koslibpro Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλημερα, εκανα απο 11.10 upgrade το ubuntu μου σε 12.04 LTS.κατεβασε τα νεα πακετα,αφαιρεσε τα παλια,ολα οκ. μου λεει να κανει επανεκκινηση,οκ του απανταω και εγω και εκανε.οποτε με εβγαλε στην Log in screen του ubuntu. παταω στον χρηστη μου(ο μοναδικος ειναι,η αλλη επιλογη που εχει ειναι η guest),βαζω τον κωδικο μου ,παταω enter,αναβοσβηνει η οθονη(γινεται μαυρη και ξανανοιγει) και με πεταει παλι εκει,στην log in screen!! στην αρχη νομισα οτι εκανα λαθος στην πληκτρολογηση..οποτε και προσπαθησα παλι..τα ιδια ομως!ε λεω ενταξει,θα βαλω εναν λανθασμενο κωδικο να δω τι θα κανει.βαζω,και δεν αναβοσβησε η οθονη αλλα μαλιστα απλα μου εβγαλε με κοκκινα γραμματα απο πανω οτι δεν εβαλα σωστα στοιχεια.. εχω δοκιμασει επανεκκινησεις κτλπ. να σημειωσω επισης πως δοκιμασα να μπω απο τον guest,μπηκε κανονικα,πγα στις ρυθμισεις συστηματος και κανωντας unlock με τον κωδικο του κανονικου μου χρησητ που ειναι διαχειριστης,απενεργοποιησα το password του(του κανονικου χρηστη),μηπως και εφταιγε κατι τετοιο..αλλα και παλι τα ιδια.. τι κανουμε τωρα παλικαρια!??βοηθατε!! ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Για δοκίμασε να μπεις σαν root δλδ μπες σε γραμμή εντολων και από εκεί δώσε starx και λογικά θα σε βάλει σαν admin Η κάτι άλλο που σκέφτηκα όταν είσαι στην login screen δικίμασε να πατήσεις ctrl+alt+f6 και θα σε βγάλει σε γραμμή εντολών .Από εκεί δοκίμασε να κάνεις login δίνοντας username και pass. αν σε βάλει μέσα τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει μήπως με κάποιο theme που χρησιμοποιείς και δεν είναι συμβατό με την νέα έκδοση πάντως κάποιο πρόβλημα με το γραφικό περιβάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Είχα συναντήσει ένα παρόμοιο θέμα με dist-upgrade και τελικά ο λόγος ήταν ότι είχαν πειραχτεί τα permissions του /bin. Δοκίμασε με κάποιο τρόπο να συνδεθείς ως root (single user mode) και δώσε την παρακάτω εντολή. >chmod -R 755 /bin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Είχα συναντήσει ένα παρόμοιο θέμα με dist-upgrade και τελικά ο λόγος ήταν ότι είχαν πειραχτεί τα permissions του /bin. Δοκίμασε με κάποιο τρόπο να συνδεθείς ως root (single user mode) και δώσε την παρακάτω εντολή. >chmod -R 755 /bin το εκανα και αυτο,δεν εγινε τιποτα ομως στην περιπτωση μου. τελικα το εφτιαξα.ηταν θεμα drivers της καρτας γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 το εκανα και αυτο,δεν εγινε τιποτα ομως στην περιπτωση μου. τελικα το εφτιαξα.ηταν θεμα drivers της καρτας γραφικων. Ποια καρτα εχεις?ATI? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Ποια καρτα εχεις?ATI? ναι ATI 4870 φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros100 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 παιδιά θέλω και εγω βοήθειά για το linux.. εχω κανει εγκατάσταση linux madriva και τιν επομένη μέρα που πήγα να συνδεθώ μου εμφάνισε άλλο παραθυράκι και πληκτορλόγισα τον όνομα χρήστη και τον κωδικό αλλά δεν έπαιρνε τον κωδικό και οταν πληκτρολογούσα τον κωδικό η παύλα η γραμμουλα ίσα που κουνιόταν προχωρούσε πολύ λίγο..τι κόλπα είναι αυτά που κάνει; μια βοήθεια αν γίνετε γιατί θα το στιλο το λειτουργικό από κει που ήρθε μου εχει σπάσει τα νευρα γιατι ειναι η δεφτερη φορα που του εκανα εγκατάσταση και ξανα το ιδιο εκανε ..καιπαλιοτερα το ιδιο μου ειχε κανει το ubutu μετα απο 3 μερες.. ειναι φυσιολογικά πράγματα αυτα ; ειναι η ταχτική των linux η δεν ειναι σταθερά λειτουργικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 τι εννοεις σου εμφανισε αλλο παραθυρακι? σιγουρα ειναι σταθερα λειτουργικα,ισως κατι αλλο παιζει με εσενα και σου βγαζει τωρα προβληματα,πχ σε hardware μερια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros100 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 τι εννοεις σου εμφανισε αλλο παραθυρακι? σιγουρα ειναι σταθερα λειτουργικα,ισως κατι αλλο παιζει με εσενα και σου βγαζει τωρα προβληματα,πχ σε hardware μερια.. απλά κολισε ο υπολογιστής μάλλον σε καπια ρύθμιση που εκανα στα linux τον έκλεισα και οταν τον άνοιξα δεν έμπαινε ο κωδικός .. και αναγκάζομαι να διαγράφω τον δίσκο γιατι γίνετε η εγκατάσταση μεσο των windows 7 που εχω..ενω χωρίζω τον δίσκο και προσπαθώ να γίνει η εγκατάσταση σε αλλο διαμέρισμα αλλα δεν μπορω να τιν κανω και γίνετε μέσου τον windows.. παντως και το προβλημα να δημιουργήθηκε απο καπια κακη χρήση δεν ειναι λογικό να κανει αυτα τα κολπα με τον κοδικο έναρξης . δεν τα βρίσκω σοβαρά λειτουργικά αλλιώς δεν θα ηταν και free . η εκτος τα linux απευθύνονται σε πολυ προχωρημένους χρήστες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τριτωναααα που εισαι να επιβαλεις την ταξη και να βαλεις τα links για τους αρχαριους..?? Φιλε μου,οχι!διαφωνω σε ολα ισα ειπες!το προβλημα σου ενδεχομενως να οφειλεται στο wubi(η πως αλλιως λεγεται αυτο δε θυμαμαι τωρα).κανε clean install κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros100 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τριτωναααα που εισαι να επιβαλεις την ταξη και να βαλεις τα links για τους αρχαριους..?? Φιλε μου,οχι!διαφωνω σε ολα ισα ειπες!το προβλημα σου ενδεχομενως να οφειλεται στο wubi(η πως αλλιως λεγεται αυτο δε θυμαμαι τωρα).κανε clean install κανονικα. πριν 2 ωρες ξανά έκανα εγκατάσταση και μου το ξανα έκανε το πρόβλημα μετά απο ενημερώσεις , οταν έκανα ενημέρωση στο καπάκι μου κώλυσε λιγο το λαπτοπ.. μήπως φταίει που έβαλα linux64 bit; δεν ξέρω τι να πω. πάντως θα ήθελα να ειχα και ενα αλλο δεύτερο διαφορετικό λειτουργικό στο λάπτοπ γιατι τα windows ειναι καλα αλλα τα βαρέθηκα λιγο Τριτωναααα που εισαι να επιβαλεις την ταξη και να βαλεις τα links για τους αρχαριους..?? Φιλε μου,οχι!διαφωνω σε ολα ισα ειπες!το προβλημα σου ενδεχομενως να οφειλεται στο wubi(η πως αλλιως λεγεται αυτο δε θυμαμαι τωρα).κανε clean install κανονικα. πριν 2 ωρες ξανά έκανα εγκατάσταση και μου το ξανα έκανε το πρόβλημα μετά απο ενημερώσεις , οταν έκανα ενημέρωση στο καπάκι μου κώλυσε λιγο το λαπτοπ.. μήπως φταίει που έβαλα linux64 bit; δεν ξέρω τι να πω. πάντως θα ήθελα να ειχα και ενα αλλο δεύτερο διαφορετικό λειτουργικό στο λάπτοπ γιατι τα windows ειναι καλα αλλα τα βαρέθηκα λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Αν απλα τ βαρεθηκες και θες κατι διαφορετικο,νομιζω θα απογοητευτεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα