Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,

έχω ένα netbook της acer και το έκανα format χρησιμοποιώντας ένα usb Bootable φορτώνοντας σε αυτό τα Windows XP.

Αφού έγινε το πρώτο στάδιο της διαδικασίας της διαμόρφωσης και αφού πήγε να κάνει επανεκκίνηση το netbook έκανα το εξής λάθος και αφαίρεσα το usb νομίζοντας ότι γίνεται η διαδικασία όπως με το CD.

Αποτέλεσμα αυτού τώρα είναι ανοίγοντας το netbook και έχοντας πάνω το usb για να κάνει Boot από αυτό και να ξανά πραγματοποιήσω την διαδικασία να μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα :

"Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση των Windows λόγω ενός προβλήματος ρύθμισης του δίσκου του υπολογιστή.

Δεν ήταν δυνατή η ανάγνωση από την επιλεγμένη μονάδα δίσκου εκκίνησης.

Ελέγξτε τη διαδρομή εκκίνησης και τη μονάδα δίσκου.

Ελέγξτε την τεκμηρίωση των Windows για τη ρύθμιση του δίσκου και το εγχειρίδιο αναφοράς του υλικού σας για περισσότερες πληροφορίες."

Στην ουσία εγώ πήδηξα το second step που είχε η διαδικασία της εγκατάστασης των Windows με αποτέλεσμα να μην κάνει τώρα boot από το USB.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς να λύσω το πρόβλημα μου ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κλεισε το λαπτοπ , ανοιξε το και μπες στο bios να επιλεξεις να μπουταρει απο usb , αν παλι δεν μπουταρει απο usb δοκιμασε με το f8 (ή καποιο αλλο f) να επιλεξεις να μπουταρει απο Usb ...

Σου εμφανιζει τα μυνηματα λαθους γιατι συνεχιζει την εγκατασταση , δηλαδη δεν μπουταρει απο το usb ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...