Heatspreader Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Την βλέπω... και βλέπουμε. Το ότι έχει 6'' απόκριση, ενώ πόσταρα άλλες με 2'', δεν είναι μείον; "Φεύγω" πολύ στο οικονομικό, φίλε. Κοντά στα 190 πάει... Όχι, υπέρ είναι. Ακόμα και το μεγάλο Contrast είναι πρόβλημα. Marketing κόλπα είναι αυτά. Όταν βλέπεις κάτι να έχει Super Duper πράγματα κάτι δεν πάει καλά και όταν λέμε ότι κάτι δεν πάει καλά, εννοούμε TN Panel. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το TN Panel, αλλά δεν χρησιμοποιώ την οθόνη επαγγελματικά. Κάνα παιχνίδι παίζω. Οι γωνίες θέασης είναι πολύ καλές (δεξιά αριστερά - χάνει ελάχιστα στο πάνω κάτω - Samsung 245b+). Εσύ όμως τη θες για απαιτητική χρήση. Ακόμα και μία φθηνή με IPS να πάρεις, δεν σημαίνει ότι θα είσαι και τέλεια. Δεν είπαμε να πάρεις κάτι σαν αυτό. Γενικά ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτά τα πράγματα. Συνοψίζοντας για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις μία οθόνη με IPS Panel. Ότι και να πάρεις από εκεί και πέρα σε TN, πάνω κάτω τα ίδια πράγματα θα είναι... Εσύ έχεις τα λεφτά, εσύ αποφασίζεις.
BalthazarX Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ips235 23" ips225 22" Θαρρώ πως είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωσή σου..
lupus_Hegemonia Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Άρα, κοιτάζω για IPS panel... και τί άλλο (απ' τα χαρακτηριστικά, εννοώ);
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 reviews, τα χαρακτηριστικά από μόνα τους δεν βοηθούν και πολύ...
lupus_Hegemonia Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 reviews, τα χαρακτηριστικά από μόνα τους δεν βοηθούν και πολύ... Έχω "πήξει" στα reviews... Αν ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ και πολλά απ' όσα διαβάζεις, τί να τα κάνεις τα reviews;;;
pabou13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 μεχρι τα 150Ε που μπορεις να διαθεσεις δεν υπαρχουν και πολλα IPS μοντελα, οποιο και να διαλεξεις απο αυτα μια χαρα θα εισαι. Εγω σου εκανα την προταση μου με την LG, ειναι αψογη επιλογη για τα χρημματα της..
lupus_Hegemonia Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 μεχρι τα 150Ε που μπορεις να διαθεσεις δεν υπαρχουν και πολλα IPS μοντελα, οποιο και να διαλεξεις απο αυτα μια χαρα θα εισαι. Εγω σου εκανα την προταση μου με την LG, ειναι αψογη επιλογη για τα χρημματα της.. Mα σου είπα, θα την κοιτάξω. Δεν την απορρύπτω.
pabou13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Σε προηγουμενο post σου ζητας τι χαρακτηριστικα πρεπει να συγκρινεις για να επιλεξεις οθονη, με την παραπανω μου απαντηση προσπαθω να σου διευκρινισω οτι σε αυτα χρημματα οι επιλογες ειναι λιγες (IPS panel) και πως οτι και να παρεις ειναι το ιδιο πραγμα, δεν χρειαζεται να παιδευεσαι και να κουραζεσαι με τα reviews
lupus_Hegemonia Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Σε προηγουμενο post σου ζητας τι χαρακτηριστικα πρεπει να συγκρινεις για να επιλεξεις οθονη, με την παραπανω μου απαντηση προσπαθω να σου διευκρινισω οτι σε αυτα χρημματα οι επιλογες ειναι λιγες (IPS panel) και πως οτι και να παρεις ειναι το ιδιο πραγμα, δεν χρειαζεται να παιδευεσαι και να κουραζεσαι με τα reviews Οκ, ευχαριστώ. Βασικά, θα καταλήξω σε 2-3 (με μια, αυτή που πρότεινες) και θα πάω ΑΝ ΕΙΝΑΙ/ΓΙΝΕΤΑΙ να τις δω (να παίζουν, εννοώ)...
pafrag Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αυτην πηρα προχθες και ειναι αψογη, + του οτι η LG δινει και εγγυηση 0 καμμενων pixel! http://www.e-gate.gr/peripherals-and-accessories/computer-peripherals/monitors/lg-ips226v-pn-22-led-monitor.html Απλά κορυφαία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα