Atallos1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλημερα και καλο Πασχα σε ολους Ειμαι φανταρος και εδω και λιγες μερες ειμαι Αθηνα με αδεια Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν οι φανταροι χτυπανε κανονικα εισιτηρια στα μεσα μεταφορας Εγω,μεχρι χθες,ηξερα οτι οι φανταροι δεν χτυπανε καθολου,μεχρι που ρωτησα εναν οδηγο λεωφορειου και μου ειπε οτι χτυπανε κανονικα...Και μαλιστα μου απαντησε και με υφος "Φυσικα και χτυπανε,γιατι οχι?" Μιλαω για τα αστικα μεσα μεταφορας παντα
tsifotis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τα ΜΜΜ πχ μετρο ειναι δωρεαν για φανταρους που υπηρετουν. Μπαινοβγαινεις ετσι, κι αν γινει ελεγχος δειχνεις την στρατιωτικη ταυτοτητα. Αν δεν την κουβαλας πρεπει δωσεις τα στοιχεια σου και να την δειξεις στα γραφεια τους εντος ολιγων ημερων. Το ιδιο για λεωφορεια κλπ. Οποτε ακυρος ο οδηγος σ αυτο που σου ειπε. http://www.amel.gr/index.php?id=379 Για τρενα, πλοια, αεροπλανα κλπ ειναι πιο συθετο το θεμα. Παιζουνε μεν εκπτωσεις αλλα εξαρταται καθε φορα (περιοδος, εταιρια, αποσταστη/κατευθυνση, αδεια/αποσπαση κλπ κλπ κλπ)
paylidis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Σε όλα τα αστικά μέσα του ΟΑΣΑ και του ΟΑΣΘ, κοινώς λεωφορεία, τρόλλευ, τραμ, μετρο, ηλεκτρικό και προαστιακό (και για το δρομολόγιο του αεροδρομίου) μπαινοβγαίνεις δωρεάν και χωρίς να πρέπει να φοράς στολή κλπ... Μη μασάς απο την πονηροβλαχιά των βολεμένων οδηγών... Οκ ειπαμε ναι, χτυπάμε εισητηριο για να λειτουργούν και σωστα τα ΜΜΜ αλλα οχι να πουν και τους στρατιώτες να χτυπήσουν... Αθλιοι... 1
LongTom Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τα ΜΜΜ των πόλεων είναι τσάμπα.Πήγα Αθήνα σαν φαντάρος και δεν πλήρωσα τίποτα πουθενά. Το ίδιο και στην Θεσ/νίκη. Με έκαναν και έλεγχο στο λεωφορείο και φυσικά δεν έγινε τίποτα. Το μόνο θέμα είναι να έχεις την ταυτότητα στρατευμένου πάνω σου να μην σε τραβάνε. Από εκεί και πέρα μπαίνεις, λογαριασμό δεν δίνεις και άσε τους μ@λακες τους οδηγούς/ελεγκτές να λένε.
panosno1com Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 επιβεβαιωνω και εγω οταν ημουν φανταρος ολα τα ΜΜΜ ηταν τζαμπε ακομα και το Χ96 αεροδρομιο Πειραιας !
paylidis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 επιβεβαιωνω και εγω οταν ημουν φανταρος ολα τα ΜΜΜ ηταν τζαμπε ακομα και το Χ96 αεροδρομιο Πειραιας ! και το μετρό... και προαστιακος ως μαγούλα... Ασε φρικη... Σκεφτόμουν να πω οτι εχασα τη στρατιωτική ταυτότητα στην αδεια απολύσεως και να κυκλοφορω κανα διμηνο ακομα χαλαρος αλλα δε το θεωρησα ηθικο (γαμω την ηθικη μου)...
imr Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ναι πριν κατι χρονια που ημουν φανταρος ολα ηταν τζαμπα και ο προαστιακος παντου ακομα και απο κορινθο. Ενας φιλος ειχε κανει το γαματο και ειχε βγαλει εγχρωμη φωτοτυπια την τατοτητα
koslibpro Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ναι πριν κατι χρονια που ημουν φανταρος ολα ηταν τζαμπα και ο προαστιακος παντου ακομα και απο κορινθο. Ενας φιλος ειχε κανει το γαματο και ειχε βγαλει εγχρωμη φωτοτυπια την τατοτητα Lol:P
panosno1com Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 και το μετρό... και προαστιακος ως μαγούλα... Ασε φρικη... Σκεφτόμουν να πω οτι εχασα τη στρατιωτική ταυτότητα στην αδεια απολύσεως και να κυκλοφορω κανα διμηνο ακομα χαλαρος αλλα δε το θεωρησα ηθικο (γαμω την ηθικη μου)... Ναι πριν κατι χρονια που ημουν φανταρος ολα ηταν τζαμπα και ο προαστιακος παντου ακομα και απο κορινθο. Ενας φιλος ειχε κανει το γαματο και ειχε βγαλει εγχρωμη φωτοτυπια την τατοτητα το χει κανει ενας οικογενειακος γνωστος μου,ηταν δοκιμος κιολας και εχει βγαλει απο το 2009 την ταυτοτητα του φωτοτυπια και -ισχυριζεται οτι- μπορει και πηγαινει σε λεσχη αξιωματικων και τρωει φτηνοτερα... λογικα θα κυκλοφορει αναμεσα μας και στα ΜΜΜ :P [ξερω οτι οσο ειναι καποιος ΔΕΑ μπορει να τρωει στις λεσχες ,αλλα δεν ξερω αν μετα ως Εφεδρος Αξιωματικος μπορει οντως ... :/ ]
Ntinaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 και το μετρό... και προαστιακος ως μαγούλα... Ασε φρικη... Σκεφτόμουν να πω οτι εχασα τη στρατιωτική ταυτότητα στην αδεια απολύσεως και να κυκλοφορω κανα διμηνο ακομα χαλαρος αλλα δε το θεωρησα ηθικο (γαμω την ηθικη μου)... μα στην αδεια απολυσεως θεωρεισαι και εισαι ακομα φανταρος. απλα εχεις μια μεγαλη αδεια μεχρι την ημερα που απολυεσαι οριστικα που τοτε καταθετεις την στρατιωτικη ταυτοτητα
paylidis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 μα στην αδεια απολυσεως θεωρεισαι και εισαι ακομα φανταρος. απλα εχεις μια μεγαλη αδεια μεχρι την ημερα που απολυεσαι οριστικα που τοτε καταθετεις την στρατιωτικη ταυτοτητα Εννοειται αυτό απλα μου ειχε περάσει να πω οτι την εχασα και να συνεχισω να τη χρησιμοποιώ μετα αλλα δε το θεώρησα και ιδιαίτερα ηθικό οποτε δεν μπηκα στη διαδικασία. @Πάνος: Ο ΔΕΑ εφόσον δεν υπηρετει στην περιοχή του μπορει να φάει κανονικα στις εκαστοτε ΛΑΦ... (εδω ετρωγα εγώ..)
tsifotis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 μα στην αδεια απολυσεως θεωρεισαι και εισαι ακομα φανταρος. απλα εχεις μια μεγαλη αδεια μεχρι την ημερα που απολυεσαι οριστικα που τοτε καταθετεις την στρατιωτικη ταυτοτητα Αυτο εννοουσε. Να μην την καταθεσει, ως "χαμενη" αλλα να την καβατζωσει ωστε να την χρησιμοποιει για μηνες. EDIT: με προλαβε! καποιοι το κανουνε, εγω παλι δεν, οχι για ηθικους λογους αλλα ετσι για το "παρε ο,τι θες να φυγω σας βαρεθηκα, σιγα που θα κανω χαρτοδουλεια απωλειας ταυτοτητας" Επισης αμα τσεκαριστει στον ελεγχο (καταγραφεται - οχι παντα βεβαια) οτι την χρησιμοποεις ενω εχεις απολυθει παρανομεις νομιζω ως προς το κρατος, οχι ως προς τον στρατο.
Ntinaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ε αμα γραφει εσσο 2003 και την χρησιμοποεις το 2013 πρεπει να πεσεις σε γιδι για να μη το καταλαβει
paylidis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ε αμα γραφει εσσο 2003 και την χρησιμοποεις το 2013 πρεπει να πεσεις σε γιδι για να μη το καταλαβει εκτός αν εχεις φάει 3-4 χιλιαδες μερες φυλακή...
panosno1com Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 @Πάνος: Ο ΔΕΑ εφόσον δεν υπηρετει στην περιοχή του μπορει να φάει κανονικα στις εκαστοτε ΛΑΦ... (εδω ετρωγα εγώ..) εκανα αποσπαση στη ΛΑΦ σαμου 2 μηνες πριν τη λελεδοαδεια γαμάτο φαγητο ειχε απλως αναρωτιεμαι ο ΔΕΑ αφου απολυθει ,δλδ ειναι Ε.Α. δλδ Εφεδρος Αξιωματικος , μπορει να τρωει κανονικα στη λεσχη ,που απ οτι καταλαβα μαλλον δεν γινεται καθ οτι η ταυτοτητα θα γραφει πανω και την Εσσο του ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις