Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω ένα site να διαχειρίζομαι με πολύ εύκολα π.χ σαν ένα απλό site για νέα για games και να ανακοινώνω νέα εύκολα και γρήγορα...!!! εδώ έχω ένα blog αλλά δεν λέει και ένα site που είχα ήθελε για να κανείς επεξεργασία πέντε ώρες στο html για να γράψεις ένα νέο

free άμα γίνεται!!!!!!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι δηλαδή με αυτό το πρόγραμμα κάνω κατευθείαν επεξεργασία στο site μου??????? άμα είναι έτσι είναι τελιο !!!!!!!!

Αν δεν βρισκεις ευκολο το blogger τοτε δεν πιστευω να βρεις κατι πιο ευκολο.

εύκολο το βρίσκω αλλά όχι γρήγορο

δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει όμως αυτό το πράμα!!

Δημοσ.

τι δηλαδή με αυτό το πρόγραμμα κάνω κατευθείαν επεξεργασία στο site μου??????? άμα είναι έτσι είναι τελιο !!!!!!!!

εύκολο το βρίσκω αλλά όχι γρήγορο

δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει όμως αυτό το πράμα!!

τι εννοείς "γρήγορο"; (performance???)

πως το βρίσκεις εύκολο αν δε το καταλαβαίνεις;

Δημοσ.

τι εννοείς "γρήγορο"; (performance???)

πως το βρίσκεις εύκολο αν δε το καταλαβαίνεις;

όχι performance ενωο να έχει όπως το blog επιλογές για να το επεξεργάζομαι κατευθείαν!!!!!! site όμως

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς κάνει. Το δοκίμασες και δε σου άρεσε;

Μάλλον όχι...

Πήγαινε εδώ και φτιάξε ένα site/blog με wordpress.

Και διάβασε κανένα tutorial ή δες καποιο βίντεο στο youtube, σχετικά.

Δημοσ.

Προσωπικά με το blogger δεν έχω εμπειρία αλλά προτείνω το wordpress ανεπιφύλακτα!! Είναι εύκολο και γρήγορα για την ανάγκη που το θέλεις... Θα ήταν καλό αν μπορούσες να μας στείλεις ένα link από αυτό που έχεις τώρα για να δούμε ακριβώς τι έχεις στο μυαλό σου. Επίσης αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε...

Δημοσ.

Προσωπικά με το blogger δεν έχω εμπειρία αλλά προτείνω το wordpress ανεπιφύλακτα!! Είναι εύκολο και γρήγορα για την ανάγκη που το θέλεις... Θα ήταν καλό αν μπορούσες να μας στείλεις ένα link από αυτό που έχεις τώρα για να δούμε ακριβώς τι έχεις στο μυαλό σου. Επίσης αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε...

χίλια ευχαριστώ φίλε για το ενδιαφέρων σου απλά θα ήθελα ένα site για να ανακοινώνω νέα για παιχνίδια και διάφορα άλλα και όπως είπα και από επάνω να μπορώ να του κάνω πανεύκολα και γρήγορα ανακοινώνω τα νέα μου να κάνω επεξεργασία στα νέα μου και γενικά στο site.... και να σου πω μπορείς να μου πεις πως θα ξεκινήσω με το wordpress please!!! :rolleyes:

Αυτό ακριβώς κάνει. Το δοκίμασες και δε σου άρεσε;

Μάλλον όχι...

Πήγαινε εδώ και φτιάξε ένα site/blog με wordpress.

Και διάβασε κανένα tutorial ή δες καποιο βίντεο στο youtube, σχετικά.

και ακριβώς αυτό θέλω αλλά να είναι κανονικό site...

δηλαδή θέλω περίπου ένα site σαν και αυτό GAME2.0 εχω ενα blog εδώ αλλά δεν blog

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το site που ανέφερες είναι πάνω σε wordpress :rolleyes:

που το κατάλαβες ρε θηρίο πάντως είναι ωραίο site έτσι θέλω και εγώ να το φτιάξω εχω φτιάξει όλα τα αλλά το εχω βάλει σε δικό μου server και domain αλλά εχω μια απορία πως του αλαλάζω το θέμα και θέλω και γενικά να το κατασκευάσω το site μου και να αντικαταστήσω την σελιδα που εχει απο μονο του αμα γίνεται με μια δικια μου

Επεξ/σία από eprototype
Δημοσ.

πως γίνεται να αντικαταστήσω την σελίδα αυτή που μου έχει δώσει το wordpress με μια δικιά μου σελίδα που έχω φτιάξει???? please απαντήστε!!!! :confused: :confused:

Δημοσ.

πως γίνεται να αντικαταστήσω την σελίδα αυτή που μου έχει δώσει το wordpress με μια δικιά μου σελίδα που έχω φτιάξει???? please απαντήστε!!!! :confused: :confused:

Πραγματικά δε καταλαβαίνω τι εννοείς έτσι όπως το γράφεις. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι θελεις ακριβώς;

Θέλεις να αντικαταστήσεις το theme του wordpress με κάτι που έχεις φτιάξει; Αν ναι πιστεύω ότι είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον με τις γνώσεις σου στο θέμα.

Εδώ μπορείς να βρεις οδηγίες για το πως να το κάνεις, αλλά όπως είπα χρειάζεται να μάθεις αρκετά πράγματα πριν φτάσεις σε αυτό το σημείο.

Αν πάλι είμαι λάθος, διόρθωσε με το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...