Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σημερα πηρα την εν λογω ψυκτρα.Δυστυχως οι τρυπες για τις βιδες στο ψυγειο δεν ειχαν καλες βολτες με αποτελεσμα να μην βιδωνουν καλα πανω του.Ετσι δοκιμασα να βγαλω τον ανεμιστηρακι και να δοκιμασω να κανω τις βολτες βιδωνοντας μονο τη βιδα.Εβαλα λιγη παραπανω δυναμη και εφυγε το κατσαβιδι πανω στο ψυγειο με αποτελεσμα να κανει μια μικρη τρυπα.Λετε να μου βγαλει καποιο προβλημα?

Δημοσ.

Αν δεν τρεχει νερο, δεν υπαρχει προβλημα.

Οχι ευτυχως.Τουλαχιστον κατι που να φαινεται.Αν και νομιζω και μια σταγονιτσα θα φαινοταν

Δημοσ.

Αν παρατηρησεις υγρασια ή κατι παραξενο, να αρχισεις να προβληματιζεσαι.

Βγαλε μια φωτογραφια να δουμε τι εκανες ακριβως.

Δημοσ.

post-96161-0-35119500-1334294899_thumb.png

[ATTACH]118682[/ATTACH]

post-96161-0-41932800-1334294922_thumb.png

[ATTACH]118683[/ATTACH]

Δεν ξερω αν γινεται να βγαλω καλυτερες.Παντως ξενερωσα ασχημα.Ουτε μια ρουφιανα δεν βιδωνε ανθρωπινα.100 ευρω ρε γαμωτο δινεις.Και να πω οτι ειμαι κουτος εγω αλλα και αλλοι 2 φιλοι ουτε αυτοι μπορεσαν

Δημοσ.

Αυτα παθαινουμε οταν κάνουμε δοκιμες :) Σε όλους εχει συμβει καποια στιγμη να κανουμε καποια ψιλοζημια..

Κανονικά απο τη στιγμη που οπως λες οι βολτες ειχαν προβλημα,επαιρνες τη ψυκτρα και τη πηγαινες πισω για να σου δωσουν νεα (ή να φτιαξουν αυτοι τις βολτες)

Γενικά δε νομίζω να εχεις προβλημα. Οπως ειπαν και πριν ριχνε και καμια ματια που και που για υγρασια..

Δημοσ.

στο σημειο που χτυπησες το ψυγειο ειναι οι κυψελες(fins δεν περναει νερο απο εκει)δεν πιστευω να εχεις θεμα με νερα γιατι για να του κανεις ζημια επρεπε να το χτυπησεις λιγο πιο δυπλα οσο για τις βολτες στο ψυγειο πηγαινε σε καπιον να σου τις φταξει με ενα εγαλειο δεν θυμαμαι ακριβως πως το λενε μαλλον βιδολογο ψαξε και ρωτα το κοπριτη θα σου πει τι θα κανεις Link

Δημοσ.

Στους περισσότερους κάποια fins είναι στραβωμένα. Μέχρι και σε ψυγεία αυτοκινήτων και μηχανών συμβαίνει αυτό. Εσύ το πήγες λίγο πιο πέρα και του έδωσες να καταλάβει.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας πάντως. Ούτε στην απόδοση φυσικά...

Δημοσ.

Προβλημα δε θα εχεις... μονο με την εγγυηση. Δοκιμασε με πολυ προσοχη να τα ισιωσεις και βαψτα μαυρα με κανενα μαρκαδορο γιατι και απο τη μανα τους εχουν κατι ψιλοστραβα μηπως τη δικαιολογισεις αμα την πας πισω.... η h60 μου ειχε περισσοτερο στις γωνιες...

Δημοσ.

Μαλιστα ρε παιδες.Καλη ηττα εφαγα.100 ευρω και για μια μαλακια να χασω την εγγυηση.Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το δεχτουν?Συμφωνω οτι εκανα λαλακια αλλα απο τη στιγμη που λετε οτι δεν ειναι προκειται για καποιο ζωτικο κομματι?

Δημοσ.

Το μονο το οποιο ισως σε σωσει σε περιπτωση που χρειαστεις την εγγυηση για θεμα της πομπας ειναι να καταφερεις να ισιωσεις καπως εκεινο το fin με ενα ισιο κατσαβιδι και...εισαι τυχερος που ειναι corsair που ειναι αριστη στο θεμα της αντικαταστασης.

Δημοσ.

Αρα κανω αυτο που λες και σε περιπτωση που χρειαστει καλυτερα να μιλησω κατευθειαν στην corsair,εξηγωντας τι συνεβη, και οχι με το καταστημα που το αγορασα.Αχρειαστη να ειναι η εγγυηση παντως.

Υ.Γ. Καποιος ειδικος ψυγειας μηπως θα μπορουσε να κανει τιποτα καλυτερο?

Δημοσ.

Αρα κανω αυτο που λες και σε περιπτωση που χρειαστει καλυτερα να μιλησω κατευθειαν στην corsair,εξηγωντας τι συνεβη, και οχι με το καταστημα που το αγορασα.Αχρειαστη να ειναι η εγγυηση παντως.

Υ.Γ. Καποιος ειδικος ψυγειας μηπως θα μπορουσε να κανει τιποτα καλυτερο?

Δεν υπάρχει λόγος να μπεις στο κόπο να το φτιάξεις, εκτός κι αν σε ενοχλεί τόσο πολύ από αισθητικής άποψης.

Ούτε η εγγύηση νομίζω χάνεται αν έχεις πρόβλημα π.χ στην αντλία, η οποία δεν επηρεάζεται με κανένα τρόπο από στραβωμένα fins.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να μπεις στο κόπο να το φτιάξεις' date=' εκτός κι αν σε ενοχλεί τόσο πολύ από αισθητικής άποψης.

Ούτε η εγγύηση νομίζω χάνεται αν έχεις πρόβλημα π.χ στην αντλία, η οποία δεν επηρεάζεται με κανένα τρόπο από στραβωμένα fins.[/quote']

Καλημερα και χρονια πολλα.Αγχωνομαι για την εγγυηση οχι για κατι αλλο.Ισως πρεπει να στειλω ενα email στην Corsair και να τους ρωτησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...