Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δικιο εχεις οτι ειναι λαθος των συστηματων αλλα το συστημα δεν εχει και εναν ανθρωπο απο πανω του;

Όχι απαραίτητα. Το σύστημα π.χ θα μπορούσε να έχει έναν αυτόματο περιορισμό έτσι ώστε άμα η τιμή πέσει κάτω π.χ. απο 50% έστω και αυτόματα να μη του επιτρέπει να την δημοσιεύσει πριν το κάνει confirm ένα χρήστης.

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα. Το σύστημα π.χ θα μπορούσε να έχει έναν αυτόματο περιορισμό έτσι ώστε άμα η τιμή πέσει κάτω π.χ. απο 50% έστω και αυτόματα να μη του επιτρέπει να την δημοσιεύσει πριν το κάνει confirm ένα χρήστης.

Οκ τοτε ας τα λουστει το μαγαζι... So simple οπως λεει και ο aledjo

Δημοσ.

Συνεχιζεις να πετας τα ακυρα των ακυρων και να μου βαζεις λογια που δεν ειπα.

Συνεχιζεις επισης να προσπαθεις να ανακαλυψεις συμπερασματα για εμενα.

Το τι ειμαι εγω πρωτιστα δε σε αφορα, αλλα και παλι επειδη αρεσκομαι στο να απαντω επαρκως σε αυτους που βγαζουν παραπανω γλωσσα απο αυτην που πρεπει σε ενα δημοσιο διαλογο:

Ειμαι οικονομικος μεταναστης στο εξωτερικο. Ουτε λεφτα μου τρεχουν απτα μπατζακια, ουτε αεργος/ανεργος/φοιτητης/μαθητης ειμαι σαν ορισμενους εδω που βγαζουν αβιαστα συμπερασματα για ολους και για ολα.

Σε καθε περιπτωση δεν εκανα σε κανεναν προσωπικη επιθεση εδω μεσα, ουτε εθιξα ουτε προσβαλλα καποιον, δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εμφανιστηκες εσυ ξεκινωντας και συνεχιζοντας προσωπικη επιθεση προς εμενα.

Θα μας τρελανεις....Δεν ειπες πριν 4 σελιδες οτι δεν εγινε κατι αν δεν παραλαβει κανεις αφου ξερουν οτι ειναι λαθος ? Δεν ειπες οτι δεν υπαρχει λογος να ζητηθουν ευθυνες και οσοι το κανουν απλα θα spamaroun το INKA ? Δεν ειπες οτι αφου φαινεται οτι ειναι λαθος απλα παμε να κοροιδεψουμε το μαγαζι ? Τα ακυρα των ακυρων που λες οτι πεταω που βρισκοντε ακριβως ? Ισως να μην εθιξες αμεσα κανεναν αλλα ακομα χειροτερα προσπαθεις να βγαλεις λαδι το συγκεκριμενο καταστημα ειδικα οταν το συγκεκριμενο εχει κανει πολλες φορες το ιδιο "λαθος".

Οσο για το οτι εισαι φοιτητης εκει και αυτο το καλυψα ρωτοντας μηπως και σπουδαζεις Marketing σαν καποια που ξερουμε ολοι και γιαυτο δεν σου κανει εντυπωση ιδιαιτερη αυτος ο τροπος κοροιδιας απο τα καταστηματα.

Δημοσ.

Οκ παιδες σταματηστε... ολοι εχουμε καταλαβει τι θελει να πει ο καθενας δεν χρειαζεται να τσακώνεστε!

Δημοσ.

Οσο για το οτι εισαι φοιτητης εκει και αυτο το καλυψα ρωτοντας μηπως και σπουδαζεις Marketing σαν καποια που ξερουμε ολοι και γιαυτο δεν σου κανει εντυπωση ιδιαιτερη αυτος ο τροπος κοροιδιας απο τα καταστηματα.

Καλα καταλαβα οτι καποιοι δε τα πανε καλα με τα ελληνικα τους.

Τα λεμε, καλη Ανασταση.

ΥΓ. Κι ο βιερινια συναδελφος μου στα getitnow ειναι (βαση των εικασιων ορισμενων εδω), ορματε.

Δημοσ.

οπως καταλαβαινεις...καποια στιγμη πρεπει να αναλαβω τις ευθυνες των πραξεων μου!

θα ηταν καλυτερο δλδ να μεινει η φημη που δημιουργηθηκε εξετιας του δικου μου λαθους,για το καταστημα αυτο,με αποτελεσμα

-μειωση τζιρου αρα και απολυσεις σε ανθρωπους που δεν φταινε γιαυτο?(εξαιτιας μου)

αυτο πως σου φανηκε??

όπως είπα και πριν καμία σοβαρή εταιρία δεν αφήνει τη φήμη της έρμαιο ένος λάθους κάποιου υπαλλήλου. Δες το και απο την καθαρά ανθρώπινη πλευρά, δεν μπορείς να τιμωρήσεις τόσο σκληρά ένα χαμηλά αμοιβόμενο εργαζόμενο επειδή έκανε ένα λάθος. Το λάθος είναι της εταιρίας και κυρίως του διευθυντή ΙΤ.

Δημοσ.

Ρε παιδια....Αφηστε τις οικασιες (και το ψιλο "flame" ) μολις δεχτουμε εμαιλ για το αν θα ερθουν ή οχι ας πραξει ο καθενας οπως επιθυμει.

Δημοσ.

όπως είπα και πριν καμία σοβαρή εταιρία δεν αφήνει τη φήμη της έρμαιο ένος λάθους κάποιου υπαλλήλου. Δες το και απο την καθαρή ανθρώπινη πλευρά, δεν μπορείς να τιμωρήσεις τόσο σκληρά ένα χαμηλά αμοιβόμενο εργαζόμενο επειδή έκανε ένα λάθος. Το λάθος είναι της εταιρίας και κυρίως του διευθυντή ΙΤ.

Δλδ τα τελευταια 2 χρονια που εχουμε δει καμια 10αρια φορες να κανουν τετοια λαθη ειναι τυχαιο ? Ακομα και αν ειναι λαθη και φταιει καποιος υπαλληλος τοτε ναι να παρει ποδι, 1,2 αντε 3 φορες να του την χαρισουν αλλα μην το παραμπιπ κιολας.

Δημοσ.

Δεν θέλω ποτέ να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοια topics, δεν τα χορταίνω όσα και να διαβάσω.

Νόμος είναι το δίκιο του gamer που θέλει το πιο μουράτο πληκτρολόγιο με €1,34.

Δημοσ.

Δεν θέλω ποτέ να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοια topics, δεν τα χωρταίνω όσα και να διαβάσω.

Ακριβως! :mrgreen:

Δημοσ.

διευθυντή ΙΤ.

αυτος δεν ειναι υπαλληλος?

τελος παντων αν ειναι δειτε απο την καθαρα ανθρωπινη πλευρα οτι εγινε ενα λαθος(1.34 λεει για ενα πληκτρολογιο)

και ας βγουμε λιγο απο την ουτοποια!

Δημοσ.

Δεν θέλω ποτέ να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοια topics, δεν τα χορταίνω όσα και να διαβάσω.

Το αυτο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...