vierinia Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 αυτος δεν ειναι υπαλληλος? Είναι αλλά υποτίθεται ότι έχει στήσει όλο το τμήμα και είναι υπέυθυνος για την αξιπιστία των ηλεκτρονικών παραγγελιών και πληρώνεται πολύ καλά για τις αυξημένες ευθύνες που έχει. Τεσπα, τέλος το θέμα και απο μένα. Περιμένω να πάρω τα 3 razer που παρήγγειλα, ελπίζω να με βοηθήσει ο υπαλληλος να εκτελεστεί η πραγγελία μου, μάλλιασε το πληκτρολόγιο μου στηρίζοντας τον .
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 μάλλιασε το πληκτρολόγιο μου στηρίζοντας τον . αν ολα πανε δικαια και σωστα θα εχεις καινούριο! mail/sms ακομα δεν μου εχουν ερθει! τι περιμενουν;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δεν ζηταω να στο δωσει και τσαμπα,αλλα αφου εκανε λαθος ας κανει μια εκτπωση[πχ 25-20%]
logitech Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 παρακαλω να συσταθει ειδικη επιτροπη με αρχηγο τον Ακη τσοχατζοπουλο να παει να παρει τα πληκτρολογια και αμα τα παρει να μου σφυριξει κλεφτηκα πριν ο κοκορας λαλησει η ειδικη επιτροπη
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 παρακαλω να συσταθει ειδικη επιτροπη με αρχηγο τον Ακη τσοχατζοπουλο να παει να παρει τα πληκτρολογια και αμα τα παρει να μου σφυριξει κλεφτηκα πριν ο κοκορας λαλησει 3 φορες χρονιαρες μερες! fixed
Salvation81 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 παρακαλω να συσταθει ειδικη επιτροπη με αρχηγο τον Ακη τσοχατζοπουλο να παει να παρει τα πληκτρολογια και αμα τα παρει να μου σφυριξει κλεφτηκα πριν ο κοκορας λαλησει η ειδικη επιτροπη Ψηφιζω και εγω Eddie
mouxaxa Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδιά εγώ έκανα παραγγελία την τιμονιέρα που αναφέρθηκε και εδώ και σε άλλο τοπικ χτες το βράδυ. Το sms μου έχει έρθει από χτες κανονικά. Πότε είναι το λογικό να φάμε το άκυρο; Μήπως θα μας αφήσουν με την ελπίδα όλο το Πάσχα και φύγουν και αυτοί διακοπούλες τριήμερο; Με τα άλλα μαγαζιά που έχει γίνει το ίδιο "λάθος" στις τιμές κάποιων προϊόντων τους πότε έχει έρθει το άκυρο;
geowizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδιά εγώ έκανα παραγγελία την τιμονιέρα που αναφέρθηκε και εδώ και σε άλλο τοπικ χτες το βράδυ. Το sms μου έχει έρθει από χτες κανονικά. Πότε είναι το λογικό να φάμε το άκυρο; Μήπως θα μας αφήσουν με την ελπίδα όλο το Πάσχα και φύγουν και αυτοί διακοπούλες τριήμερο; Με τα άλλα μαγαζιά που έχει γίνει το ίδιο "λάθος" στις τιμές κάποιων προϊόντων τους πότε έχει έρθει το άκυρο; ενας Θεος ξερει!
john_dr Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το getitnow έχει βρει πολύ ξεφτίλα τρόπο διαφήμισης αν ρίξει άκυρο. Διότι από ότι βλέπω οι διορθωμένες τιμές των πληκτρολογίων είναι αρκετά καλές. Το ίδιο και για μια TV που είχα ενημερώσει παλιότερα σε άλλο thread. Οπότε οι τύποι έχουν βρει καλό κολπάκι. Όταν είναι να κάνουν μια ελαφρώς καλή προσφορά, που ίσως κανείς δεν πάρει χαμπάρι, τραβάνε ένα τυπογραφικό λάθος για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου και να κάνουν ντόρο και μετά βάζουν την διορθωμένη και κατά τα άλλα καλή τιμή στην θέση της λάθους. Ε σου λέει κάποιοι θα τσιμπήσουν από την στιγμή που η διορθωμένη τιμή θα είναι και πάλι η καλύτερη της αγοράς. Γνώμη μου: Κουτοπονηριές είναι όχι τυπογραφικά λάθη. Ένα άντε δύο λάθη ναι, αλλά συνέχεια;
oldermania Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τα λεφτά σε πόσο καιρό θα τα γυρίσουν πίσω; Sent from my iPad using Insomnia
kamui Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Κάτσε να φάμε πρώτα το αρνάκι μας, να κοιμηθούμε, να χωνέψουμε και μετά θα ειδοποιηθούμε
LuNaTiC Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Φίλε βάζελε του εξωτερικού...ταμίας είμαι... αν στο κλείσιμο ταμείου βγω έλλειμμα κάνα χιλιάρικο τι θα πω συγγνώμη λάθος ή θα το πληρώσω και θα φύγω με τις κλωτσιές? Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα που μπορώ να σου πώ... Φυσικά και δεν είναι σωστό να απαιτεί ο άλλος να του στείλουν τα 65 keyboard που παράγγειλε αλλά από την άλλη τα λάθη κάποιος πρέπει να τα πληρώνει... Και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο σε αυτή την περίπτωση αλλά βλέπω όμως να υπερασπίζεσαι τι μία μόνο
baskon Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 http://www.getitnow.gr/helparea/ourpolicies Η Digital Shopping Α.Ε. προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Digital Shopping Α.Ε. στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο www.getitnow.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος. Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 800-11-43848 ή με αποστολή e-mail στο [email protected]. Με αλλα λογια συμφωνα με το getitnow επρεπε να τους παρουμε τηλεφωνο να ρωτησουμε ισχυει η προσφορα στο 1 και κατι ευρω ?χαχαχα.. Ετσι και τη διαφημιση τους κανουν.Και τα λεφτα κρατάνε για καποιες μέρες .Και καλυμενοι ειναι..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Φίλε βάζελε του εξωτερικού...ταμίας είμαι... αν στο κλείσιμο ταμείου βγω έλλειμμα κάνα χιλιάρικο τι θα πω συγγνώμη λάθος ή θα το πληρώσω και θα φύγω με τις κλωτσιές? Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα που μπορώ να σου πώ... Φυσικά και δεν είναι σωστό να απαιτεί ο άλλος να του στείλουν τα 65 keyboard που παράγγειλε αλλά από την άλλη τα λάθη κάποιος πρέπει να τα πληρώνει... Και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο σε αυτή την περίπτωση αλλά βλέπω όμως να υπερασπίζεσαι τι μία μόνο σε spoiler γιατι ειναι μακροσκελες το μηνυμα Λυπουμαι οσο βλεπω οτι καποιοι συνεχιζουν να μην αντιλαμβανονται τη θεση μου, παροτι καποιοι αλλοι την εχουν καταλαβει. Παιδες, δεν υπερασπιζομαι κανεναν, μην παρασυρεστε απο το αυθαιρετο συμπερασμα που εβγαλε 1 ατομο εδω μεσα. Ενα ειναι το ποιντ μου και σε αυτο επιμενω: Βλεπουμε μια αστεια τιμη, μπαινουμε στη διαδικασια να κανουμε παραγγελια ξεροντας εκ των προτερων οτι δεν παιζει να παραλαβουμε σε αυτη τη τιμη (παρακολουθηστε τα πρωτα ποστ του παροντος τοπικ και οχι μονο), και οταν μυριστουμε ακυρο χαλιομαστε (λες και δε το ξεραμε) ενω παμε και ενα βημα παρακατω αρχιζοντας τις νομικιστικες υπερβολες που βλεπουμε στις αμερικανικες ταινιες, παριστανοντας τους αδικημενους. Ποιος αδικηθηκε βρε κοθονι(δεν απευθυνομαι σε σενα)? Αφου για την πλακα σου πατησες 150 κομματια παραγγελια και μας το ειπες, τι βγαινεις και παιζεις με τη νοημοσυνη μας μετα για δηθεν νομικα δικαιωματα και μπλαμπλα . Γιατι ψαχνεσαι, και που ζημιωθηκες? Ουτε καν ως το μαγαζι δεν πηγες, να πω οτι εκαψες βενζινη η οτι εχασες χρονο βρε αδερφε. Απτην πολυθρονα σου εκανες 5 κλικ γελωντας πονηρα, οχι παραπανω! Το παραδειγμα σου με το ταμειο ειναι λαθος διοτι: Οταν κλεισεις ταμειο και λειπουν λεφτα, ΛΕΙΠΟΥΝ ΛΕΦΤΑ! Απο καπου πρεπει να βρεθουν οσα λειπουν. Εδω προκειται για λαθος ή "λαθος" στο οποιο δεν ζημιωνεται ΚΑΝΕΙΣ αν διορθωθει με ενα συγνωμη (το οποιο ωστοσο δεν ειναι αρκετο για πολλα εξυπνοπουλια). Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο απαιτειται απο μερικους να παραλαβουν το razer στο 1.3 ευρω. Και επιτρεψε μου, οσο κουτοπονηρη διαφημιση μπορει ειναι εκ μερους των getitnow αυτη η τακτικη, αλλο τοσο κουτοπονηρη τακτικη μου φαινεται το να ομιλουμε για "δικαιωματα καταναλωτη" επειδη καναμε 5 κλικ για να παραγγειλουμε 5 κομματια razer ο καθενας στο 1 ευρω ξεροντας οτι δεν θα παρουμε ουτε μισο πριν αρχισουμε τα κλικ. Αλλο εχω δικαιωματα ως καταναλωτης και αλλο ψαχνω παραθυρακι να καταχραστω τα καταναλωτικα δικαιωματα , χωρις καν να εχω ψωνισει κατι ακομη. Το αν προκειται περι κουτοπονηρου τροπου διαφημισης η πραγματικου λαθους, εχω παρει ηδη θεση στα προηγουμενα ποστ. Και αν θελετε εδω θα μπορουσαμε να εστιασουμε τη συζητηση και οχι στο "τι να κανουμε αν δεν μας παραδωσουν τα πληκτρολογια με 1 ευρω οι αλητες". Το εργο σε αυτο το φορουμ το εχω δει να επαναλαμβανεται 10δες φορες και πραγματικα εκπλησσομαι με το ποσο αδιορθωτοι επιμενουν να ειναι καποιοι. Και δεν αναφερομαι μονο σε επιδοξους καταναλωτες τυπου "οτι παρεις 1 ευρω", που οταν δε τους βγει το αφελες/κουτοπονηρο τζαμπατζιλικι τα βαζουν με θεους και δαιμονες, αλλα αναφερομαι και στα καταστηματα που κανουν τα ιδια κουτοπονηρα "λαθη" συχνα πυκνα. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι επιζητουν ορισμενοι εδω μεσα περαν της επαρκεστατης δυσφυμισης που πηρε για νιοστη φορα η συγκεκριμενη αλυσιδα καταστηματων. Και ειλικρινα δεν καταλαβαινω, ΠΩΣ γινεται καποιοι να ερμηνευουν τα λογια μου, ως οτι παιρνω το μερος των getitnow.. Επειδη απλα χαλαω τη ζαχαρενια ορισμενων ? Ειναι ευδιακριτο αν παιρνω θεση στηριξης στα getitnow για οσους καταλαβαινουν τι διαβαζουν, πιστευω.
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά τώρα είδα το θέμα - δυστυχώς δεν πρόλαβα . Θα παρακαλούσα κάποιο μέλος που πήρε άνω των 10 πληκτρολογίων να μου πουλήσει το 1 (αν του περισσεύει βέββαια γιατί 10 πληκτρολόγια που να τα πρωτοβάλεις) στην κανονική τιμή ΥΓ: Είχαμε καιρό να ξαναδούμε τέτοιου είδους θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις