Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως σας φανηκε??

Καλη ιδεα, ΑΛΛΑ για τις περιπτωσεις αυτων που παρηγγειλαν 150 κομματια πχ η 4 (σαν εμενα) τι γινεται?

Εγω θα εδινα απο 1 ανα πελατη και για τα υπολοιπα 149 θα ελεγα στον ιδιο πελατη συγνωμη λαθος, και προσπαθουμε να εξυπηρετησουμε ολους οσους παραγγειλαν.

Αλλιως οτι ειπε και ο βιερινια.

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΜΠΡΑΒΟ ΦΟΒΕΡΟ.. Εδώ μάλλον μιλάμε για ζημιά πάνω απο 10,000€. Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγε το αφεντικό σου ότι δεν θα πληρώνεσαι για τους επόμενους 15 μήνες για το λάθος που έκανες?

θα μου φαινοταν στυλ καλα να παθω και ας προσεχω απο δω και περα στη δουλεια

Δημοσ.

Και πολυ αργησε αυτη η απαντηση...

detective39.gif

Τι περιμενες ? 3 σελιδες τωρα χτυπιεσαι στο οτι δεν εγινε κατι, ξερουμε οτι δεν θα παρουμε τπτ, δεν φταιει κανεις πολυ για να τρωγομαστε κτλ κτλ κτλ.......Γιαυτο η Ελλαδαρα παει κατα διαολου, γιατι ο καθενας κανει λαθη με το τσουβαλι (που εδω μονο λαθη δεν ειναι, σκοπιμως τα κανουν ) και κανεις δεν του κοβει τον πατο......Αρκετα πια.

Δημοσ.

Τι περιμενες ? 3 σελιδες τωρα χτυπιεσαι στο οτι δεν εγινε κατι, ξερουμε οτι δεν θα παρουμε τπτ, δεν φταιει κανεις πολυ για να τρωγομαστε κτλ κτλ κτλ.......Γιαυτο η Ελλαδαρα παει κατα διαολου, γιατι ο καθενας κανει λαθη με το τσουβαλι και κανεις δεν του κοβει τον πατο......Αρκετα πια.

Καμια σχεση αυτα που λεω με αυτα που λες αλλα δε βαριεσαι. Το ποιντ ειναι οτι ειστε παραπανω υπερβολικοι αποσο χρειαζεται, επειδη απλως κανατε 5 κλικ παραπανω εκει που σερφαρατε στο ιντερνετ ενα συνεφιασμενο πρωινο...

Οσο για την Ελλαδαρα και γιατι παει κατα διαολου, μην ανησυχεις οσον αφορα εμενα, δεν μενω καν Ελλαδα, σας αδειασα τον τοπο εδω και κανα 2 χρονακια για να πατε μπροστα εσεις με τη σωστη νοοτροπια.

Δημοσ.

Απο που προκυπτει ότι κάνουμε την παραγγελία με το σκεπτικο ότι δεν θα παραλάβουμε? Ειναι στους όρους παραγγελίας του SITE?

Δημοσ.

καθε μαγαζι επιπέδου getitnow εχει στις αποθήκες του προιοντα ακριβά που δεν θα φύγουν ποτε ή προιοντα που εχει παρει σε εξευτελιστική ( για εμας ) τιμη.αν δεν μπορει να δώσει στον καθένα αυτα που παρήγγειλε για να μεινουν ολοι ευχαριστημένοι ας μας κάνει μια αντιπρόταση..

Δημοσ.

μπορει να μην μιλαω σοβαρα αλλα μιλαω σωστα και δικαια

Λοιπόν για το μαγαζί έχεις δίκιο για τον υπαλληλο όμως όχι. Όταν συμβαίνουν τόσο συχνά τόσα λάθη δεν είναι ανθρώπινο λάθος άλλα λάθος διαδικασίας και συστημάτων. Σε όλες τις σοβαρές εταιρίες περιορίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον ανθρώπινο παράγοντα διότι πάντα έχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνει λάθος συγκριτικά με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία.

Δημοσ.

παντως μπράβο στον τοπικ starter πραγματικα μονο και μόνο γιατι αν εκανε παραγγελία μονο αυτος μπορει και να τα έπερνε αλλα τωρα δεν θα πάρει κανεις μας οπως πάντα :)

Δημοσ.

Καμια σχεση αυτα που λεω με αυτα που λες αλλα δε βαριεσαι. Το ποιντ ειναι οτι ειστε παραπανω υπερβολικοι αποσο χρειαζεται, επειδη απλως κανατε 5 κλικ παραπανω εκει που σερφαρατε στο ιντερνετ ενα συνεφιασμενο πρωινο...

Οσο για την Ελλαδαρα και γιατι παει κατα διαολου, μην ανησυχεις οσον αφορα εμενα, δεν μενω καν Ελλαδα, σας αδειασα τον τοπο εδω και κανα 2 χρονακια για να πατε μπροστα εσεις με τη σωστη νοοτροπια.

Ενταξει εσυ μπορει να εισαι πολυ large σε σχεση με αλλους εδω μεσα, μπορει να εισαι απο πλουσια οικογενεια και να μπορεις ανετα να δωσεις τα 90ε για ενα πληκτρολογιο κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ........Αυτο ομως δεν σου δινει το δικαιωμα να κατακρινεις το οτι καποιοι εβαλαν παραγγελια ενω φαινεται οτι ειναι λαθος και ουτε να τους λες οτι δεν εγινε κατι αν δεν παρουν τπτ.......

Μηπως σπουδαζεις κανα Marketing σαν την Κα.Μαιρη ? Αναρωτιεμαι γιατι αν θεωρεις σωστη μια επαναλαμβανομενη συμπεριφορα καταστηματος η οποια ειναι σκετη κοροιδια κατι παιζει....Ισως ειναι κολπο του Marketing που μαθαινουν στο εξωτερικο....

Δημοσ.

Λοιπόν για το μαγαζί έχεις δίκιο για τον υπαλληλο όμως όχι. Όταν συμβαίνουν τόσο συχνά τόσα λάθη δεν είναι ανθρώπινο λάθος άλλα λάθος διαδικασίας και συστημάτων. Σε όλες τις σοβαρές εταιρίες περιορίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον ανθρώπινο παράγοντα διότι πάντα έχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνει λάθος συγκριτικά με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία.

δικιο εχεις οτι ειναι λαθος των συστηματων αλλα το συστημα δεν εχει και εναν ανθρωπο απο πανω του;

Δημοσ.

ΜΠΡΑΒΟ ΦΟΒΕΡΟ.. Εδώ μάλλον μιλάμε για ζημιά πάνω απο 10,000€. Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγε το αφεντικό σου ότι δεν θα πληρώνεσαι για τους επόμενους 15 μήνες για το λάθος που έκανες?

οπως καταλαβαινεις...καποια στιγμη πρεπει να αναλαβω τις ευθυνες των πραξεων μου!

θα ηταν καλυτερο δλδ να μεινει η φημη που δημιουργηθηκε εξετιας του δικου μου λαθους,για το καταστημα αυτο,με αποτελεσμα

-μειωση τζιρου αρα και απολυσεις σε ανθρωπους που δεν φταινε γιαυτο?(εξαιτιας μου)

αυτο πως σου φανηκε??

Δημοσ.

Ενταξει εσυ μπορει να εισαι πολυ large σε σχεση με αλλους εδω μεσα, μπορει να εισαι απο πλουσια οικογενεια και να μπορεις ανετα να δωσεις τα 90ε για ενα πληκτρολογιο κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ........Αυτο ομως δεν σου δινει το δικαιωμα να κατακρινεις το οτι καποιοι εβαλαν παραγγελια ενω φαινεται οτι ειναι λαθος και ουτε να τους λες οτι δεν εγινε κατι αν δεν παρουν τπτ.......

Μηπως σπουδαζεις κανα Marketing σαν την Κα.Μαιρη ? Αναρωτιεμαι γιατι αν θεωρεις σωστη μια επαναλαμβανομενη συμπεριφορα καταστηματος η οποια ειναι σκετη κοροιδια κατι παιζει....Ισως ειναι κολπο του Marketing που μαθαινουν στο εξωτερικο....

Συνεχιζεις να πετας τα ακυρα των ακυρων και να μου βαζεις λογια που δεν ειπα.

Συνεχιζεις επισης να προσπαθεις να ανακαλυψεις συμπερασματα για εμενα.

Το τι ειμαι εγω πρωτιστα δε σε αφορα, αλλα και παλι επειδη αρεσκομαι στο να απαντω επαρκως σε αυτους που βγαζουν παραπανω γλωσσα απο αυτην που πρεπει σε ενα δημοσιο διαλογο:

Ειμαι οικονομικος μεταναστης στο εξωτερικο. Ουτε λεφτα μου τρεχουν απτα μπατζακια, ουτε αεργος/ανεργος/φοιτητης/μαθητης ειμαι σαν ορισμενους εδω που βγαζουν αβιαστα συμπερασματα για ολους και για ολα.

Σε καθε περιπτωση δεν εκανα σε κανεναν προσωπικη επιθεση εδω μεσα, ουτε εθιξα ουτε προσβαλλα καποιον, δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εμφανιστηκες εσυ ξεκινωντας και συνεχιζοντας προσωπικη επιθεση προς εμενα. Θα προτιμουσα να μου απαντας με επιχειρηματα και οχι με συνεχεις προσωπικους υπαινιγμους και υποθεσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...