Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ακούστε εδώ τις παρατηρήσεις μου χωρίς πολλά - πολλά λόγια. Πριν 3 μέρες, σταμάτησε να νιώθει το ολόφρεσκο Creative Fatal1ty Headset/mic που έχω. Με ποιο τρόπο; Μέσα σε όλα τα Comm programs, δεν νιώθει να στέλνει έστω και ένα nanoDB (sic;)! Επίσης στις ρυθμίσεις των W7 (Sound) δεν δείχνει να στέλνει input sound. Το μόνο που στέλνει είναι όταν ΠΑΩ να βάλω το Mic plug στην είσοδο, όπου και κάνει μερικούς ήχους σαν αυτούς τους ξερούς όταν γενικά plugάρεις κάτι. (Αυτό είναι SOS στοιχείο, που σημαίνει πως το ίδιο το plug είναι συνδεδεμένο με την κάρτα ήχου και δεν έχει σπάσει κάτι). Άρα έχουμε ένα νεκρό Mic (με βάση λογικής). Το πιο τρελό; Όταν βάζω σε Sleep Mode το PC (όπου τώρα με τα χαράτσια το συνηθίζω) και γυρνάω σπίτι ξέρωγω μετά από δουλειά, όταν κάνει Startup με πεθαίνει με ένα φύσιγμα/βουητό όπου το σκέφτεσαι ότι είναι σαν μικροφώνου πρόβλημα. (Αυτά σκάσαν μαζί την ΙΔΙΑ μέρα, άρα... Έχω ψάξει ρυθμίσεις κάρτας, drivers, επιλογές OS. Όχι κάτι άλλο. Όποιος βρει τι γίνεται ακριβώς, θα τον παραδεχτώ. Και αυτό δεν το λέω για να τον βάλω να το λύσει, αλλά γιατί μου φαίνεται πως εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από τα απλά και λογικά σημεία που κοίταξα.
Sarandis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ακούς κάτι τέτοιο ας πούμε; http://www.youtube.com/watch?v=VgLBceRP2tg
Sarandis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Αυτό το έχω πάθει 2 φορές. Τη μια δεν είχα γείωση σε έναν ενισχυτή και με τη βοήθεια της ΔΕΗ κάηκε η κάρτα ήχου. Έκανε ακριβώς τον απο πάνω θόρυβο. Τη δεύτερη είχα πατήσει καταλάθος ένα κουμπί που έκανε checking αν παίζουν όλα τα ηχεία
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Φίλε, το checking δεν είναι... Τι μου λες τώρα, πως έκαψα την κάρτα ήχου μου; Αφού από αυτή παίζουν και τα ηχεία. =/ Είναι στο μπροστινό panel του PC και φεύγει το plugάκι και πάει πάνω στην XONAR DS μου, δεν νομίζω να έχει να κάνει με το mobo. Αν κάηκε του Mobo, πάει και έρχεται..
Thanos1972 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Η μητρικη εχει onboard καρτα ηχου?λογικα θα εχει.για ενεργοποιησε την και συνδεσε τα ακουστικα εκει πανω να δεις τι σου κανει.
Sarandis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δε σου λέω οτι κάηκε κάτι, είναι δική μου εμπειρία. (καημένη a7v8x)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Η μητρικη εχει onboard καρτα ηχου?λογικα θα εχει.για ενεργοποιησε την και συνδεσε τα ακουστικα εκει πανω να δεις τι σου κανει. Ρε συ, εδώ έχω και άλλο mic και δεν κάνει ούτε αυτό. Έχω 3 βύσματα mic (red plug). Το ένα ήταν εκεί που το είχα συνδέσει, το οποίο είναι στο μπροστινό fast panel του HAF (κουτιού μου). Τα άλλα 2 είναι κλασσικά, το ένα πίσω από την ASUS XONAR DS και το άλλο είναι πάνω όπου είναι τα βύσματα πάνω στην Mobo.
Thanos1972 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Η προβλημα front πανελ η προβλημα drivers η προβλημα μητρικης η γενικοτερα,εαν δεν δοκιμασεις στην Onboard καρτα ηχου τα πραγματα σου για να αρχισουμε να αποκλειουμε 'προβληματα' δεν..... Δοκιμασε οταν το συνδεεις στο front πανελ,εαν κουνωντας το βυσμα λιγο,ακους κανενα θορυβο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Η προβλημα front πανελ η προβλημα drivers η προβλημα μητρικης η γενικοτερα,εαν δεν δοκιμασεις στην Onboard καρτα ηχου τα πραγματα σου για να αρχισουμε να αποκλειουμε 'προβληματα' δεν..... Δοκιμασε οταν το συνδεεις στο front πανελ,εαν κουνωντας το βυσμα λιγο,ακους κανενα θορυβο. Ακούω! Το ανέφερα σαν SOS στο OP. Εν το μεταξύ στην Onboard δεν ακούω κάτι..
plpapadopoulos Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Για να αποκλειστεί εντελώς το ότι είναι θέμα OS/Software, φτιάξε ένα LiveUSB με Ubuntu, κάνε πάλι τις δοκιμές σου σχολαστικά και ξαναπόσταρε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Solved με τον πιο βασικό/απλό τρόπο. Έβγαλα τα Drivers, safe mode, wipe από DriverSweeper, download, install ξανά, και έστρωσε το πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, το LiveUSB το έκανα άνετα.. αλλά είχε κολλήσει στο Boot των UBUNTU (με κάτι βουλίτσες που είναι) και δεν έλεγε να bootάρει το καταραμένο. Γιατί; Μούφα .iso λες να έβαλα ρε plpapadopoulos ή τόσο παίρνει για να bootάρει (κάνα 8λεπτο+); ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ Ε.
AiWaaa Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Σε λάπτοπ με pentium στα 2.0 ghz κάνει 1 με 2 λεπτά.. Οπότε κάτι δεν έκανες σωστα με το Iso..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα