Tuxer Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλημερα κ χρονια πολλα αρχικα, Σας εχει τυχη σε 7αρια να τρωτε πορτα οταν πατε να βαλετε την Ελληνικη γλωσσα?? δειτε και θα καταλαβετε..
alexzzz Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Συνεχίζει να στο κάνει και μετά από επανεκίνηση;
alexzzz Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Στο βγάζει όταν πας να κάνεις windows update και βάζεις στην λίστα και την ελληνική γλώσσα ή αφού περάσεις τα ελληνικά δεν σου κάνει επιτυχημένα update πλέον;
Tuxer Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 οταν παω να κανω download την ελληνικη γλωσσα και μετα την κανει install ε μετα βγαζει αυτο το προβλημα..
alexzzz Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 δοκίμασε να κάνεις μερικά άλλα update, χωρίς την ελληνική γλώσσα επιλεγμένη, και ξανά δοκίμασε... 1 στα 10 pc μου έχει τύχει να έχει πρόβλημα σε update ειδικά αν διακοπούν για κάποιο λόγο αλλά αυτό το δικό σου δεν το έχω ξανά πετύχει.
Tuxer Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 σε καποια αλλα κανω αλλα Δεν μπορω και σε ολα,χαχαχα καταλαβαινεις το γιατι
alexzzz Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγώ τα κάνω όλα εκτός από ένα συγκεκριμένο, το οποίο δεν είναι και από μόνο του τσεκαρισμένο εξαρχής, και πρόβλημα δεν είχα ποτέ.
nikomas50 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγώ θα δοκίμαζα διαγραφή των περιεχομένων των παρακάτω φακέλων με τη βοήθεια ενός Linux LiveCD (Τα Windows δεν επιτρέπουν τη διαγραφή): C:\Windows\SoftwareDistribution\Download και C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore\Logs και των αρχείων: WindowsUpdate.log στο φάκελο D:\Windows DataStore.edb στο φάκελο C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore και ReportingEvents.log στο φάκελο C:\Windows\SoftwareDistribution και στη συνέχεια θα έκανα νέα προσπάθεια για εγκατάσταση της Ελληνικής γλώσσας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Κατεβασε το πακετο γλωσσας απο εδω και καντο εγκατασταση http://www.froggie.sk/
Tuxer Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 το ασχημο ειναι οτι ουτε το SP1 μπαινει βγαζει το ιδιο και αυτο ενα error code... μα τι διαολο παιζει Δεν μπορω να καταλαβω.. εψαξα λιγο στο google με τον code να δω λυσεις και ετσι,αλλα λεει για το "μερισμα" του δισκου οτι δεν ειναι διαθεσιμο κ τετοια..
Tuxer Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Κατεβασε το πακετο γλωσσας απο εδω και καντο εγκατασταση http://www.froggie.sk/ Failed μου πεταξε κατα τον Installation
nikomas50 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δοκίμασε τον τρόπο που σου υπέδειξα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα