Antwni Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μήπως τελικά το toyota hilux πουλάει μόνο το όνομα??Μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία γιατί τα ranger, ta mazda,ta l200, ta dmax (τα navara δεν με ενδιαφέρουν ) έχουν ωφέλιμο φορτίο 1000 κιλά περίπου και ικανότητα ρυμούλκησης 3 τόνους!!! Από ότι είδα στο ελληνικό site το hilux σηκώνει γύρω στα 600 κιλά και ρυμουλκεί 2.5 τόνους!!!!Μήπως τελικά δεν έχει τόση δύναμη η μηχανή του απλά πουλάει μόνο ποιότητα και επωνυμία??? Ποια είναι η γνώμη σας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Για να δεις ποση δυναμη εχει την καθενα κοιτα την ροπη τους. Τωρα ποσα κιλα δηλωνουν δεν ξερω πως θα τα εχουν μετρησει, μηπως εχει και μικροτερη καροτσα το hilux? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosterpsis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 L200 ftw,τα Hilux εχουν παλιας τεχνολογιας σασι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αν θες γκάζι μην πάρεις hilux.. Έχει ο πατέρας μου hilux περίπου 12 χρόνια (μάλλον παραπάνω) Το έχει κάνει 506.000 χιλιόμετρα, είναι οικοδόμος οπότε το φορτώνει και το μόνο πρόβλημα που έχει βγάλει είναι το Ζ που έχει να κάνει με το τιμόνι..όλα τα σέρβις τα έχει κάνει μόνος του..έχει το τελευταίο μοντέλο που βγήκε χωρίς τούρμπο..το αμάξι είναι εργαλείο δουλειάς..το μόνο που του λείπει είναι το παραπάνω γκάζι.. Α! Νομίζω έχει αλλάξει και μίζα αλλά δεν είμαι σίγουρος..νομίζω ότι είχε ένα πρόβλημα και την επιδιόρθωσε..χωρίς σιγουριά το λέω αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα