alexzzz Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 "Η Microsoft δεν ασχολείται με το ελεύθερο λογισμικό... φτου κακά Microsoft μόνο τα φράγκα σε ενδιαφέρουν" "Η Microsoft ασχολείται με το ελεύθερο λογισμικό... φτου κακά Microsoft για τα λεφτά το κάνεις"
cerebrux Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 περισσοτερο ειναι το κομματι των servers θα ελεγα παρα του consumer ακριβώς! Σε καμιά περίπτωση δεν αφορά εμάς τούς καταναλωτές. Η κίνηση αφορά την αγορά server, cloud, enterprise όπου η τεχνολογια που χρησιμοποιείται είναι open source και γενικά open technology. Άρα σε μια τέτοια αγορά που τον πρώτο λόγο τον έχει το FOSS θα μάθει να χορεύει τον χορό . Στην αγορά των PC δεν χρειάζεται να κανεί τίποτα αφου εμείς και οι εταιρείες χορεύουμε το χορό που έχει στήσει αυτή.
opc0der Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θα δούμε και internet explorer σε Linux:). Για native internet explorer σε linux δεν ξέρω (και γράφω native γιατι μέσω wine μπορείς) αλλα είναι μια καλή κίνηση απο την microsoft, όμως δεν είναι καινούρια κίνηση αν κρίνω απο τον κώδικα που έχει προσφέρει για το hyper-v και το γνωστό repository codeplex. Επίσης κάπου διάβασα οτι η microsoft βρίσκεται στη θέση 17 των linux contributors (Το βρήκα). Σίγουρα δεν παίζει να δούμε κάποιο open source OS απο την microsoft αλλα είναι σε καλό δρόμο
koslibpro Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θα δούμε και internet explorer σε Linux:). Μην γρουσουζευεις ρε!
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Για native internet explorer σε linux δεν ξέρω (και γράφω native γιατι μέσω wine μπορείς) αλλα είναι μια καλή κίνηση απο την microsoft, όμως δεν είναι καινούρια κίνηση αν κρίνω απο τον κώδικα που έχει προσφέρει για το hyper-v και το γνωστό repository codeplex. Επίσης κάπου διάβασα οτι η microsoft βρίσκεται στη θέση 17 των linux contributors (Το βρήκα). Σίγουρα δεν παίζει να δούμε κάποιο open source OS απο την microsoft αλλα είναι σε καλό δρόμο Ποιος αρρωστημένος νους, ποια αρρωστημένη φαντασία έζπρωξε τον τύπο για να καταφέρει να τρέξει τον ΙΕ στο wine? Στην πυρά ASAP!
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Υπαρχει βεβαια και το React Os. http://www.reactos.org/el/index.html
FarCry Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Υπαρχει βεβαια και το React Os. http://www.reactos.org/el/index.html ακομα σε alpha stage μεχρι να παει στη beta θα εχουν βγει τα windows 12
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ακομα σε alpha stage μεχρι να παει στη beta θα εχουν βγει τα windows 12 Σωστο αυτο. Αλλα για καποιον που εχει ενα δευτερο PC και θελει να πειραματιστει λιγο ,εχει πλακα.Εχω ενα τετοιο και καθε τοσο δοκιμαζω διαφορα λειτουργικα ετσι για να περνα η ωρα.Μεχρι FreeDOS εχω τεσταρει.
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Σωστο αυτο. Αλλα για καποιον που εχει ενα δευτερο PC και θελει να πειραματιστει λιγο ,εχει πλακα.Εχω ενα τετοιο και καθε τοσο δοκιμαζω διαφορα λειτουργικα ετσι για να περνα η ωρα.Μεχρι FreeDOS εχω τεσταρει. Να ρωτήσω ΓΙΑΤΙ freedos? Παιδί μου, μαζόχα είσαι; ;ρ
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ενώ τώρα δεν είναι που το 80% των υπολογιστών παγκοσμίως τρέχουν Windows. επιτραπεζιων υπολογιστων. για servers,tablets,smartphones και γενικα οποιαδηποτε συσκευη η μεγαλο project που χρειαζεται λειτουργικο για να τρεξει,τα στατιστικα νουμερα δινουν μια τελειως διαφορετικ εικονα. ετσι δεν ειναι;
ektor7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 επιτραπεζιων υπολογιστων. για servers,tablets,smartphones και γενικα οποιαδηποτε συσκευη η μεγαλο project που χρειαζεται λειτουργικο για να τρεξει,τα στατιστικα νουμερα δινουν μια τελειως διαφορετικ εικονα. ετσι δεν ειναι; Desktop/laptops εχει το 90+% και οχι το 80%! Ισως στο γενικο με ολα τα λογισμικα να εχει καπου στο 80%? Αυτο που θα ηθελα να δω ειναι "open hardwares" στα smartphones/tablets,παρα περισσοτερα open os στα pc!
21century Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μήπως έχουν προβλεψει τι θα συμβεί στο μέλλον για να αγοράσουν ότι πατέντα υπάρχει;
QQTilt12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μην κοιτάς μόνο το ποσοστό. Κοίτα και το κλίμα γενικά πώς είναι. Άμα ήταν "παντοκρατορία" η MS, για ποιο λόγο αλλάζει τη στάση της ως προς το open source? Αυτή κάποτε το πάλευε το open source. Τώρα να ανοίγει ολόκληρη θυγατρική αποκλειστικά γι' αυτό..... Φαίνεται από μακριά και το 'χει καταλάβει και η ίδια ότι το linux αρχίζει να γίνεται απειλητικό. Ναι πραγματικά, πρέπει να χει χτυπήσει και 4% ποσοστό το linux και έχουν χάσει τον ύπνο τους στη MS.
G_Zisis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μπα, ούτε 4% δεν πρέπει να ναι. Να κοιτάς όμως και λίγο μακροπρόθεσμα.
orck Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Το πιθανοτερο ειναι οτι η εταιρια θα εχει σαν σκοπο να "κλεβει" ετοιμο κωδικα για τις εμπορικες εφαρμογες της. Θα του βαζει και copyright μετα και ολα καλα. Να προσφερει κωδικα το θεωρω εξαιρετικα απιθανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα