Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κάποιο διάστημα , στον 1 1/2 χρόνο λειτουργίας, η μπαταρία από το DELL Inspiron 1564 i3 330M βγήκε off. Mάλιστα μου βγάζει και σχετική ειδοποίηση ότι πρέπει να την αλλάξω. Πήρα στην αντιπροσωπεία και με ενημέρωσαν ότι ναι το laptop έχει 2 χρόνια εγγύηση, αλλά η μπαταρία 1. Και μάλιστα, όταν τους ανέφερα ότι ναι ρε παιδιά, αλλα το Thosiba της κοπέλας μου, με την ίδια χρήση, κράτησε 3 χρόνια η μπαταρία, μου είπαν πως η Dell είναι από τις λίγες εταιρίες που δίνουν 1 χρόνο και όχι 6 μήνες για μπαταρίες. Και τι να το κάνω αφού χαλάνε πιο νωρίς;

Anyway, αν κάποιος άλλος έχει DELL και παρόμοιο πρόβλημα, μπορεί να με κατατοπίσει σε δύο ερωτήματα;

1. Πόσο τους έχει κρατήσει η μπαταρία;

2. Και πως μπορείς να βρεις μπαταρία -αντιγραφή, αλλά όχι σε τιμές Ελλάδας...

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

για να ειμαι ειλικρινής πάντως στο λαπτοπ της ιδιας σειρας που πηρα για την αδερφη μου και χωρις καλη χρηση της μπαταρίας, της έχει αντέξει ήδη 20 μηνες και ακομα κρατάει κανένα διωράκι οπότε ή του έκανες πολυ κακη χρήση ή επεσες σε ελαττωματική. Το οτι δίνουν 6 μηνες για τη μπαταρία πάντως οι υπόλοιπες εταιρείες ειναι (πικρη) αλήθεια...

Δημοσ.

Αν έλεγα πως δεν το έχω λειτουργήσει ποτέ στο ρεύμα προφανώς και θα έλεγα ψέματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν κάτι που δεν πρόσεχα και γενικώς απέφευγα να κάνω.

Δεν θεωρώ λοιπόν ότι έκανα κακή χρήση, έκανα μέτρια χρήση και περίμενα να αντέξει παραπάνω από 1,5 χρόνο.

Αυτή τη στιγμή δεν κρατά πάνω από 20λεπτο και φυσικά είναι συνέχεια στην πρίζα, οπότε μάλλον κακώς γράφω στην ενότητα των φορητών υπολογιστών, πρέπει να μετακινήσω το ποστ στους σταθερούς :rolleyes:

Όπως και να έχει, εγώ εξακολουθώ να είμαι δυσαρεστημένος από την αγορά μου, καθώς η "ελαττωματικότητα" είναι πλέον αργά, λόγω λήξης εγγύησης, να διαπιστωθεί...

Ας είναι καλά το amazon (thanκs για το link) γιατί η αυθεντική... άστο καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...