Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα, ούτε 4% δεν πρέπει να ναι. Να κοιτάς όμως και λίγο μακροπρόθεσμα.

αντε να δεχτώ οτι δεν εχει ουτε 4% το linux οπως λες

στους server μπορει να μας πει καποιος τα ποσοστά διοτι εκει τρεχει και δεν φτάνει η windows

καλα για την μεγαλη πατάτα των κινητών δεν μιλάω καν

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αντε να δεχτώ οτι δεν εχει ουτε 4% το linux οπως λες

στους server μπορει να μας πει καποιος τα ποσοστά διοτι εκει τρεχει και δεν φτάνει η windows

καλα για την μεγαλη πατάτα των κινητών δεν μιλάω καν

1 server σε πoσα PC/laptops,αναλoγoυν ανα τo παγκoσμιo?

Κανε τα μαθηματικα και ελα να τo ξανασυζητησoυμε!

Δημοσ.

Desktop/laptops εχει το 90+% και οχι το 80%!

Ισως στο γενικο με ολα τα λογισμικα να εχει καπου στο 80%?

Αυτο που θα ηθελα να δω ειναι "open hardwares" στα smartphones/tablets,παρα περισσοτερα open os στα pc!

Δεν καταλαβες τι λεω.

Υπαρχουν πολλα εκατομμυρια Desktop/Laptop PC με Windows αλλα υπαρχουν και πολλα αλλα εκατομμυρια μηχανηματα που δεν τρεχουν Windows.

Δεν γνωριζω επισημα νουμερα αλλα το 80% στο γενικο που αναφερεις σιγουρα δεν ισχυει.

Δημοσ.

Marketing φαμφάρες και κινήσεις πρός το άνοιγμα του hybrid model innovation/development. Το closed-model δεν έχει μέλλον και φυσικά με τα ανοίγματα πρός νέες αγορές (mobile πχ που iOS && Android μονοπολούν )με την παλιά φιλοσοφία της MS, δεν φένετε να έρχονται τα αναμενόμενα. Το ενδιαφέρον για ανάπτυξη εφαρμογών έχει αρχίσει και αφήνει την πλατφόρμα της MS και αν και τα W8 βγούν (πολύ πιθανόν) άλλη μια εμπορική αποτυχία, το mobile/tablet market θα είναι παρελθόν για την MS. Οι αντίστοιχες προσπάθειες για merging του OS με αντίστοιχα markets και συμβατότητα με mobile/tablet OS είναι ο επόμενος στόχος και σίγουρα πέρα απο τις εξαγορές/συμφωνίες θα χρειαστούν και νέες συμμαχίες/κατευθύνσεις.

Δημοσ.

Δεν καταλαβες τι λεω.

Υπαρχουν πολλα εκατομμυρια Desktop/Laptop PC με Windows αλλα υπαρχουν και πολλα αλλα εκατομμυρια μηχανηματα που δεν τρεχουν Windows.

Δεν γνωριζω επισημα νουμερα αλλα το 80% στο γενικο που αναφερεις σιγουρα δεν ισχυει.

Καπου το διαβασα,αλλα να σου πω την αληθεια,ουτε γω πιστευω οτι στο γενικο ειναι τοσο ψηλο το ποσοστο των windows.Ασε να το ξανα ψαξω!

Edit:

http://marketshare.hitslink.com/operating-system-market-share.aspx?qprid=8

http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems

Αυτα επιβεβαιωνουν τα λεγομενα μου,αλλα και παλι εχω κ εγω τις επιφυλαξεις μου,στο κατα ποσο ισχυουν!

Δημοσ.

Nαι αλλα αυτα τα νουμερα δεν αντιπροσωπευουν ολο το συνολο των συσκευων,εστιαζει μονο στις πιο καταναλωτικες συσκευες και κυριως στα Desktop.

Kατσε νομιζω καπου ειχα πετυχει ενα σαιτ που εδινε νουμερα και για σερβερς,workstations,κτλ στις επιχειρησεις,στα κρατη,κτλ

να δω αν το βρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...