GIANNIS400 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 εχω αυτην την καρτα http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2011/06/10/sapphire-hd-5850-xtreme-1gb-review/ με 2 6πινα για ρευμα, αν διαβασετε στις περιγραφη της λεει Συνδεσεις: 2x 6-pin, τέλος-mounted... τι σημαινει τελος-mounted? Στο θεμα μας τωρα, εχω αυτο το τροφοδοτικό http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139002 το οποιο ειχε ενα 8πινο το οποιο το εχω, και ενα 6πινο ή 8πινο δεν θυμαμε το οποιο εχω χασει.Η VGA ΕΧΕΙ 2Χ6pin τροφοδοσια. Εχω συνδεσει απο το ενα 8pin που εχω τα 6pin στη μια εισοδο της vga, αυτο γινετε επειδη τα 2pin τα εχει ξεχωρα καπως, δλδ δεν ειναι φιξ οπως τα 6pin αλλα τα κραταει ενα καλωδιο συνδεδεμενο στην βαση των 6pin.Στην 2τερη εισοδο εχω συνδεσει ενα 6pino ανταπτορακι σε ενα 4pino του τροδοδοτικου, και το εχω κανει απο 4pin σε 6pin.H καρτα αναβει, αλλα μερικες φορες οταν παιζω παιχνιδια με πεταει και βγαζει μήνυμα οτι "τα windows δεν μπορουν να εκτελεσουν την εφαρμογη λογο απροσμενω καταστασεων".Μηπως φταίει 1)η τροφοδοσία που εχω δωσει το 8pino του τροφοδοτικού στα 6pin της vga? 2)Το 4pino του τροφοδοτικού που το εχω κανει 6pin για την δευτερη εισοδο της vga Θα στειλω μυνημα στην corsair να μου στειλουν αλλο ενα 8pino διότι αυτο το τροφοδοτικο δεν πρεπει να εχει 6pino.Mηπως ομως ειναι λαθος που τροφοδοτω με 8pino τα 6pina της vga? Ta παιχνιδια που με εχει πεταξει ειναι serius sam 3, pes 2012, call off duty klp
terry308 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Οι έξοδοι για τα καλώδια της pci είναι 6Pin και βγάζουν 6+2pins, αυτές με τα 4pin είναι για τα περιφερειακά (sata κτλ) Ψάξε να βρεις τα σωστά καλώδια 1
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 υπαρχει αντιπρωσοπως εδω ελλαδα της corsair ή πρεπει να στειλω pm να μου στειλουν απο εξωτερικο, το τροφοδοτικο το εχω 5 χρονια
terry308 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Στείλε e-mail στη corsair και ζήτα τους τα 2 pci-e καλώδια , εκτός κι αν περισσεύουν σε κανέναν από εδώ μέσα ...
Lost1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Συνδεσεις: 2x 6-pin, τέλος-mounted... τι σημαινει τελος-mounted? Αναφερει το μηκος της καρτας και μετα λεει οτι τα 2 x 6 pin ειναι end-mounted , δηλαδη μπαινουν πισω απο την καρτα , για να υπολογισεις αν χωραει στο κουτι ... Edit ... Στην συσκευασια της καρτας δεν ειχε adaptor molex σε 6 pin ? Για να κανεις την δουλεια σου μεχρι να βρεις καλωδια ...
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Οι έξοδοι για τα καλώδια της pci είναι 6Pin και βγάζουν 6+2pins, αυτές με τα 4pin είναι για τα περιφερειακά (sata κτλ) Ψάξε να βρεις τα σωστά καλώδια Αρα το ενα 6pin+2pin που εχω ειναι οκ, εχω συνδεση το 6pino στην μια εισοδο και εχω αφησει τα 2pin στον αερα.Εγω ηθελα να μου πεις αν το 4pino σε 6pino που εχω μετατρεψει ειναι οκ, και οχι να ψαξω να βρω τα καλωδια... αυτο το ξερω και απο μόνος μου Στείλε e-mail στη corsair και ζήτα τους τα 2 pci-e καλώδια , εκτός κι αν περισσεύουν σε κανέναν από εδώ μέσα ... 1 καλωδιιο pci-e θελω, αφου το αλλο το εχω Στην συσκευασια της καρτας δεν ειχε adaptor molex σε 6 pin ? Για να κανεις την δουλεια σου μεχρι να βρεις καλωδια ... ναι νομιζω οτι το adaptor molex απο το 4pino του τροφοδοτικου σε 6pino το ειχα πάρει απο την συσκευασια της καρτας γραφικων.Αυτο που θελω να ξερω ειναι αν ειμαι ο.κ με το 6pino adoptora που εχω βάλει?
alex89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Se coooler master που έχω, επειδή δεν έχει 6πινο έβαλα δύο molex (4πινα) σε 6πινο. Αυτόντον αντάπτορα έχω. Μήπως πρέπει να βάλεις 2 molex kai όχι 1.
Thanos1972 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Αμα το καλωδιο του molex που θα συνδεθει δεν τροφοδοτει κατι αλλο με ρευμα,μια χαρα φτανει και με ενα.εξαρταται βεβαια την~τις γραμμες του τροφοδοτικου και ποιο ειναι αυτο ετσι? υπαρχουν και με 1 Molex σε εξαπινο υπαρχουν και με 2 molex σε εξαπινο.εαν εχετε διπλο ανταπτορα καλυτερα να μην το συνδεσετε στο ιδιο καλωδιο του τροφοδοτικου που βγαζει molex αλλα σε 2 διαφορετικα.
G.abra Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 μια καρτα gtx 1050ti gigabyte 4gb που θελει pci-e 6πινο μπορει να δουλεψει απο ενα μολεξ (4πινο)? η θα χρειαστει ανταπτορα 2 molex σε 6πινο?
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αν το τροφοδοτικο σου ειναι παλιο-ταλαιπωρημενο και no name τοτε παρε καινουργιο που να εχει και 6πινο-8πινο. Αλλιως αν αξιζει, βαλε ανταπτρα 2 μολεξ σε 6πινο...(Για να μην εχει ομως ουτε καν 1 6πινο, λογικα χάλι μαυρο θα ειναι...)
Alexlooker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 1)η τροφοδοσία που εχω δωσει το 8pino του τροφοδοτικού στα 6pin της vga? 2)Το 4pino του τροφοδοτικού που το εχω κανει 6pin για την δευτερη εισοδο της vga Το 2ο ειναι λαθος.
Sheogorath Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να κάνει το 4πινο, θέλει ανταπτορα. Μην το χώσεις μέσα ετσι όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα