daniel's_saving_grace Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Κυκλοφόρησε το service pack 2 για το office 2011. Διαθέσιμο εδώ: http://www.microsoft.com/mac/downloads Δοκιμάστηκε και όλα πάνε καλά. (Ναι, ακόμα και εσείς που έχετε ειδικούς λόγους να αναρωτιέστε αν μπορείτε να το βάλετε, μπορείτε να το βάλετε άφοβα. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ρε παιδια, ας μου πει καποιος, καθε νεο service pack, εμπεριεχει ολα τα προηγουμενα patches για το office? Ιδου ποσα εχω στον δισκο μου, απο το πιο παλιο, μεχρι το τελευταιο. Τα κραταω, αν χρειαστει να κανω καμια επανεγκατασταση, να μη μου λειψει τιποτε. Μου χρειαζονται ολα ομως; Αν κρατησω μονο το τελευταιο που μολις κυκλοφορησε, και το εγκαταστησω αμεσως μετα την εγκατασταση του image του office, δεν θα εχω την τελικη εκδοση 14.2.0, που προκυπτει απο την τελευταια ανανεωση; Πειτε μου γιατι αν δεν μου χρειαζονται, να κρατησω μονο το ιmage απο το τελευταιο service pack, και να σβησω ολα τα υπολοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Κράτα τα, μάλλον χρειάζεσαι και τα παλιά. Για την ακρίβεια, ίσως μπορείς να κρατήσεις μόνο τα 1410 και 1420 που είναι τα SP1 & SP2 αντίστοιχα και να σβήσεις τα υπόλοιπα αλλά δε στο λέω με σιγουριά. Ότι για να μπει το SP2 πρώτα πρέπει να έχεις το SP1 είναι όμως γεγονός, εξάλλου το 2 είναι 100 ΜΒ και το 1 250! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Στο μεταξύ - αν και παραμένει διαθέσιμο για direct download - η Microsoft σταμάτησε να δίνει το SP2 μέσω του autoupdate λόγω σοβαρών προβλημάτων που δημιουργεί στη database του Outlook. Αν θέλετε να το εγκαταστήσετε ή το εγκαταστήσατε ήδη λοιπόν και έχετε πρόβλημα με το Outlook, προς το παρόν υπάρχει χειροκίνητη λύση εδώ, ενώ η Microsoft εργάζεται για να βγάλει διορθωμένο SP2 σύντομα. Φαντάζομαι πως εμείς που δεν χρησιμοποιούμε το Outlook είμαστε ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πριν κανενα 2ωρο μου ρθε μεσω του autoupdate. Οποτε φανταζομαι πως το οποιο προβλημα με το outlook(δεν το χρησιμοποιω), διορθωθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Το αρχικό SP2 είχε version number 14.2.0. Πριν από 2 ημέρες αντικαταστάθηκε από ένα νέο download με version number 14.2.1. Λογικά, έχει διορθωθεί το bug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δεν χρησιμοποιω outlook, αλλα χρησιμοποιουν γνωστοι μου και μου τα λενε, να δω σε ποιο ετος θα διορθωσει η ms το προβλημα με τα ελληνικα στο Outlook... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Είναι πραγματικά τραγικό. Ούτε εγώ το χρησιμοποιώ προσωπικά. Το είδα όμως σε γνωστή μου που, συνηθισμένη από το Outlook στα Windows, θεώρησε καλή ιδέα να χρησιμοποιήσει τη Mac έκδοση του Outlook όταν πέρασε σε Mac. Τώρα, επ' ευκαιρίας των προβλημάτων που αντιμετώπισε με το προβληματικό SP2, την έπεισα να σταματήσει να το χρησιμοποιεί και να μεταβεί στο Mail App... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα