Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα εισιτήρια παλία που είχα πάει στρατό οι ΔΕΑ πλήρωναν κανονικά ....

Λάθος.

Δωρεάν μετακινήσεις δικαιούνται και οι ΔΕΑ, έχω (μάλλον είχα ... στα αρχαία χρόνια) τύχει σε έλεγχο σε ΜΕΤΡΟ με στολή και μάλιστα στην αρχή δεν το δεχθήκαν γιατί ήταν την περίοδο στο τέλος που ήσουν Ανθ/γος με αστέρι , αλλά όταν τους έδειξα την ταυτότητα το δεχθήκαν.

Δε ξέρω αν ψαρώσαν αλλά ως ΔΕΑ ποτέ δεν πλήρωνα εισητήριο στα ΜΜΜ.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδες!

Θελω να ρωτησω: για πτησεις εσωτερικου υπαρχει κανα θεμα με την στρατιωτικη ταυτοτητα στρατιωτη; (συγκεκριμενα με την ryanair)

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι να παρουσιαστώ εντός Μαϊου στη Λήμνο . Μου έχει έρθει το σημείωμα κατάταξης . Για να κλείσω εισιτήριο ακτοπλοϊκό πρέπει να έχω Καταστάση Επιβίβασης; Στις online πλατφόρμες λέει ότι δε γίνεται ηλεκτρονικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, meletis_m είπε

Είμαι να παρουσιαστώ εντός Μαϊου στη Λήμνο . Μου έχει έρθει το σημείωμα κατάταξης . Για να κλείσω εισιτήριο ακτοπλοϊκό πρέπει να έχω Καταστάση Επιβίβασης; Στις online πλατφόρμες λέει ότι δε γίνεται ηλεκτρονικά.

Θα πας στο φρουραρχείο με το σημείωμα κατάταξης και την ταυτότητα σου, θα πάρεις τη κατάσταση επιβίβασης. Αν δεν έχεις στρατόπεδο στη πόλη σου, ρώτα στο αστυνομικό τμήμα τι γίνεται. Αφού σου δώσουν τη κατάσταση επιβίβασης, μετά  βγάζεις εισητήριο στο κεντρικό πρακτορείο της ακτοπλοικής ή της αεροπορικής (όχι ηλεκτρονικά, όχι σε τρίτο πράκτορα).

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Θα πας στο φρουραρχείο με το σημείωμα κατάταξης και την ταυτότητα σου, θα πάρεις τη κατάσταση επιβίβασης. Αν δεν έχεις στρατόπεδο στη πόλη σου, ρώτα στο αστυνομικό τμήμα τι γίνεται. Αφού σου δώσουν τη κατάσταση επιβίβασης, μετά  βγάζεις εισητήριο στο κεντρικό πρακτορείο της ακτοπλοικής ή της αεροπορικής (όχι ηλεκτρονικά, όχι σε τρίτο πράκτορα).

Στη περιοχή το κοντινότερο είναι το ΚΕΠΒ Θήβας  40 λεπτά αλλιώς αστυνομικό τμήμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...