eprototype Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 To post αφαιρέθηκε πιο post????????????? Πραγματικά δε καταλαβαίνω τι εννοείς έτσι όπως το γράφεις. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι θελεις ακριβώς; Θέλεις να αντικαταστήσεις το theme του wordpress με κάτι που έχεις φτιάξει; Αν ναι πιστεύω ότι είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον με τις γνώσεις σου στο θέμα. Εδώ μπορείς να βρεις οδηγίες για το πως να το κάνεις, αλλά όπως είπα χρειάζεται να μάθεις αρκετά πράγματα πριν φτάσεις σε αυτό το σημείο. Αν πάλι είμαι λάθος, διόρθωσε με το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις... αυτό ακριβώς που μου είπες αυτήν την στιγμή
x_maras Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 πιο post????????????? αυτό ακριβώς που μου είπες αυτήν την στιγμή Σου έδωσα και την απάντηση που ζητούσες τότε μόνο που θέλει αρκετή δουλειά και μελέτη από εσένα.
eprototype Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Σου έδωσα και την απάντηση που ζητούσες τότε μόνο που θέλει αρκετή δουλειά και μελέτη από εσένα. σε ευχαριστώ πάντως φίλε άλλα θέλει δουλεία
nick_aster Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Αν η απάντηση του x_maras ήταν αυτό που έψαχνες τότε όντως έχεις να μάθεις αρκετά (στην αρχή είχα την αίσθηση ότι ήθελες κάτι πιο απλό). Όπως και να είναι η πηγή που σου έδωσε να διαβάσεις είναι το ευαγγέλιο μας. Εκεί θα βρεις τα πάντα! Ότι άλλο θέλεις ρώτα!
eprototype Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Αν η απάντηση του x_maras ήταν αυτό που έψαχνες τότε όντως έχεις να μάθεις αρκετά (στην αρχή είχα την αίσθηση ότι ήθελες κάτι πιο απλό). Όπως και να είναι η πηγή που σου έδωσε να διαβάσεις είναι το ευαγγέλιο μας. Εκεί θα βρεις τα πάντα! Ότι άλλο θέλεις ρώτα! ok thanks φίλε!!! ναι πείτε όμως πως έχω ένα theme πως το βάζω π.χ μπορώ να το βάλω σαν αρχείο στον server μου...???? δεν νομίζω να με καταλαβαίνεται πάλι εεε??!!!! :confused:
x_maras Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ένα theme αποτελείτε απο αρκετά αρχεία το τοποθετείς σε συγκεκριμένο directory στη δομή του wordpress και αυτό καταλαβαίνει ότι τα συγκεκριμένα αρχεία είναι αρχεία για το theme.
eprototype Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ένα theme αποτελείτε απο αρκετά αρχεία το τοποθετείς σε συγκεκριμένο directory στη δομή του wordpress και αυτό καταλαβαίνει ότι τα συγκεκριμένα αρχεία είναι αρχεία για το theme. έκανα upload σε μερικά αλλά δεν γίνεται σε κάποια εσένα αυτό το site που είναι στης πληροφορίες σου είναι δικό σου εεε?? έτσι δεν είναι
x_maras Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Όταν λες ότι ανέβασες μερικά αλλά δε γίνεται σε όλα, εννοείς ότι σε μερικά γίνεται. Σωστά; Τότε υπάρχει η περίπτωση μερικά που έχεις ανεβάσει να μη πληρούν τις προϋποθέσεις , είτε δε τα έχεις ανεβάσει σωστά. Ο φάκελος που θα έχει το theme ίσως είναι μέσα σε υποφάκελο, αυτού που ανέβασες. Σε αυτή τη περίπτωση το wordpress ψάχνει τα αρχεία απο το theme στο πρώτο επίπεδο κι αυτά βρίσκονται στο δεύτερο. Το μπλογκ στην υπογραφή μου, ναι είναι δικό μου. Είναι σε wordpress αλλά δεν έχω φτιάξει εγώ το theme.
eprototype Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Όταν λες ότι ανέβασες μερικά αλλά δε γίνεται σε όλα, εννοείς ότι σε μερικά γίνεται. Σωστά; Τότε υπάρχει η περίπτωση μερικά που έχεις ανεβάσει να μη πληρούν τις προϋποθέσεις , είτε δε τα έχεις ανεβάσει σωστά. Ο φάκελος που θα έχει το theme ίσως είναι μέσα σε υποφάκελο, αυτού που ανέβασες. Σε αυτή τη περίπτωση το wordpress ψάχνει τα αρχεία απο το theme στο πρώτο επίπεδο κι αυτά βρίσκονται στο δεύτερο. Το μπλογκ στην υπογραφή μου, ναι είναι δικό μου. Είναι σε wordpress αλλά δεν έχω φτιάξει εγώ το theme. μπορείς να μου πεις με λίγα λόγια πως πρέπει να είναι ο φάκελος και γενικά η σειρά τους τον αρχείων
x_maras Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 2 τρόποι να ανεβάσεις ένα theme: 1ος π.χ. πήγαινε σε αυτό το λινκ και κατέβασε το theme. Download στα δεξιά. Θα κατεβάσει το theme συμπιεσμένο. Το κάνεις unzip και αυτό θα σου εμφανίσει ένα directory με όνομα buttercream που περιέχει αρχεία και φακέλους. Άνοιξέ το directory και κοίτα τι αρχεία υπάρχουν. Μερικά στάνταρ αρχεία είναι το index.php, footer.php, header.php etc. Ωραία έχεις το σωστό τώρα πρέπει να ανεβάσεις το directory στο χώρο που φιλοξενείς τη σελίδα σου ή αν δουλεύεις τοπικά στο υπολογιστή σου στο χώρο όπου βρίσκεται εγκατεστημένο το wordpress. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεσαι στο αρχικό φάκελο της σελίδας σου είτε είναι το public_html online είτε το www ή htdocs locally. Ανοίγεις το directory wp-content και στη συνέχεια το theme εκει τοποθετείς τον φάκελο. Στη συνέχεια συνδέεσαι στο control panel σου του site σου, π.χ. mysite.com/wp-admin Πηγαίνεις στο μενού appearance στη συνέχεια στο υπομενού theme εκεί θα δεις το theme που ανέβασες. Κάνεις activate και το site σου φοράει καινούρια εμφάνιση. 2ος (και πιο εύκολος ) Είσαι συνδεδεμένος στο control panel του wordpress site σου. Πηγαίνεις στο μενού appearance και στη συνέχεια στο υπομενού theme. Εκεί επιλέγεις το install themes tab και στη συνέχεια upload theme. Τώρα σε αντίθεση με προηγουμένος θα φορτώσεις το συμπιεσμένο αρχείο που κατέβασες, δηλαδή το "buttercream.1.0.5.zip", πηγαίνεις πίσω στο αρχικό tab και κάνεις activate to theme.
eprototype Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) 2 τρόποι να ανεβάσεις ένα theme: 1ος π.χ. πήγαινε σε αυτό το λινκ και κατέβασε το theme. Download στα δεξιά. Θα κατεβάσει το theme συμπιεσμένο. Το κάνεις unzip και αυτό θα σου εμφανίσει ένα directory με όνομα buttercream που περιέχει αρχεία και φακέλους. Άνοιξέ το directory και κοίτα τι αρχεία υπάρχουν. Μερικά στάνταρ αρχεία είναι το index.php, footer.php, header.php etc. Ωραία έχεις το σωστό τώρα πρέπει να ανεβάσεις το directory στο χώρο που φιλοξενείς τη σελίδα σου ή αν δουλεύεις τοπικά στο υπολογιστή σου στο χώρο όπου βρίσκεται εγκατεστημένο το wordpress. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεσαι στο αρχικό φάκελο της σελίδας σου είτε είναι το public_html online είτε το www ή htdocs locally. Ανοίγεις το directory wp-content και στη συνέχεια το theme εκει τοποθετείς τον φάκελο. Στη συνέχεια συνδέεσαι στο control panel σου του site σου, π.χ. mysite.com/wp-admin Πηγαίνεις στο μενού appearance στη συνέχεια στο υπομενού theme εκεί θα δεις το theme που ανέβασες. Κάνεις activate και το site σου φοράει καινούρια εμφάνιση. 2ος (και πιο εύκολος ) Είσαι συνδεδεμένος στο control panel του wordpress site σου. Πηγαίνεις στο μενού appearance και στη συνέχεια στο υπομενού theme. Εκεί επιλέγεις το install themes tab και στη συνέχεια upload theme. Τώρα σε αντίθεση με προηγουμένος θα φορτώσεις το συμπιεσμένο αρχείο που κατέβασες, δηλαδή το "buttercream.1.0.5.zip", πηγαίνεις πίσω στο αρχικό tab και κάνεις activate to theme. οκ το έχω το theme τώρα εγώ άλλο πρόβλημα που το έχω και στο blog θέλω να κάνω το έξεις θέλω να φενονται τα νέα μου εστι στο bolg το εχω κάνει αλλά με δημιουργία σελίδων και δεν μου φτάνουν.... τώρα στο site θέλω να το κάνω κάπως διαφορετικάτο site μου το menu έχει καμιά σχέσει Επεξ/σία 21 Απριλίου 2012 από eprototype
x_maras Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δε καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις, αλλά αν πρόκειται για το πως εμφανίζονται τα νέα άρθρα στο site σου, παίζει ρόλο και το πως είναι δομιμένο το theme που έχεις. Δοκίμασε περισσότερα μέχρι να βρεις πιο σου αρέσει. Δες εδώ μερικά. Έχει free αλλά και με πληρωμή. Δοκίμασε τα free και ψάξε επίσης μέσω google για περισσότερα free themes, μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Το site που έχεις σαν πρότυπο χρησιμοποιεί το revolution_tech-30 theme, το οποίο μπορεί να το έχουν τροποποιήσει. Σύμφωνα με το παραπάνω post το theme αυτό κοστίζει $80, αλλά πρόκειται για post του 2008. Εϊμαι σίγουρος ότι αν ψαξεις θα βρεις κάτι να σου ταιριάζει και με διαφορετική εμφάνιση.
eprototype Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δε καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις, αλλά αν πρόκειται για το πως εμφανίζονται τα νέα άρθρα στο site σου, παίζει ρόλο και το πως είναι δομιμένο το theme που έχεις. Δοκίμασε περισσότερα μέχρι να βρεις πιο σου αρέσει. Δες εδώ μερικά. Έχει free αλλά και με πληρωμή. Δοκίμασε τα free και ψάξε επίσης μέσω google για περισσότερα free themes, μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Το site που έχεις σαν πρότυπο χρησιμοποιεί το revolution_tech-30 theme, το οποίο μπορεί να το έχουν τροποποιήσει. Σύμφωνα με το παραπάνω post το theme αυτό κοστίζει $80, αλλά πρόκειται για post του 2008. Εϊμαι σίγουρος ότι αν ψαξεις θα βρεις κάτι να σου ταιριάζει και με διαφορετική εμφάνιση. βρήκα το revolution_tech-2.0 στο kikass αλλά μάλλον επειδή εχω free host δεν δείχνει την μπάρα που θέλω λέει PHP ERROR και απο κατω free host
x_maras Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αν το host σου υποστηρίζει php και τρέχεις το wordpress δεν έχει σημασία που είναι free. Το bug παράγεται από το κώδικα λογικά. Δε μπορώ να σου πω γιατί αν δε δω το bug και τον κώδικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα