Προς το περιεχόμενο

Draytek 2830vn και WIND dual WAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω καποιο αλλο νουμερο αλλα λογκα πρεπει να εχουν και κανα email η ρωτα στο support για email.λογικα δεν νομιζω οτι θα μπορεσεις να δωσεις με διπλο Upload οπως ειναι .θα ηταν δυνατο αυτο αν ο provider σου υποστηριζε multilink οπως γινεται πχ με forthnet αλλα μονο με cisco που δινουν μια Ip για 2 η 4 adsl.τωρα λογικα βλεπουν μονο την μια οποτε δεν μπορω να σκεφτω τροπο να γινει αυτο που θες.

ναι τους ρωτησα, δεν εχει λεει multilink προς το παρον ... αλλα και παλι η forthnet ποιος ξερει ποσο θα χρεωνει εξτρα + καμια 500 ευρω το λιγοτερο για cisco εξοπλισμο ... δεν αξιζει τον κοπο, εκτος του οτι αυτη τη στιγμη με WIND πληρωνω 20 ευρω το μηνα για 2 γραμμες με απεριοριστα κιολας σταθερα και στις 2 :D οποτε και αξιζει τον κοπο η ολη πατεντα ... λογω χαμηλου κοστους, αλλιως αν αρχισεις να ξεφευγεις στα νουμερα χανει και το νοημα σιγα σιγα .

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι τους ρωτησα, δεν εχει λεει multilink προς το παρον ... αλλα και παλι η forthnet ποιος ξερει ποσο θα χρεωνει εξτρα + καμια 500 ευρω το λιγοτερο για cisco εξοπλισμο ... δεν αξιζει τον κοπο, εκτος του οτι αυτη τη στιγμη με WIND πληρωνω 20 ευρω το μηνα για 2 γραμμες με απεριοριστα κιολας σταθερα και στις 2 :D οποτε και αξιζει τον κοπο η ολη πατεντα ... λογω χαμηλου κοστους, αλλιως αν αρχισεις να ξεφευγεις στα νουμερα χανει και το νοημα σιγα σιγα .

λεω αν του ρωτησες αν εχουν καποιο email να σου δωσουν για να στειλεις για το fast path περα απο το multilink.ναι δεν ξερω αλλη εταιρεια να δινει Multilink.το ρουτερ η forthnet στο δινει με χρησιδανειο δηλαδη στο τελος το επιστρεφειας.παλια νομιζω στο εδιναν δωρεαν αλλα τωρα νομιζω οτι κατι πληρωνεις καθε χρονο.1821 η 2811 αντιστοιχα για 2 γραμμες η 4 γραμμες.να το αγορασεις δεν λεει μιλαμε για 2000 ευρω ρουτερ σχεδον με τα καρτακια.το 2811 και πιο ακριβο.δεν αξιζει.μονο το σασι τουτ 2811,2821 τι ειναι πρεπει να εχει 1000+ συν κανα 300 ευρω το καθε καρτακι.ναι για Home use δεν εχει καν νοημα το multilink με cisco.

Δημοσ.

λεω αν του ρωτησες αν εχουν καποιο email να σου δωσουν για να στειλεις για το fast path περα απο το multilink.ναι δεν ξερω αλλη εταιρεια να δινει Multilink.το ρουτερ η forthnet στο δινει με χρησιδανειο δηλαδη στο τελος το επιστρεφειας.παλια νομιζω στο εδιναν δωρεαν αλλα τωρα νομιζω οτι κατι πληρωνεις καθε χρονο.1821 η 2811 αντιστοιχα για 2 γραμμες η 4 γραμμες.να το αγορασεις δεν λεει μιλαμε για 2000 ευρω ρουτερ σχεδον με τα καρτακια.το 2811 και πιο ακριβο.δεν αξιζει.μονο το σασι τουτ 2811,2821 τι ειναι πρεπει να εχει 1000+ συν κανα 300 ευρω το καθε καρτακι.ναι για Home use δεν εχει καν νοημα το multilink με cisco.

ωχωχωχ τρελλα νουμερα βλεπω ... 2000 για μοντεμ :shock:

να μου λειπουν οι 2 γραμμες αμα ειναι να πληρωσω τετοια λεφτα .... ακομα και να στο νοικιαζει παλι σιγουρα το χρονο ποιος ξερει τι θα χρεωνουν ασε και το κοστος των γραμμων + παγια ... ξεφευγουμε τρελλα μακρυα απο τα 20 ευρω το μηνα της wind ...

οσο για το fastpath μαλλον δεν θα ασχοληθω ... βαρεθηκα :-D , ετσι κι αλλιως η μια γραμμη εχει fastpath και εχω βαλει το call of duty (τα αντιστοιχα ports) να βγαινουν μονο απο το wan1 που εχει fastpath μια χαρα και τελειωσε η υποθεση .... απλα μου τη βιδωσε γιατι ξερω οτι προκειται για ιλιθιοτητα καποιου βλαμμενου τεχνικου ....

Δημοσ.

Αυτός που άφησε τη σημείωση είναι πάνω απο αυτούς που μιλάς στο τηλέφωνο και σου έκλεισε το ticket με αυτή τη δικαιολογία. Ξαναπάρε μπας και πέσεις σε κάποιον που νοιώθει και πες του να σου ανοίξει καινούριο.

Δημοσ.

ωχωχωχ τρελλα νουμερα βλεπω ... 2000 για μοντεμ

να μου λειπουν οι 2 γραμμες αμα ειναι να πληρωσω τετοια λεφτα .... ακομα και να στο νοικιαζει παλι σιγουρα το χρονο ποιος ξερει τι θα χρεωνουν ασε και το κοστος των γραμμων + παγια ... ξεφευγουμε τρελλα μακρυα απο τα 20 ευρω το μηνα της wind ...

οσο για το fastpath μαλλον δεν θα ασχοληθω ... βαρεθηκα , ετσι κι αλλιως η μια γραμμη εχει fastpath και εχω βαλει το call of duty (τα αντιστοιχα ports) να βγαινουν μονο απο το wan1 που εχει fastpath μια χαρα και τελειωσε η υποθεση .... απλα μου τη βιδωσε γιατι ξερω οτι προκειται για ιλιθιοτητα καποιου βλαμμενου τεχνικου ....

cisco και φτηνο δεν υπαρχει.εδω το 887 να πας που δεν ειναι καν wireless εχει κοντα στα 500.

http://www.skroutz.gr/s/447676/Cisco-CISCO887VA-K9.html

τωρα τα πιο μεγαλα φαντασου οτι το σασι παει 1000+ και καθε καρτακι ανετα 200-300 ευρω

http://www.skroutz.gr/s/302570/Cisco-CISCO2811.html

ναι δεν λεει για Home use.ναι τωρα ποσο πληρωνει καποιος σαν ενοικιο και αμα πληρωνει δεν ξερω αλλα δεν λεει.καλα ναι επειδη το Fast path ριχνει λιγο την ταχυτητα καλυτερα κρατα μια με fast path και μια κανονικα αν πραγματι θες και τις 2 γραμμες.εκτος αν δεν την θελεις την δευτερη και την σταματησεις .

καλα ναι καποιος σιγουρα ειπε βλακεια.

Αυτός που άφησε τη σημείωση είναι πάνω απο αυτούς που μιλάς στο τηλέφωνο και σου έκλεισε το ticket με αυτή τη δικαιολογία. Ξαναπάρε μπας και πέσεις σε κάποιον που νοιώθει και πες του να σου ανοίξει καινούριο.

η να στειλει email και να εξηγησει οτι κανατε την μια γραμμη και oxi την αλλη .και οταν πηρα τηλ μου ειπαν αυτο και αυτο και αυτο.

siebel 7.8 η 6.3 sarandis?sr η tt??

Δημοσ.

Πιο αποτελεσματικό είναι να πέσεις σε σωστό εκπρόσωπο παρά mail. Trust me. Το 8.1 αλλά δεν είμαι πλέον εκει

συνηθως σε αλλους Isp επειδη το email το βλεπει καποιος που εχει παραπανω χρονο απο το ατομο που ειναι στο τηλ πολλες φορες ειναι καλυτερο.αν και βεβαια τωρα στο τηλεφωνο ενας σηκωνει το τηλ και μετα το περναει σε αλλον το sr οποτε αυτος που θα σου κανει call back η θα κοιταξει το ticket σου δεν ειναι ο πρωτος οποτε παλι εχει χρονο.

το 8.1 δεν το εχω δει. 6.3 Και 7.8.λογικα παρομοια θα ειναι με το 7.8.ναι σε εικονες που ειδα ειναι σχεδον το ιδιο.το 6.3 αλλαζει καπως

http://www.selectorweb.com/images/siebel1.gif

το 6.3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...