Adwnis21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Ποιο tablet να αγοράσω??? Μου άρεσει πολυ το samsung galaxy tab 10.1 , το motorolla xoom και φυσικα το ipad! Τι μου προτείνεται? Με ενδιαφέρει η αυτονομια μπαταρίας και η αναλύση οθονης για να βλέπω ταινίες. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 The new Ipad... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Ποιο tablet να αγοράσω??? Μου άρεσει πολυ το samsung galaxy tab 10.1 , το motorolla xoom και φυσικα το ipad! Τι μου προτείνεται? Με ενδιαφέρει η αυτονομια μπαταρίας και η αναλύση οθονης για να βλέπω ταινίες. Ευχαριστω! το moto xoom 2, κανει ολα οσα θες... και με το ics μεσα στο καλοκαιρι θα πεταει. Το xoom 1 και το galaxy tab εχουν θεμα με mkv λογω tegra 2. Γενικώς δεν αγοράζεις απο Ελλάδα. Amazon is ur friend... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bak21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/443026-motorola-xoom-wifi-32gb-321-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89/ Sent from me!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα