DrLo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Για τα εισιτήρια παλία που είχα πάει στρατό οι ΔΕΑ πλήρωναν κανονικά .... Λάθος. Δωρεάν μετακινήσεις δικαιούνται και οι ΔΕΑ, έχω (μάλλον είχα ... στα αρχαία χρόνια) τύχει σε έλεγχο σε ΜΕΤΡΟ με στολή και μάλιστα στην αρχή δεν το δεχθήκαν γιατί ήταν την περίοδο στο τέλος που ήσουν Ανθ/γος με αστέρι , αλλά όταν τους έδειξα την ταυτότητα το δεχθήκαν. Δε ξέρω αν ψαρώσαν αλλά ως ΔΕΑ ποτέ δεν πλήρωνα εισητήριο στα ΜΜΜ.
panos2171 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Στο δικό μου ερώτημα γνωρίζεις κάτι? Στο άλλο μετά από 1 χρόνο και λογικά βρέθηκε λύση.
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 βασει νομου ισχυει σε ολα τα αστικα μμμ. γιατι να μην ισχυει κι εκει?
panos2171 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω, επειδή δεν το αναφέρουν λέω μήπως...
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Για Κτελ ξέρουμε τι ισχύει κατά τη διάρκεια της θητείας??? Υπάρχει κάποια έκπτωση όπως στους φοιτητές?
ajel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα παιδες! Θελω να ρωτησω: για πτησεις εσωτερικου υπαρχει κανα θεμα με την στρατιωτικη ταυτοτητα στρατιωτη; (συγκεκριμενα με την ryanair)
meletis_m Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Είμαι να παρουσιαστώ εντός Μαϊου στη Λήμνο . Μου έχει έρθει το σημείωμα κατάταξης . Για να κλείσω εισιτήριο ακτοπλοϊκό πρέπει να έχω Καταστάση Επιβίβασης; Στις online πλατφόρμες λέει ότι δε γίνεται ηλεκτρονικά.
ekrepali Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Είμαι να παρουσιαστώ εντός Μαϊου στη Λήμνο . Μου έχει έρθει το σημείωμα κατάταξης . Για να κλείσω εισιτήριο ακτοπλοϊκό πρέπει να έχω Καταστάση Επιβίβασης; Στις online πλατφόρμες λέει ότι δε γίνεται ηλεκτρονικά. Θα πας στο φρουραρχείο με το σημείωμα κατάταξης και την ταυτότητα σου, θα πάρεις τη κατάσταση επιβίβασης. Αν δεν έχεις στρατόπεδο στη πόλη σου, ρώτα στο αστυνομικό τμήμα τι γίνεται. Αφού σου δώσουν τη κατάσταση επιβίβασης, μετά βγάζεις εισητήριο στο κεντρικό πρακτορείο της ακτοπλοικής ή της αεροπορικής (όχι ηλεκτρονικά, όχι σε τρίτο πράκτορα). 1
meletis_m Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 20 λεπτά πριν, ekrepali είπε Θα πας στο φρουραρχείο με το σημείωμα κατάταξης και την ταυτότητα σου, θα πάρεις τη κατάσταση επιβίβασης. Αν δεν έχεις στρατόπεδο στη πόλη σου, ρώτα στο αστυνομικό τμήμα τι γίνεται. Αφού σου δώσουν τη κατάσταση επιβίβασης, μετά βγάζεις εισητήριο στο κεντρικό πρακτορείο της ακτοπλοικής ή της αεροπορικής (όχι ηλεκτρονικά, όχι σε τρίτο πράκτορα). Στη περιοχή το κοντινότερο είναι το ΚΕΠΒ Θήβας 40 λεπτά αλλιώς αστυνομικό τμήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις