο θέλουν.

Δημοσ.

Παρηγγειλα και γω, 35 logitech και 42 razer. Επειδη μαλιστα εχω εναν γνωστο, γνωστου που δουλευει σε ενα getiitnow μου ειπε οτι εμενα θα μου τα στειλουν σε αυτες τις τιμες. Γι αυτο σας ενημερωνω, οτι θελωντας να κανω εξυπηρετηση σε καθε ενδιαφερομενο, θα τα πουλαω 20 € το logitech και 50 € το razer, στο section των αγγελιων.

Επισης ανταλασσω 8 razer με ενα galaxy s2 η ενα galaxy tab (απευθυνομαι κυριως στα παιδια που καναν την εξυπηρετηση απο την προσφορα της eurobank).

Αυτο και αν θελει καταγγελια.

Δημοσ.

Ο Τσοχατζόπουλος! Παρόλο που είναι "μέσα", βλέπει insomnia και παίρνει μίζες :o

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...